Äntligen är tanden borta ;)))

Idag va en full späckad dag, först var vi iväg med Wilmer igen på barn på sjukhuset då han för någon dag sedan fick världens utslag på kroppen, på morgonen va han full av prickar och grinade totalt nästan två dygn och mådde Inge bra alls, nästan 40 graders feber och inte ens alvedonen tog så febern gick ner. Och han sov nästan inget på dom två dygnen heller då han mest skrek!

Fy för dom som haft barn med kolik, ja hade nog blivit galen, hatar när barn grinar, det skär i mamma hjärtat!!

Och vi hade tid i måndags på BVC så vi passade på då eftersom på ett dygn kom prickarna som ny och va sår skorps aktiga bara nån timme efteråt!

Ingen där kunde förstå vad det va för det stämde liksom inte in på nån barnsjukdom, så BVC sköterskan bad först sin doktor kollega som va där kolla, men inte ens hon visste vad det va! Så dom ringde och kollade om en tid på hälsocentralen men där va det fullt så då tyckte dom att vi skulle ringa 1177 och få en jour tid på akuten.


Ringde 1177 men dom ville ringa till barn direkt och dom på barn ville att vi kom, så vi åkte dit och först kom en sköterska, sen kom första doktorn och kollade men hon kunde inte säga vad det va då inget stämde in, sen ringde hon in överläkarn så han och en annan kom, men ingen av dom hade sett nått liknande förut, så en BVC sköterska + en doktor från hc kunde inte avgöra. En sköterska och 3 doktorer på barn kunde inte avgöra, överläkaren idag kunde inte heller säga vad det är, utan att det må va nån slags virus eller liknande!!!!!!


Suck, som mamma vill man ju veta vad som e fel med sitt barn och veta hur man kan hjälpa, suck, och nu är det över benen med, och han mår mycket bättre nu än förut.. Hoppas det vänder!



Idag hade jag tid hos tandläkarn,fick kostnads förslag och gick egenom alla tänder, och sen sa han, jag ha tid över till att dra visdomstanden som du plågas med! Jag sa till han att när ja va på jour i Järpen sa den tandläkarn att den va tvungen och opereras ut för roten va jätte sne!!


Vart super nervös och han sa, nej då den där tanden kan jag ta! Och sen drog han ur den. Kände inte ett smack!! Jätte skönt!! Dock ha ja haft ont efteråt! Men men


Jäkligt stolt över mig själv!!


Nä nu håller ja på och somnar


Skriver mer immmimo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0