Städar dag

Idag ha det städats och tvättats nästan hela dagen, tvättats golv och slängt skräp!! Sen mitt på dagen tog jag upp hjortron från förra året och kokade upp mer hjortronsylt som det va slut på! Dock vart det två mindre burkar bara!
Men hoppas på att hitta mer inpå hösten så man har massor! Det e ju så gott..

Sen klurade jag länge på vad det skulle bli till middag men sen fick det bli köttfärsbiffar med potatis, lök och kantarellsås med lingonsylt.. Vart sjukt gott!!

Och för att ja hade så mycket energi just idag så passade jag på att göra en äppelpaj till efterrätt med vaniljsås..


Imorgon är det dags för barnmorskan igen och kolla hjärtljud och mäta magen och försöka känna om han vänt sig! Runt den 11-14 september tror ja det var skulle jag på specialist mödravården och kolla bebis igen, hon jag pratade med idag som ringde upp igen sa att är bebis fortfarande felvänd då så får jag komma tillbaka dagen efter på förlossningen och där försöker dom vända bebisen rätt, funkar inte det får ja gå och kolla om jag ha tillräckligt stort bäcken för att föda med bebisens rumpa först, och bli det för trångt beroende på hur stort barnet är blir det kejsarsnitt!! Och det vill jag verkligen inte!! Då får man inte bära eller nått på 6 v och så fruktansvärt och behöva göra nått dyligt... Nä hoppas bebis vänder sig nu!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0