En bättre dag

Idag fick jag sova ut rätt bra så idag är jag på bättre humör! Dock e jag less på verken i bäckenet! Jobbigt när man inte klarar av sånt man vill! Och e man bättre någon dag så vill ja va aktiv och göra så mycket så när ja e knappt en femtedel på väg ha ja så ont igen så ja må sätta mig ner igen! Men man ska inte klaga ja mår bra ändå!!


Imorgon e det dags att gå till barnmorskan igen, så det ska bli intressant och kolla om Lill lusen har vänt sig till rätta! Ja hoppas verkligen verkligen det, dock ha bebis till den 12e på sig då det är då jag ska till specialist mödravården iiii va nervöst!! Nä nu får du maka dig te rätta! Fast de känns inte så för de känns som förut, så tyvärr tror ja bebis ligger precis som den gjorde sist! Suck

Nu märks det att dagis kommit igång igen för tuvis ha vart gnällig/snorig/febrig men idag ha hon mått bättre så imorgon blir det dagis igen! Är ju bara 5 timmar hon går och det e viktigt och roligt för henne att få stimulans och leka av sig på ett sätt som e svårt för mig just nu!

Idag kom Ebbe och thea ner och lekte med barnen, så det ha vart full rulle, och när deras föräldrar kom och hämtade dom fick jag hjälp och hämta ner spjälsängen och bilbarnstolen till lillskrutten! Så dom har lekt super bra sen följde Melvin med dom hem och lekte en stund och åt och lekte där!
Så jag och tuvis kokade på potatis och stekte på falukorv, så gott med potatis! Fått dille på det med smör och salt och mjölk! E som helt galen i kall mjölk fattar inte men men ;))))


Imorgon må jag försöka få till spjälsängen och tvätta rent allt till bebis! Va tvungen och köpa perfymfritt tvättmedel och sköljmedel igår så jag kan tvätta upp det sista av barnkläderna,lakan,påslakan, täcken m.m så det e klart helt och hållet! Tuva hjälpte mig och skura av spjälsängen från allt spindelnät och smuts som va på den, det kommer kännas underbart när det e klart!


Igår knackade det på dörren och jag öppnade för jag trodde det va grannen som kom, men det var det inte, utan det var en sån tavel/bild försäljare från Polen! Och ja ha svårt att avvisa så jag kollade igenom bilderna och sa att ja ville fundera och att han kanske kunde komma en annan dag för ja hade inga pengar heller löst! Då sa han vilka är intressanta och så visade jag två st som va fina men han tog fram den ja kollade mest på och sa, ja ta den du så kommer jag imorgon kl sju och så gick han bara!

Så ja vart rätt paff att han gjorde på det sättet. Och kände som han ville att ja skulle känna mig skyldig att köpa så klart!

Sen idag satt jag och funderade så när han kom sa jag att ja inte kunde köpa den för jag hade inga pengar! Och när han fick bilden tillbaka så antydde han på ett litet väck som inte gjorde någon skillnad och stod och tjafsade om att han inte kunde sälja tavlan vidare så ja skramla ihop det jag o Melvin hade i våra plånböcker så den kostade 150:- men kunde bara skramla ihop till 132:- som vi hade löst så han fick ta det och sa att det va ok och va skit sur och gick.. Fy fan så fräckt!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0