R.I.P

Den eviga lyckan finns. Den finns inom oss.
När vi väl lärt oss att älska oss själva ärligt och djupt,
kommer lyckan att slå rot i vårt inre,
och där fäster den sig så hårt att inga yttre omständigheter kan ta den loss.
Alla de frågor som vi har..svaren finns alltid djupt inom oss själva. ♥Iförrgår dog den minsta missen.. förstog det på mig när ja skulle mata, så ja gick in först för o kolla
om den levde, för den va den så svag dagen innan.. men man förstår när man ser dom andra små köttklumparna att det e svårt o komma fram o få mat...eftersom alla verka ska äta samtidigt... nu ha vi ju ändå haft nära kontakt speciellt med den och en annan vi matar med som e mini.. och hon e så fruktansvärt sööt hon e också liten men va dubbelt så stor mot den andra som gick bort.

Julafton...

Ikväll fick ja sådan otrolig längtan till julen.... tänk va mysigt, finns de ens nå mer underbart än att fira jul med sina nära o kära.. hlädjen att ha varandra, mys, se barnens glädje över tomten och alla paket ((spänningen)).. ja allt e så otroligt underbart med jul.. och ja minns mina egna jular som så underbara...

kommer bli så otroligt roligt nu med för tuva är så stor, nu kan hon ju ändå prata och förstå på ett helt annat sätt mot förra julen.. LÄNGTAR


Jul 2011 du är välkommen...


dock kommer ja inte längta till allt slask, och att det e superkallt och annat skit, men just julen e underbar, men åka skoter , fiska m.m.......................

Klarade det...

Idag klarade jag uppkörningen så jävla skönt..

fick först en ivändig kontroll. o sen körde vi iväg och de roliga e att ja fick samma som ja fick för 3 år sedan när ja körde upp, fast då visste ja dock att ja inte hade en chans att klara den men hade glömt avbokat då ja inte hade hunnit kört nått... hahahaha tror ni pulsen va på 1000000000000000000000000000, tror aldrig ja vart så nervös, han e så förbannat lugn. och han sa att han inte hade nått att anmärka på utan det kunde inte gått bättre.
så de känns underbart, nu e det bara den förbannade teorin inom 2 månader som man må klara.. o hoppas på att man får sig en tid snart..Uppföljaren till Testvinnaren!
Hösten 2010 blev Didriksons overall Tignes utsedd till Bäst i test av svenska tidningen Vi Föräldrar och norska tidningen Foreldrer&Barn. Nu presenteras Kilimanjaro Coverall, som är Didriksons uppföljare till testvinnaren Tignes. Kilimanjaro ingår i Didriksons stora barnkollektion för hösten 2011.
vart denna overall till tuvis..


så nu e det bara en dress till melvin kvar och varma skor till båda o bra underställ då det e a-o för att dom inte ska frysa..

Nu gäller det...

Om endast två dagar gäller det, hoppas hoppas verkligen ja klarar det...

är så otroligt rädd för att ja ska va så nervös så man gör bort sig på nå larvigt, då kommer ja nog bli riktigt
besviken på mig själv, men saken e ju att det kan hända alla, och då e det bara och ta nya tag...


nu ha den lilla kattungen som e hälften så liten mot dom andra börja växa till sig av ersättningen, och pigg med..
det roliga e att hon vart jätte tidig i allt.. öppnade ögonen först, självständig, men fick inte till amningen tydligen riktigt då dom andra e större o bufflar bort henne..

och melvin e så duktig på att hjälpa mig och mata katten medans jag är på jobbet..
min fina prins... så duktig såååå ((älskar dig så de gör ont))
I livet finns 5 saker man inte får tillbaka:

Stenen... som redan är kastad
Orden... som redan är sagda
Möjligheten... som ej är använd
Tiden... när den har gått
Människan... efter döden

Livet är kort. Bryt regler. Säg förlåt snabbt. Kyss långsamt. Älska på allvar. Skratta hysteriskt. Ångra aldrig det som fått dig att le...♥

missarna

är dom inte söta så vet inte jag...

och tänk er 6st små söta saker, och det roliga e att alla ha olika färger, finns 3 färgade, två färgade, enfärgade gråa... ja name it....  dom e så små o fina..

ny telefon...

Skulle verkligen behöva en ny mobil, ser inte ens vem som ringer längre, över halva skärmen är svart..
så drygt, och ja önskar verkligen ja kunde köpa mig en iphone...iphone 4.. men dom e så dyr så det finns inte ens på kartan då det finns annat att prioritera först. men den e så snygg o den ha fasiken allt..
men ja tycker det e för mycket pengar att ta abb på en iphone, va galet dyrt om man slår ut det tror der vart ca 9000.. det låter så billigt i månaden, men blir de dubbla....never ever.jag ha ju försäkring på telefon så ja ska lämna in den och ta ut en ny, eller om dom lagar den.
och går den inte på försäkringen får ja ta o skaffa en ny,
tycker mobilerna idag är så fruktansvärt dåliga. dom håller måttet ca 1år idag.. knappt det ibland!!Kattungarna...

Här kommer ett filmklipp på kattungarna...


jag är verkligen förälskad i dom.. dom e så söta

Tapeter

vi ha funderigar på att tapetsera om så de blir lite mer trivsamt och som man vill ha det..
så ja ska få hjälp av en kompis och tapetsera, men ja vet dock inte om det blir i år, men är ändå roligt och kolla runt på olika tapeter..


vi satt o kollade idag o melvin ska helt klart ha svart tapet med stora vita stjärnor som fondvägg..
vilket ja tycker e väldigt snyggt själv med. men han vart så förtjust då vi satt o kollade i dessa..


((tagit från en annan)) men så ser tapeten ut..

sen tapetsera garderobsdärrarna i samma mönster eller om man ta nå mer diskret kanske... det e långt dit så ingen ide man tar det nu...skulle gärna vilja ha liknande till tuvis fast med rosa så klart.. men de känns lite för mycket om båda barnrummen ska ha stjärnor eller??

vill ju gärna ha världens sötaste hellokitty tapeter egentligen, men de känns bara dumt när hon blir äldre o så ska man byta, fast rosa stjärnor kan man ju ha bra långt upp i åldern lika med melvins tapetval...kattungarna e så söta, ja ha blivit så förälskad i dom och nu bryr hon sig inte om ja rör dom o håller på med dom nästan alls.. idag gick tuva dit o tog en kattunge, gud va rädd ja vart..
dom syns knappt, bara några timmar gamla, nu när hon vant sig lite mer med dom så tog ja tillfälle o ta charlies stora ljusblå korg istället med nybäddat, o dit flytta hon direkt o dom trivs super, e mycket större och bara efter två dagar rör dom sig otroligt mycket så det behövs, o den kommer passa sen med..

och eftersom hon är mer van att ja tar dom o myser så blir de mer kort imorgon + att kameran e på laddning, men den e bra knepig den där kameran. skulle behövt en ny, kanske får önska mig en ny i födelsedagspresent eller julklapp. men kolla man noga så har hon svansen runt dom när dom äter.

 
i lördags va vi även på dagen och åkte några karuseller...inte rädd för höjder iallafall  (oh ja det e någon som håller i henne)) hon bara njuter av utsikten..melvin åkte virvelvinden o nån rund karusell som snurra som ett tefat fatta inte att han våga men båda barnen e helt orädd för sånt där.. o sen nå andra, men svårt o få med på kort..


RSS 2.0