Föräldrapenning

Blir så less på att vissa ska mot arbeta om att vissa personer ska flytta, det är tydligen ingen som fattar nånting om hur nått ligger till! Det är bara Åhh skylla allt på andra så man ser så pass bra ut som möjligt inför andra!! Hade ju vart bra om folk försöker sluta splittra upp andras familjer när dom e rädd om sin egen, man kan alltid tänka hur det skulle kännas själv om nån gjorde så mot en själv och när folk är vuxna kan dom väl ändå få bestämma själv och skuta bli frestad till annat..

Så fy skäms på er att ni ens orkar förstöra för andra istället för att se om erat eget först.. Tycker så synd om dig min fina vän!!

Nu kommer jag måsta ta ut fullt på försäkringskassan så det inte blir så stor belastning bara på en men det e ju inte mer än rättvist, får börja jobba tidigare istället för att alla pengar ska ta slut på en gång varje månad!! Så de bli bra det tror jag.. Kommer underlätta!!



Pratade med doktorn i veckan och då diskuterade vi att eventuellt göra en magsäcks operation men då ställde jag ett krav om att jag vill ha en ring istället som bara stoppar tills man är smal och sen tar man bort den och är som normal utan att kapa och behöva äta mediciner m.m hela livet!

Älskar mina barn så mycket och vill ju kunna finnas där så länge det går!

Nu handlas bara det nödvändigaste och det gör så stor skillnad i allt, om ca 3-5 månader kommer allt se ut som från början och allt kommer bli så mycket bättre för alla! + att ja ska byta över mitt igen på samma då det inte fixade sig förra gången fast jag ansökte! Så man kan göra allt tillsammans och betala allt brevid varann!

Det förra inlägget va för igår men kom tydligen inte in förän idag, hmm

Vart erbjuden och följa med ut ikväll men känns inte så lockande va väl mest bara från början man fick nå ryck och tyckte det kändes kul, nu ha Lill smurfen blivit större och ha ha svårare och släppa han, tyckte det va skit jobbigt då pela tog med han bara över ett dygn! Men förstår ju pela med då han vill visa av sin prins, så då va ja fasiken stolt men jobbigt va det.. Och tror inte ja klarar det nå mer på länge, att va borta nån timme e en sak men inte en hel dag.. e ju mitt lilla <3

Nä nu har jag matat bebis och ska fortsätta sova... Godnatt


Kallt

Jag anser mig själv som att jag ballat ur totalt från hur jag egentligen är som mig själv ((Therese)).. Inte förän nu jag börjar jag få insikt över vad ja hållt på med, och de kan ja inte ens själv förklara gällande vissa saker, varför ja gjort som ja gjort!!

Men nu ha jag fan börjat tagit mig i kragen men Dock sakta men säkert! Alla människor kan balla ur från sitt vanliga jag, och ja tror ärligt det vart efter pappa gick bort och sen på grund av min vikt!! Men ja känner verkligen att ja vill och måste förändra mig själv!

Men bättre att ta babysteps än att rusa fram och att allt ska bli perfekt på en gång för de funkar inte såå! Utan sakta men säkert få in klara rutiner med allt!

Körde iväg massa gamla slitna kläder från förr och annat skrot igår och det e tur man fattat vart det e för då blir det oftare dit istället för Åhh ha extra påsar ibland som e as dyrt! Och så enkelt och smidigt och bli av med skiten...

Jag önskar till barnen varma underställ och ylle strumpor så dom kan gå och va Goa och varma!!

Tuvis åkte ju till tante och famma förra veckan och ja fick fan panik över att ja inte har så mycket varma kläder! Bli nog några julklappar med varma kläder till barnen jaaa...

Fatta att snart e det jul! Helt sjukt va tiden gått fort ;))))


RSS 2.0