Mormor..

Nu i helgen fyller mórmor 80år, så då ska vi i släkten ha ett riktigt myskalas för henne






jag ska bjuda mormor på terry evans seans i veckan som 80års present..

ska bli intressant och roligt o göra nått nytt.



I helgen åkte vi och hyrde filmer och hade lite myskväll.. så då hyrde jag o melvin......





Jag tyckte personligen den va skit bra o Melvin med. så den blir det absolut bio på nästa film som kommer..
synd man inte såg denna på 3d när den gick, men det passade ju tyvärr aldrig... men nästa gång går ja själv om det e så för den e säkert ashäftig o se på bio som sagt....



Fina kort...

Igår tog vi äntligen korten som man längtat efter och det av super kul verkligen...

här kommer resultatet...
























ha fler kort men ni ser iallafall resultatet... va verkligen skit kul..




Viktkamp...

I min förtvivlan försöker ja komma på vad som e det bästa alternativet för mig för att gå ner i vikt..

jag tror ingen människa kan förstå hur pass annorlunda man blir som person när man blir stor.

jag tänker bara på mig själv när jag va smal vad man orkade mer, man brydde sig om sig själv på ett annat sett och man va framåt och tänkte på vad man åt. till och med när jag va höggravid tränade jag på gym nästan intill förlossningen, gick hur långt som helst varje dag, o vilken energi, iof vart jag ju sjuk med tuva så det går väl inte riktigt och jämnföra, för det kunde man ju inte veta innan..

jag va en sån som skrattade och tittade ner på mäniskor som var stora.. jag förstod inte då tyvärr hur jävligt det känns när någon tittar snett för att man är stor eller kallar någon lat för att man är stor, eller ja men gör nått åt det då för fan.. när man blir stor själv förstår man kanske hur jävligt det e, och det inte alls e så jävla lätt som folk tror.. jag ha fortfarande mitt smaltänkande kvar när ja ser någon stor.. åhh ibland får ja backa mig sjlv och tänka men halllåååååå... men det e  skitsvårt o va en person o bli en annan.


En äldre vän ringde mig förra veckan och det va ett fint samtal, hon är inte alls stor men hon har gått upp och blivit större än vad hon är van vid. hon sa det att hon äntligen förstod mig. och jag sa det till henne ja det e sånt man inte förstår förän man e stor själv.


därför i förtvivlan e ja i valet och kvalet, ska jag göra operationen eller inte?????????????????????????


jag ha sån fruktansvärd besluts ångest, vissa säger, ja men fan gör den, vissa säger försök själv, vissa säger ja men ta en sak i taget och gå ner i din egen takt.. vissa som gjort operationer rekomenderar den inte, men vissa som gjort den säger att dom fått ett helt annat liv och rekomendera den starkt..



... ja e ju en sån som vill ha resultat snabbt, annars tröttnar jag o ger upp..


men ändå rädd att det ska bli nått fel om ja gör operationen, för så länge ha dom ju inte funnits, så ingen vet ju egentligen vad som sker när magsäöcken inte växer på vissa.. ja mena man kan ju inte äta lite mat hela livet när vissa ser ut som skélett nu, då borde dom ju fortsätta gå ner.. ha lite rädsla för de där...

går ja inte ner så ja känner mig nöjd inom 1-2 år kommer ja ta operationen.. och som sagt ja e inte ute efter att väga så ja blir riktigt smal utan så man orkar med mer. massa massa energi. jag ha märkt bara på dom kilo ja gått ner sen tuva vilken skillnad det e , och ja e så nära mållinjen sen tuva o det va också otrolig skillnad så det e inte så mycket ja vill ha ner för att nå den energin jag vill ha, sen orka, men vill ju ner mer än det med tuva men som ja skrev så man känner sig nöjd..


detta kändes nästan lite negativt skrivet men e inte alls så.. utan ja vill bara ha mer energi, fast iof e det ju svårt o jämnföra det när man har barn och innan man fick barn.. säkert skrivit en massa liknande eller feltolkande text i min snabba skrivning.. men detta e bara hur ja känner...







Typiskt


Fortfarande otroligt tjock i halsen.. så jobbigt, hoppas bara man blir bättre och inte värre nudå.
för imorgon åker vi ju.. hoppas det blir kul, och att man slipper ha så här ont i halsen.



så otroligt typiskt... om ni vet om nått som lindrar eller kan hjälpa en att bli bra fort får ni gärna hjälpa mig och skriva en rad...

Igår gurglade jag halsen i absolut blåbär som ja fick för att ja e så gullig. eller nått =)





jag samlar nämligen på olika vodkaflaskor.. så då fivk jag denna.
men va dock tvungen att ta denna så man kanske blir lite bättre, va inte lika uppsväld imorse, men ha fortfarande otroligt ont och är uppsväld som attan, men kan iallafall dricka idag, får se hur det går och äta.


såg en flaska som ja bara måste försöka få tag i nångång.. ha dock inte sett den. så ha ni sett den eller om den finns nånstans där ni vet om, säg gärna till.



för det e bara limited edition som jag samlar på gällande vodka flaskor.


Nu är det lunch



Pöss



RSS 2.0