V.30

Hallo...


Ja då va jag inne i v.30, gud va tiden går fort, det e helt sjukt.. fasiken om 10v blir ja mamma igen. de känns så overkligt ibland. inga namn planerade så eftersom vi e lite oense om det, och ingen säng o grejjjer o grejjjer.. vill ju gärna ha det fint tills den nya familjemedlemmen kommer ut och ska hem i sin nya miljö..

ja fattar inte hur man kommer kunna slappna av, ja kommer va skit nervös att de händer nått. tänk och vakna upp och de ha hänt nåååått. alltså tanken får mig att vilja dö. man läser ju så mycke o ja blir nervös så ja tror ja får lägga ner läsandet om sånt, men ändå e det ju så jäkla intresant med att läsa hur faktiskt människor går vidare efter en sån sak.
och det kan ju faktiskt hända. men ja tror inte ja skulle kunna bli människa efter nått sånt ärligt talat. men nu ska ja inte va så negativ och tänka de värsta.. men man e ju rädd för dom e ju så små o sköra dom små liven.



Idag köpte ja mig faktiskt filmen twilight.. den e ju så bra..

Ha ha nu ha ja faktiskt ordnat till den låsta bloggen.. så nu får ni ge mig era blogg adresser ska ja maila tillbaks läsenord o användarnamn.. för nu kommer de mycke trevlig läsning framöver..

hade ju glömt bort mitt lösenord förra gången så de va som svårt o ge det till dom som ville ha.. typiskt mig..



Idag va ja o mammsen ute o traskade runt i skogen hittade mycke konstigt.. ler




alltså ska de va så svårt o slänga i papperskorgen.. om de va en burk. men fan det va flera sånna här avfall i skogen där vi gick. kom iväg tidigt imorse. lämnade melvin kl.8a sen åkte vi upp till spikbodarna och gick en slinga där o i skogen..
men fasiken va ont ja fick efter den promenaden ner till.. aj aj aj va de tryckte på.
men de e oacsett nyttigt att ja e ute o rör mig nu så ja orkar förlossningen.. men de börja bli riktigt tungt nu att bära tycker jag..



Alltså en bil e fasiken en hel vetenskap. skulle byta säkring.. ehhhh

tur de finns instruktionsbok för sånna som mig..
trodde faktiskt säkringar va dyra men vart hela 6kr.. o ordning vart det.

Nu ha ja lagt in twilight i spelaren.. längtar.  ha ju sett den 1000 gånger innan men de va lite dålig kvalite på den ja hade innan på datorn. romantiskt kille ehhhhhh jaaaa
tycker den e skit bra för att vara "vampyr" film. sen hade den kunnat gjorts längre o lite annat  och den e lite seg från början o sen händer allt så snabbt i slutet... men ska inte klaga som sagt,  ja gillar den som den e.
men slutet kan tolkas på olika sett, diskuterat de där i massor..

men ha ni inte sett den e den absolut värd att titta på iallafall...




Va och tittade på världens finaste hästar idag, så söta så...


näe nu ha ja sattt på filmen o ska ta o sova söttt...

men först kommer va som händer för mig o bebis nu i v.30




Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.

Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.




Pösss o godnattt från oss














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0