Recept
Marianne kaka i långpanna
Botten:
5 ägg
6 dl strösocker
Vispas pösigt!
6,75 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
0,75 dl mjölk
225 gr smält smör, som svalnat
Blanda ner de torra ingridienserna i äggsmeten, grädda på 175 grader i minst 15 minuter (eventuellt längre om ni inte har varmluftsugn) i mitten av ugen.
Glasyr:
3,5 dl florsocker
100 gr smält margarin
200 gr phuladelphiaost naturell
Bred glasyren på botten när den svalnat och strö över en liten påse marianne godis som krossats.
Detta e något som alla måste bara gøra, den e sjukt god. denna ska ja gøra i massor till jul, ohh bara før att ja sa det nudå så længtar ja otroligt mycket till jul. tænk va mysigt me allt bak o allt som tillhør.. mysigt værre.
sen frågade vissa vad ja ønskade mig i present, och kommer ni inte på nått annat ønskar ja mig gærna biokort.
Botten:
5 ägg
6 dl strösocker
Vispas pösigt!
6,75 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
0,75 dl mjölk
225 gr smält smör, som svalnat
Blanda ner de torra ingridienserna i äggsmeten, grädda på 175 grader i minst 15 minuter (eventuellt längre om ni inte har varmluftsugn) i mitten av ugen.
Glasyr:
3,5 dl florsocker
100 gr smält margarin
200 gr phuladelphiaost naturell
Bred glasyren på botten när den svalnat och strö över en liten påse marianne godis som krossats.
Detta e något som alla måste bara gøra, den e sjukt god. denna ska ja gøra i massor till jul, ohh bara før att ja sa det nudå så længtar ja otroligt mycket till jul. tænk va mysigt me allt bak o allt som tillhør.. mysigt værre.
sen frågade vissa vad ja ønskade mig i present, och kommer ni inte på nått annat ønskar ja mig gærna biokort.
Kommentarer
Trackback