slänga...

Jag tycker det e fruktansvärt svårt o slänga saker, för man tänker alltid, ja men den spar jag, den kan va bra ´till sen.. men de blir ju aldrig använt oavsett för sen e det nytt mode o nya saker man hellre vill ha, så det e lika bra och ta o sälja sakerna eller slänga.. fast mycket ha äntligen blivit slängt både från västerås tiden och från pappa. fast pappas saker tar ja de lugnt med eftersom det fortfarande e lite känsligt.. men sakta men säkert.

ha städat melvins rum idag och kom på ideen om att tapetsera hans garberobsdörrar så de blir lite snyggare stil, eller försöka hitta billiga dörrar, men tapetserade garderobsdörrar e oftast snyggast eftersom då får man en egen stil.. o snyggt bli det..

men nu finns de inte ens tid för det så de får bli ett framtidsprojekt..

ska iallafall möblera om till veckan ha ja tänkt i melvins rum så de blir lite mer praktiskt..


och jag ha en som e så billig på att tapetsera så det e rent av löjligt så kanske bli det med, tycker inte om målat på barnrum för de blir inte varmt o mysigt som de blir med tapetserade väggar..


fast vi ha ju som sagt massa projekt men när dom blir vet ingen.... kan bli om 10år med hahahha


snart e det dags för själva slutprovet.... o ja hoppas verkligen ja klarar det. hoppas hopppas hoppas hoppas och knyt för guds skull alla tummar o tår för mig, för ja behöver verkligen de här, både ´för att det e ett måste men även för att ja kommer må så mycke bättre av att inte va beroende av andra hela tiden.
sen för ens eget självförtroende att man faktiskt kan. man ha som tappat hoppet efter alla dessa år. men nu när man gett sig fasiken på det o verkligen gjort de man ska hoppas ja på att klara det.


va otroligt skönt iallafall att åka bort o bara ha lite tid för sig själv,även fast det inte riktigt vart det eftersom man gjorde nått typ hela tiden, klev upp tidigare än va ja brukar hemma och lång långa kvällar. men slippa lite ansvar va skönt. och bara kunna konsentrera sig på detta.. och tack till alla inblandade. jätte snällt´verkligen... uppskattades jätte jätte mycket.


nä nu ska ja försöka sova..


 





då jag åkt på rethosta... så förbannat jobbigt. finns två saker ja hatar gällande förkylningar och det e att ha ont i halsen och vara uppsvälld och reethosta. och rethostan e nästan jobbigast då de e hemskt med hostattakerna när man växlar luft och e bland folk o man sluta ju f-n aldrig hosta + att den sitter ju kvar i en evighet..



vart ett snabbt och kort inlägg  idag.





sen tänkte ja bara passa på att säga att det kommit ut en dricka med choklad o banansmak.. fyyyy



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0