Jobb

Idag e ja tillbaks på jobbet och det känns underbart, ha vart borta mycket nu på grund av influensa och parasiter som vart på besök.. och nu hoppas ja det e nog, Nu e det snart jul, känns underbart... roligt med eftersom det blir som tuvas första jul där hon förstår lite det med paket, och det roliga e ju att hon tycker allt e så otroligt vackert, hela tiden säger hon Ohhhhhh, och titta till alla julsaker óch tomtar m.m!

Igår va madde och glenn och hälsade på så ja bakade en kaka, bjöd på julfika och glögg och lite chokladmousse med crisp ((mysigt))

Sen prövade hon sin fina bröllops klänning, Så vacker hon kommer bli på sin dag.. Så ja tog en massa massa kort och sen va tiaran och smyckerna jätte fina.. kommer bli så otroligt vackert och fint, så man kommer garanterat böla som en snorunge på bröllopsdagen, ska ringa i eftermiddag och hyra stuga med så man vet att man har plats och egen stuga eftersom det e ganska många som ska komma. Åhhh så ja längtar! Måste va otroligt roligt och planera in sitt eget bröllop, den dagen ja får veta att vi ska gifta oss kommer man ju bli helt lyrisk och vilja planera o dona på som fasiken.. så glad för din skull madde..

Idag e tuva på Dagis, Hon e en pigg liten sak idag, lite trött fortfarande, men lär nog bli jätte glad över att få va på dagis igen och leka..



Nu e det bara 4 dagar kvar tills vi åker till norge, ska bli otroligt roligt och komma iväg och göra nått kul, ska till Therese och sten magne och shoppa julklappar och bara ha det mysigt me dom, dessutom barnfri, Tuvis ska va hos farmor och Melvin hos momma, för melvin ska på kalas till en gammal dagis kompis. känns skönt och göra nått själv tillsammans.

E ganska ´mycket som kommer hände året 2011.. så ja hoppas det blir ett bra år. Fast det vet ja egentligen att det kommer bli. ((Hoppas jag igen))


Lite av det som ja vet kommer hända just nu år 2011:




Båtresa till tyskland




Utlandsresa till spanien




Madde och glenns Bröllop


Tack o hej från mig för nu är det LUNCH och idag vart det blomkålsgratäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0