Coola barnplagg..

Seriöst hade ja möjligheten att designa barnkläder hade ja gjort det. sjukt att de inte finns lite mer coola barnkläder.. ska de va så svårt folk vill ju ha sånt. lite tufft, blandad stil som passar alla med givetvis eftersom inte alla gillar sånt, men de e så mycke orginal kläder. inte så utstickande men ändå för morderna kläder för bebisar om de inte finns för den mer coola bebisen.. tycker mycke av abrnkläderna e skit rent ut sagt. finns vissa princessgrejjer som får en att smälta  annars ser de ut som kläderna e anpassade för en unge med silversked i munnen. men för killar e de mer tråkiga kläder faktiskt.. tycker att de borde bli lite mer vågat, e ju ändå 2009.. sen låter de som man klagar gärnet, finns mycke fint med men tycker de borde finnas en mer utstickande stil även för små. och nu mena ja inte värsta stilen med, men alla tjejer kanske inte vill ha bambi på en rosa body bara för att de  e en tjej utan kanske bling bling döskallemärke på en rosa body... nu tog jag ju i då. men ni förstår nog va ja menar...ska finnas barnkläder för alla stilar men självklart me vissa begränsningar...



såg ett natur program om en man i 60 årsåldern typ som bodde i alska och hjälpte grizzlybjörns bebisar, han sa de att de ända som hjälpte för att skydda sig mot björn va pepparspray va de ända han använde mot grizzlybjörnar om han mötte sånna och skulle skydda dom små, för sprayade man det när dom närmade sig märkte dom starkheten i sprayen o backar... sjukt men intressant att man även e skyddad i skogen mot djur med pepparspray.. skrattar verkar som de skyddar mot alla slusk o vilddjur i vår natur..


hostar sjukt mycket, e så jäkla drygt me rethosta.. huvva typ de värsta som finns

svårt o sova, vaknar flera gånger per natt o hostar o drygar på...



sen ja tyvärr blivit otrivin missbrukare under graviditeten, klarar mig inte utan min nässpray fy på den som tar den från mig... he he, näe men de e inte så farligt.. men e värst under förkylningarna som ja haft nu på slutet, måste ha den blir skit täppt och eftersom ja ha som ja har det med astman e de jobbigare när amn blir täppt med...





och matsugen på nätterna med, fy fan vilka onda cirklar ja ha hamnat i. fattar inte varför ja börjat me nå sånt dumt.. men de  e fan ett begär. men ha bara vart någon dag, e säkert för att ja fuskat på dagarna me måltiderna nu när ja vart sjuk. orkar som inte äta nått. och så kommer de på natten begäret. fast de säger sig väl själv. króppen begär väl bara näring till de lilla barn som ska ha sitt när man inte äter som man ska.

sen orkar ja inte va värst social heller när ja vart så pass mycke sjuk som ja vart.. trött o slut o haft som fullt upp me mitt eget fast de kanske inte e så mycke. klart alla förkylningar tröttar ut en.. blir nog fiske till påsken iallafall.



sten-magne o therese ville vi skulle åka till island tillsammans o rida o bada varmkällor m.m! men man får se ( vet inte riktigt om ekonomin tillåter det direkt för tillfället).  ska iallafall träffa dom under påsk,. antagligen kommer dom hit och hälsar på. så de blir ju kul tycker jag, riktigt trevligt. men man får se va tiden o allt blir av till.. inget bestämt än. ha ju annat inplanerat med.

tack alla som va med o pratade på konferans idag, va trevligt. lite svårt via telefon, men va mycke roande. TACK


Ha vart irriterad som fasiken dom två sista dagarna.. vet inte men haft ont i kroppen o inte riktigt vetat va ja ska göra åt mig själv. ha som suttit i korsryggen o oavsett om ja suttit, stått, legat ha de gjort ont.. men idag ha de vart lite bättre faktiskt. skönt det iallafall..

idag va en dag ja bara kände för o skriva av mig..

försöker o få sandra att söka till idol.. såg att dom hade sökningar, fan hon borde ju ta varenda jävel där seriöst..

en bra chans till nått bra iallafall. eller inte men man må ju pröva för att komma någonstans. och me hennes röst borde de väl va lätt o ta hem hela skiten allvarligt talat. me tanke på dom som vart med o vart totalt talnaglös frågar du mig...

idag körde ja från stan o hem o de gick jätte bra...


och idag vart de lasagn till middag. men mums javisst.. lät som min lilla liga ville ha lasagn imorgon med men man får se va man orkar göra iordning..






Näe nu blir de kudden..

ha de bäst puss pusss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0