Ångest

Alltså ja få seriöst ångest, både prestations ångest inför dopet och även resan, men just med dopet för att det ska bli bra, skit nervös, ha 1000 saker och fixa tills imorgon och + att dom två minsta måste följa med, suck när man e stressad som faaaaaan och måste skynda sig in och ur olika affärer... Och sen åka iväg på kvällen för åhh duka och dekorera, som ha inte vet med vad ja ska dekorera med, funderar på tryck på servetter och kanske nått litet till..

Sen blir det hem och baka en massa och upp tidigt på lördag för åhh hinna med och servera fram och kolla att allt e ok.. Och sen när man e som mest slut, städa ihop lokalen... Suck


Nä nu må ja sova så man orkar upp!

Och från och med nästa månad kan jag ta ut fullt på föräldrapenningen då jag börjar jobba september/ början av oktober, så då ska vi dela mer så de bli jämt, och det e ju inte mer än rätt, så ja betalar halva hyran, halva elen, och själv barn/djur försäkringarna + den mesta maten till barnen!! Så de blir nå bra.. Och bättre blir de när man jobbar och kan dela upp det ändå bättre! Förstår att de e tufft och jobba och ändå räcker det inte!! Men bara ljusa tider framöver hoppas jag ;)))) ska jobba ut av helvete så man bli kvitt allt skit, nu e det bra med sånt, e ju för fan snart 30år skärpning för hela helvetet, dags åhh vakna upp från dvalan som man skulle gjort för länge sedan.. Men så länge man förbättrar sig och gör de bästa man kan så kommer allt bli bra ;))) babysteps!! Mohahaha..


Therese och sten Magne kom idag, så jäkla underbart ;))) dom e så sjukt underbara ;)))


Idag åt vi köttfärsfrestelse jag, Helena, Malin och Rikard.. Va faktiskt mysigt! Och ja tror vi kommer ha grymt kul tillsammans barnen och vi utomlands! Dock sa Therese att det hade vart 40 grader varmt förra veckan..

Men kul jävla fucking liv ;)))

Vi som åkte tidigare med för att det inte skulle va så fruktansvärt varmt!! Suck

Nä nu må jag sova .. Godnatt

Fatta, bara 19 dagar kvar.. Gaaaaah




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0