Mysdag

I natt fick vi barnbesök igen, i natt sov Melvins kompis Ebbe över igen och då ville Ebbes syster thea också sova över som e vän med tuva Li så dom ha lekt bra hela dagen!

Vart plättar till barnen till lunch då dom önskade det.. Så vad gör man inte för dom små liven! ;))

Och efter dom ätit vart det till och göra chokladbollar som vi skulle ha på nästa äventyr!

Så Sen åkte vi iväg och badade allihopa, skickar med ett kort sen på tuva och thea då det var riktigt kallt så det vart inte så mycket badande men däremot mycket lek och sen hem för o mysa till det med goda mackor på kvällskvisten och film för barnen på Melvins och tuvas rum!!

Är inte många timmar innan momma kommer, då vi ska åka iväg på bingo! Momma vill så gärna iväg och spela och jag tycker bara det är kul så why not! så hoppas på vinst nudå ;)) e väl sista eller näst sista för i år ja kommer kunna vara med på innan bebis kommer!!

Ligger och kollar på film och funderar och funderar på allt som rör sig uppe i hjärnkontoret!!

Tycker det känns så otroligt konstigt att Melvin redan ska börja i 3e klass! Vart har tiden tagit vägen! Min älskade pojke är faktiskt 9år och världens finaste prins! Är så stolt över han och glad över att han är mitt barn!


Beställt några sydda kläder till båda barnen till dagis och skola! Fick allt ännu billigare denna gång så det är väl bara att passa på!!

Känner mig lite nervös inför nästa möte på specialist mödravården, om det blir planerat när ja ska sättas igång, vilket datum, ja allt snurrar och snurrar, idag gick jag in i v34! Så det innebär alltså att det är runt 3-4 veckor innan bebis kommer, eventuellt tidigare! Vet att ja tjatar om allt med bebis men det e så spännande och nära!!

Nä nu håller jag på att somna medans jag skriver.. Så nu blir det sova lite innan alla barnen vaknar för ja ska ju upp och hämta momma tidigt med!!

Godnatt och tack för att ni läser! Lämna gärna ett meddelande då jag vet vem som läser.. ;))))

Pöss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0