Tankar..

Just nu e det mcyket som händer, man blir helt snurrig.

Eftersom de vart någon dag efter farmor gick bort så tog ingen begravningsbyrå tag i farmor, och ingen visste nått heller eftersom de står att hennes barn avlidit. och sen kommer då jag o thomas.
så nu måste vi kanske ha begravningen om 2 v för att ingen sagt att vi ska skjuta upp begravningen ca 1 månad,
så att dom hunnit balsamerat eller hur man nu groteskt faktiskt ska förklara detta.

men dom skulle kolla upp detta, och ja hoppas verkligen de går att ordna på nått sätt. 
men vi får som sagt se.

Nu är det 10min tills ja slutar för idag, och min hals håller på att gå sönder, jag ha haft sjukt svårt att prata idag och ha fått ansträngt mig hur mycke som helst, sitter me feber för alvedonen hjälper ju fasiken inte ens, men men, ha haft feber någon dag och även haft ont i halsen, men detta e nog den värsta dagen av alla. och ja vägrar om ja inte blir ännu sämre att va hemma.

barnen ha nu vart sjuka i två veckor, tuva e fortfarande inte helt oki, fortfarande jätte snorig me lite feber svängar men hon va så pass pigg idag och igår att hon fått gått någon timme på inskolningen. hoppas bara på att de blir klart denna vecka, men svårt o säga. blir lätt så då för att hon vart hemma på grund av förkylning var och varannan dag.

jag ha äntligen hittat sladden till kameran så nu tänkte ja lägga in lite kort förhoppningsvis ganska snart.

Jäkla Fästingar...

Igår när jag kom hem från jobbet så hade ju så klart katten en fästing på sig, jag som trodde det va en miss när
hunden hade den på sig, men tydligen inte, dom finns, trodde inte dom fanns så pass nära stan. ((Ussshhhhh))
och så här såg den ut, tog kort me mobilen med, men får inte in det kortet för ögonblicket..
Katten jama till när ja ryckte ut den, Melvint yckte det va lite hemskt, men det va nog mest bara lite obehagligt för katten, sen råkade man säkert rycka med nått litet katthår,hihi stackars katt, måste skaffa en fästingsnara... alltså seriöst dom e så sjukt snuskiga, fast den melvin hade på sig va inte lika snuskig i färgen.. ((fyyyssshhhh)), och sen satt denna mycke mycke lösare än den på melvin för den satt fast sjukt hårt. Hoppas ja aldrig mer får se en fästing hemma HOS OSS IGEN nä nog pratat om detta..

Jag hittar fortfarande inga stövlar till min lilla prinsessa, Hon måste ju ha det på Dagis. Hmm finns ganska lite av strl 20, hittade ju så klart jätte fina bamse stövlar på Lindex, men där hade dom fått skickat tillbaks alla skor för de hade blivit nå fel i kvaliten.. så som tur va gick ja inte dit några dagar innan och kollade efter stövlarna.
men mockasiner ha jag hittat, men inte köpt än, hade jätte söta på lindex.

Melvin började ju som sagt igår i första klass och det gick jätte bra. Dom på nya fritids berömde Melvin jätte mycket på att han va duktig på att leka med andra och sen även leka ensam, sen att han va en mycket lugn kille.

Tuva Li har också fått beröm på Nya dagiset för att hon är en lugn tjej som dock vet va hon vill, hehe, dagisfröken sa det eftersom hon inte riktigt kan gå själv än så va hon otroligt duktig och tidig på mycket annat.
och självklart blir det ju så, hon kan ju gå själv me saker, men inte själv, hon e lite feg, men det försöker ja träna bort, men hon vägrar och sätter sig direkt på rumpan.

Nä nu ska ja försöka jobba lite...
Pösssss

Stockholm..

Förra helgen va vi till sthlm, min farmor va jätte dålig så sköterskan tyckte det av bäst vi kom dit. sen pratade jag med farmor och sa vi kanske skulle komma denna helg istället men då sa hon det att till nästa helg lever inte jag, så då va ja bara tvungen att åka dit.
så vi började våran lilla tripp kl 5 på lördags morgon, hälsa på farmor några timmar, men hon va ganska borta
så vi bestämde istället för att vi skulle göra nått lite roligare efter vi vart där länge och hon somnade mest för hon va så så trött och hade väldigt ont. otroligt jobbigt o se hur en människa kan förstöras så snabbt


Så vi började våran resa mot gröna lund.
va bara melvin som köpte åkband och åkte för de mesta själv, fattar inte att han vågar åka dom karusellerna han åkte.. knappt jag hade åkt dom, och jag förstår egentligen inte ens hur han fick åka vissa av dom han åkte.
men kul hade han och ja hade kul som insåg va tuff han verkligen e som verkligen vågar och sen att åka  me folk han inte ens känner. sen hade dom även konser med darin och några till. va jätte kul och lilla tuvis diggade gärnet. sen va vi på aquaria och tittade på hajarna och allt där till.

vi hade verkligen jätte mysigt, va faktiskt jätte skönt o göra nått kul efter att man hade vart hos farmor, det va faktiskt otroligt jobbigt och vara där och se hur en man älskar snart kommer gå ifrån en och sen fick ja otroligt mycket flashbacks från pappas tid när han va sjuk och gick bort.

detta blogg inlägg skrev ja i Torsdags... men sparade jag för ja tänkte lägga in kort och så, men här sitter ja igen på jobbet och kände att ja va tvungen att skriva av mig lite medans ja väntar ins amtal

i fredags ringde min kusin till farmor och sa att han skulle komma på måndag och hälsa på henne,  då sa hon till han att men ja dör ju imorgon.

i Lördags va vi på Lilla meya's dop, och då sa en bekant till mickis pappa att hon såg en gammal själ i tuvas ögon. sen va ja tror om det e en annan sak, dopet va slut o ja satt mig i bilen o skulle snabbt till malin och kollade snabbt på mobilen då hade thomas ringt flera gånger, ja ringde upp och då sa han att farmor hade gått bórt på natten/morgonen. fruktansvärt jobbigt och höra.  så nu måste vi planera allt me begravning och liknande, och mycke kommer tillbaks från pappa, så de ha vart några väldigt tunga dagar. men känns ändå otroligt skönt för ja vet att hon inte trivdes där hon va och så pass sjuk som hon va, var det inget värdigt liv att leva.

sen nu när lilla tuvis ha börjat blivit inskolad på dagis vart hon ju så klart sjuk me feber och ont i halsen, snyft säger jag.
och Mammas stora Pojke börja Första klass idag.. känns ofattbart.

Lägger in bilder från sthlms helgen lite senare...

eftersom jag fyller år snart sa ja det till mamma och mormor att ja önska mig åkband och inträde till hela familjen så vi alla kan åka när vi åker dit och ha kul en dag tillsammans eftersom vi inte gjort speciellt mycket kul i sommar.Pösss
Sommar 2010

Lite av sommaren 2010!lite morgonmys innan vi skulle ut o leka en sväng..

mammas fina prinsessa.. peace mamma peace

 

De här e mammas gullprins det..

sen ha vi badet en del i sommar.
Melvin tyckte det ba förbaskat kallt

'

grus är gott.. ((mmm))va först och spelade minigolf sen va det så varmt så de vart lite badning
på samma gång...

åh va de va kallt..skvätta kallvatten på lillesyster va otroligt roande.lite av sommaren 2010


RSS 2.0