Semester..

Eftersom det inte vart utomlands som vi hade tänkt o planerat frågade jag Melvin vad han skulle kunna tänka sig istället och då bestämde vi stockholm..


så vi siktar på gröna lund och juni backen som ja tror tuva li kommer älska..
tänk vad Tuva-Li skulle bli lyrisk av att se pippihuset och lilla gubben och allt annat kul som finns..


sen berättade jag att ja gärna ville gå på leksaksmuseet i sthlm.. o det verkade ju gå bra så det vore ju riktigt kul..


sen får vi ju inte glömma skansen så klart..  och aquaria som e så jävla underbart ställe.. vi va dit förra året och man blir aldrig less..


nä nu må jag sova lite ska försöka blogga mer imorgon..


Ny dator..

Äntligen så har jag en ny dator.. Eftersom den gamla försvann så fick jag ut en ny på försäkringen!! Dock är det en 15 tums o ja tycker dom är väldigt stora och otympliga, men det är helt klart bättre än ingenting + att jag kan se filmer och barnen kan spela sina spel, och så klart blogga! Men mitt mål längre fram är verkligen att kunna köpa en Ipad, men det är otroligt långt bort just nu! just för att barnen kan lära sig så otroligt mycket på en sån, dom finns ju både på skolor och dagis idag. Ska försöka börja blogga igen då jag har en dator.. Det är så otroligt tungt för vi har legat i magsjukan, och jag är så totalt slut efter denna magsjuka så det e helt sjukt. det kom i måndags morgon och jag är fortfarande inte ok, och det roliga med denna är att den smittas ännu snabbare än vanlig magsjuka. är en sån som är ute o cirkulerar runt. knappt ätit eller sovit på flera dagar. så det lär ju knappast bli nått jobb denna vecka då ja tror det e dumt med tanke på att jag inte är frisk än, och sen må man ju vänta visst länge för smittrisken. och det skulle ju inte va så kul o smitta ner ett helt kontor. Men sen fasiken ha ja mycket och ta igen dom sista dagarna, då e det bara o köra över varenda jävel och trycka in det sista för lönen. så otroligt jävla tråkigt när det ändå gick rätt så bra innan ja vart sjuk. men men bara och se framåt.. Nä nu ska ja mysa ner mig med min kära mellepinn!!

RSS 2.0