Recept

Marianne kaka i långpanna

Botten:
5 ägg
6 dl strösocker  
Vispas pösigt!

6,75 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
0,75 dl mjölk
225 gr smält smör, som svalnat

Blanda ner de torra ingridienserna i äggsmeten, grädda på 175 grader i minst 15 minuter (eventuellt längre om ni inte har varmluftsugn) i mitten av ugen.

Glasyr:
3,5 dl florsocker
100 gr smält margarin
200 gr phuladelphiaost naturell

Bred glasyren på botten när den svalnat och strö över en liten påse marianne godis som krossats.




Detta e något som alla måste bara gøra, den e sjukt god. denna ska ja gøra i massor till jul, ohh bara før att ja sa det nudå så længtar ja otroligt mycket till jul. tænk va mysigt me allt bak o allt som tillhør.. mysigt værre.



sen frågade vissa vad ja ønskade mig i present, och kommer ni inte på nått annat ønskar ja mig gærna biokort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0