Doktorn..

Igår va ju tuva iväg till doktorn vid elva med pappa, Dom hade tagit ett litet stick i fingret för och kolla om hon hade infektion i kroppen och när dom kom in hade hon 11 i infektion o de e ju inte så värst, men dom skulle ta ett urinprov så dom satt en påse på henne så dom skulle kunna fånga in urinet, ((stackars älskling)). sen va hon så tussig o grinig, hon hade så ont i kroppen, madde skrev till mig strax innan lunch och frågade om ja ville äta, så vi sprang iväg på kebab baren och åt, sen kom pela dit med tuva eftersom han va vid hälsocentralen precis brevid. .


Hon va som ja sa tidigare, bara gnällig och grina nästan så fort man rörde henne, hon hade så otroligt ont i kroppen, så vi åt lite mat och sen gick dom tillbaks till doktorn, men hon hade inte kissat nått,  så han skulle komma tillbaks lite sena´re, ja slutade 13.15 igår så vi åkte först hem eftersom melvin sluta skolan sen åkte vi direkt till doktorn igen, och vi fick vänta o vänta o vänta, sen la dom en ny påse eftersom hon inte kissat på 4 timmar, så doktorn kom ut o ville ta ett nytt stick i fingret o kolla, och mycket riktigt så låg det bara efter ca 3 timmar på 21, så hon håller antagligen på och få  en infektion i kroppen.

Ja tror ca kvart i fyra va vi klar från doktorn, dom hade inte fått så mycket så dom kunde avgöra gällande urinvägsinfektion, för den hade släppt när hon kissade. Men doktorn sa att om hon vart sämre mot kvällen va det bara och åka in.


Hon vaknade en del i natt o bara grina o hade säkert ont i kroppen stackarn.. men hon va lite piggare imorse iallafall, men fortfarande inte oki, hon hade runt 40 graders feber pendlande hela tiden sen kunde det va runt 38.8 helt plötsligt.


så man får se hur det blir med norge resan i helgen.. men ja hoppas vi kan iväg, vore mysigt, men ha hon feber vill ja inte släppa iväg henne för hon e så otroligt mammig dååå mitt lilla hjärta.. och öronen kan det hålla på o bli inflamation i eftersom det va lite irriterat, så detta kan va en början sa doktorn..

skönt att pappa tar hand om henne så ja slipper va hemma nå mer.


Igår när jag träffade madde så fick vi våra paket...

och madde va ivrig att ja skulle öppna mitt på en gång, fast ja sa det men det e ju inge kul. men ja va nästan tvungen.


 

fick dessa, haha, så nu får madde en spelkompis, ((TROR HON))  =))))

Och pela fick en flaska med hemma gjort vanilj och citron vodka..

Och i Tisdags fick ja också en gåva..



så gulligt såååå tycker jag.. Sååå tack så mycket mitt hjärta.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0