Hämta min prins

På torsdag ska jag ju på specialistmödravården på extra kontroll på ultraljuds undersökning som ja skrev tidigare.. Och ja tänkte passa på och kolla om ja inte får ta socker belastningen då med så ja slipper ta den på fredag!

Jag och tuva åker till Västerås och hämtar hem Melvin och tänkte sova där under helgen.. Så ja tänkte ta barnen på Sveriges största "djungelhus".. Va ashäftigt förut så bli spännande och se hur det e nu!!

Egentligen va det meningen Melvin skulle ta tåget hem, men han ville verkligen inte så ja åker och hämtar min prins!!

Sen är det eventuellt så att det e ett bondpar som ska ta två av katterna där nere, och ja hoppas det blir så, så slipper man avliva dom!! Men dom skulle höra av sig, och ja håller tummarna verkligen för att dom bestämmer sig för dessa ;))))


Jag fick ett roligt meddelande om vad jag hade kvar och köpa och vad jag hade köpt.. och om vi skulle på Ikea tillsammans och inhandla till våra bebisar i magen...


Men ja tar Ikea nu när jag åker och hämtar Melvin..

Jag ha inte så mycket att handla då ja väntar med mycket tills efter ja fått barn, köper mest det första nu som e bra att ha hemma!!

Förstår att det inte e så lätt för dig när det är första gången för dig att veta vad som ska handlas in.. Knappt så jag vet och då e det ändå 3e haha!! Skriver det jag kommer på!! Haha

Så det jag inhandlat förutom kläder är:

- 2 paket libero för nyfödda
- babypuder och baby lotion
- baby olja och baby shampo
- 2 nappar
- operfymerade tvättservetter
- gosefilt


Och sen e det nog inte så mycket annat då ja ha kvar baby kam och nagelsax m.m från tuva Li.. Och skulle nått dyka upp sen får man väl ta det sen!! Man behöver inte så mycket innan! Man får ju lite prover och saker på bb med!!

Jo det finns en sak ja ha kvar, operfymerat tvättmedel och sköljmedel

Och på Ikea ska ja köpa dra på lakan till spjälsängen och ett påslakan och en liten mobil och ha ovanför skötbordet som dom ha där för 39:-!! Så de bli inte ens 250:-

Så nu förstår du kanske ;)))

Och på blöjor gillar ja mest libero och nappar och flaskor nam eller va dom heter, på tuttarna ska det va dom genom genomskinliga napparna, silikon tro ja det e och märket nam!!


Du ser det e en hel värd och alla tycker olika.. Detta e vad jag tycker om och ha lärt mig tycka om!! Vet många som tycker om ICAs blöjor eller pampers!!



Skickar med en bild ja snodde från en bekant på fejjan för ja tyckte den va kung bilden...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0