Världens finaste bröllop

Äntligen är dom gifta och så vackert det var, helt otroligt hur lycklig man kan bli av andras lycka..
fick hålla mig från att gråta flera gånger... mn ja höll mig tappert








så lycklig för eran skull..

sen skulle bröllops buketten kastas o herre gud ((finns inga ord))
bara o titta..




jätte stort grattis Madde och glenn för ett underbart bröllop...


Hade tänkt och beställt mig en tårta till tuvas 2års dag av en tjej i norge som e grym på tårter..



hade tänkt mig denna


eller





men hon hade en massa beställt till den 25e redan så klart, så då gick inte det, så då antar jag att ja får ta o använda mitt eget huvud och försöka ordna en någorlunda tårta själv.. hmmm vill ju gärna ha en figur då vanliga tårter e otroligt tråkiga och B aktig... men vi får se


Idag hade jag tänkt och baka bullar iallafall så det e klart till helgen då kalaset är..

Bröllop...

Snart vanskas det bröllop, och jag har ingen aning om för det första vad jag ska ha på mig, får nästan lite panik..
men bröllopspresenten är iallafall bestämd nu.





Världens finaste madde ska gifta sig med sin drömprins, är verkligen en av mina absolut bästa vänner, hon är så otroligt fin och kärleksfull, så ja vet redan nu att ja kommer behöva ha med mig 10000 pappersrullar för alla tårar som komma skall.. önskar dig all lycka i framtiden min kära vän.. ser verkligen framemot helgen med dig och din käre man. ((blir iallafall i helgen)) ser fram emot denna helg. ÄLSKAR DIG








världens finaste låt

Alltså den här låten gör hela mitt liv, haha nej då men den e så otroligt vacker, och hur stark är inte kärleken här, älskar när man ser att folk faktiskt kämpar, ochs en att han gjorde en låt till henne, hur vackert är inte det, ja smälter och ja dööör... och den e så otroligt vacker med.  historien i sig är underbar. så nu ska ja säga till en viss person att ja vill också ha en kärlekslåt....hihihihi  ((kan ju jag glömma)) den här låten gör mig både berörd,ledsen och får mig att känna livglädje... den dagen ja gifter mig skulle ja faktiskt inte tacka nej till att ha denna låt. den e vackrast...
 


OCH FÖR ATT INTE GLÖMMA VILKEN FANTASTISK MÄNNISKA HAN ÄR...











Tänk att fria till din livs kärlek och sen råkar personen ut för en olycka 2 månader innan tro ja jag såg någonstans innan dom skulle gifta sig, och idag kan hon knappt prata eller gå... säger det igen vilken människa, blir så lycklig att se att det fortfarande finns så fina människor i världen..

Mina fina...

Ha hänt rätt mycket på slutet så det ha vart otroligt stressigt i det sista.. lite av det som hänt är:

Världens finaste lilla gudson Sebastian ha fyllt ett år.



är han inte söt så säg..


idag ha melvin haft 2 matcher på hofvallen och den ana vann dom och den andra förlora dom.  jag är så stolt över melvin att han vill så mycket.. att han kommer på att han vill prova olika saker för att utvecklas, det e inte direkt att ja ens behöver fråga om han vill prova nått.. o jag vill ha en liten kille som provar sig fram och gör det han vill och tycker är kul.




sen ha vi haft fullt upp med våran nya familjemedlem lilla saga.. och vilket litet busfrö... Puhhhh
men otroligt mysigt och roligt med, ska börja träna mer med henne snart med ¨så de blir ordning från början men hon e verkligen lyhörd liten dam.



Snart är det som sagt kalas här i huset och jag känner mig mest stressad för hur man ska hinna med allt. det jäkliga e att det e 4st inom kort som ska firas, men de bruke ju som vanligt ordna sig i slutändan. =)



och snart e det den så kallade traditionen vid midsommar.... Bingoo javissst wiii ja längtar verkligen och sen kalas innan för tuvis, mysigt.







den här låten är så grymt grymt bra




 

Pippi kalas

När jag fick lön inhandlade jag lite pippi muggar och tallrikar och inbjudningskort..

jätte fina, hon vart helt galen i alla pippi mönster på sakerna.


gud igår kände jag att ja hade sån lust att åka iväg med barnen utomlands, gud va härligt det hade vart.
och fått vart borta nån vecka och bara myst.. men den planen ligger långt långt bort.


Förra veckan kom våran högsta chef till oss på kontoret och sa att dom va tvungen att ta bort våran grundlön, så att vi bara får sitta på provition, kändes verkligen konstigt, dock en bra produkt vi ska börja med, men man vill ju ändå ha en liten del säkert när man ha barn, men ingen på jobbet säger att dom kommer skriva på, och ja känner mig otroligt osäker på avtalet när man inte riktigt förstår allt som står. man måste ju va otroligt insatt för att förstå alla paragrafer.

det som ja tycker är lite konstigt är att om vi inte skriver på sägs vi upp och då kommer dom säga att det är arbetsbrits, men det e ju också otroligt dumt för då kan dom ju inte anställa ny personal, och då kommer ju företaget gå i konkurs eftersom dom måste återanställa oss innan dom får ta in nytt folk. men facket skulle tydligen komma och vara med och förhandla och sen förklara mer indirekt vad alla punkter står för.




fatta att folk tar stundenten idag, ännu ett år ha gått..  idag jobbar vi bara halvdag så lär väl ner på stan och kolla när dom går ut, men om vädret håller i sig blir det nog grillning idag.. så jäkla göööt juuu


RSS 2.0