Less less less

Ja tycker inte om att folk tro så jävla mycket när dom inte vet ett jävla piss! För två helger sen gjorde jag en sak och sket i att berätta det för en person för Åhh kolla reaktionen då personen i fråga ha gjort så väldigt mycket! Dock förstördes ju det då det kom ut fel väg och personen i fråga fick ju ingen lärdom av det då folk ska babbla så förbannat mycket!!

Och sen när ja ändå håller på så la jag ut ett kort på Facebook på pela som ja tyckte va väldigt kul! Madde och jag skulle på skalet och pela skulle då ha barnen men somnade då han va trött för han hade vart vaken med wilmer hela natten innan då jag bad om att få sova ut då wilmer vart kinkig flera nätter! Så Madde skratta till och gick dit och måla han medans han sov och då tänkt väcka han när vi skulle åka och alla tyckte det va roligt och de va grymt fult..
Och det va mest en sak för Åhh ge igen då det visats massor av bilder på mig och det e då fasiken ingen sminkning men det e lätt att klaga på alla andra hela tiden utan att veta all fakta innan!!

Men de vart ju totalt fel fast ja fattar fortfarande inte varför, det va en rolig grej, hade han vart full eller liknande ok då kan ja förstå men han va bara trött och det va en rolig grej! Och om folk tror det men låt dom tro det dåå för det va ju inte såå och folk pratar ju oavsett skit om allt och alla!!

Så glad att allt börjar att ta sig, skönt med lite saker då det e så lätt att städa fast det lätt blir stökigt med 3 barn..

Och allt annat ha blivit jätte bra så det ha verkligen släppts en sten från hjärtat! Och ja ha börjat att ta mer ansvar och försöka bli den ja va förut!! För de går ju inte när man snart e 30 år.. Men e bara Åhh se ljust på framtiden nu framöver och det känns så skönt ;))))


Wilmer och tuva Li är sjuk och det e rätt tufft just när wilmer har hosta och e dålig samtidigt! Dock sov mamma över i förrgår då ja ringde och frågade om hon inte kunde för då hade tuva Li 39,6 men tuva ha blivit lite bättre men tuva Nu medans wilmer e dålig min stackars prins <3

Det e ju knappt så man vågar somna för man e så rädd att nått ska gå dåligt eller dom ska bli för täppt med slem eller snor..

För den som inte vet vad ni ska köpa får ni gärna köpa möbler till dockhuset Småland! Vore tacksamt!!

Hittade ett jättefint förkläde till tuva som hon ska ha nu när vi bakar! Va en som gjorde själv och skulle ha 80:- för det! TAGET tyckte jag! Och sen smycka tuva ut wilmer imorse , skicka med nån bild!!


Blandat

I veckan som va var jag hos Sandra och john för John hjälpte mig och byta lysen på bilen då den skulle besiktas! Och då fick jag hjälp att hitta det ja sökt efter! Vips så hade ja beställt! Och mycket billigare än va skulle hitta den för här! Flera tusen billigare faktiskt! Så ja e super nöjd + att det e nått ja vet personen velat ha i flera år! Och det va trevligt och komma bort och hälsa på lite hos fröken Sandra med..


Julklappar måste va det svåraste som finns! Innan kommer man på hur mycket som helst men sen när man väl ska köpa tvekar man!!i veckan tog ja med mig barnen på lekplaneten så dom fick visa vad dom önskade sig!!

Så nu vet ja litte som ska inhandlas! Men som sagt e Melvin svårast! Barnen fick även kryssa i jultidningen vad dom önskade sig!


Så glad för Melvins skull att han sålde så pass mycket på jultidningarna att han fick en surfplatta för jobbet!! ;)))


Idag va jag på loppisen för att hitta mest till wilmer så han växt som ogräs! Så ja hitta massa fint för 10:- st som såg helt nya ut åhh glad e ja för det! Sen träffa ja på en gammal granne som hade tuva Lis storlek och dom kläderna såg inte ens använda ut och som högst tog hon 20:- men dom flesta 10:- så en superbra dag alltså!!

Så nu har jag rensat ur tuva Lis kläder i garderoben så nu ha jag nästan en hel kartong med strl 98/104 så vill nån köpa hojta till:))) det e utekläder och skor m.m i den med!!

Tuva Li fick 20:- av mamma igår som hon köpte en rosa Princess väska för idag på loppisen! En super nöjd tjej ska ja lova!


Min fina prinsessa

Igår fick jag så ja kunde gå in och kolla dagiskorten! Så underbart och se! Man e lika spänd varje gång ;)) fast ja vart sjukt förvånad hur lik hon va mig på kortet! Ska lägga upp en bild sen ska ni få se! Så sjukt lik! Gröna ögonen och snedheten på ögonen! Ja ha dock mer sneda ögon! Munnen e precis lika dan med men tuva Li e mer rund i ansiktet! Men e ändå likt!!

Snart vankas det 1 advent!! Och detta år kommer jag he upp det mesta till 1 advent så det e mest granen kvar till julafton.. Känns som så tråkigt annars och dona upp allt för bara nån vecka! Och julen e ju bra mysig...

Det känns inte lika tungt och göra saker utan wilmer som innan! Med dom andra barnen fick ja nästan panik Åhh bara lämna någon timme själv! Speciellt Melvin! Han tro ja va 8 månader innan ja ens gick på bio en kväll! Sen va han nog ett och ett halvt innan ja gick ut! Tuva kom ju några år efter och då va det som att börja om igen! Men nu med tredje känner ja inte likadant! Och folk som säger ja hade inte lämnat min bebis och gått ut! Skit på er rent ut sagt för de ha inte ja heller gjort men desto fler man får desto mer lär man sig att det inte e så hemskt och lämna dom nån timme med sin far som faktiskt också vart med och skaffat barnet...

Det e ingen som påpekar en pappa som e ute dagen efter förlossningen eller åker bort om det så e utomlands! Men gör mamman det en kväll e det förödande hemskt och man e en skit dålig mamma osv! Ja anser att man e två om att skaffa barn och den andra kan också ha barnet några timmar om mamman vill gå ut och roa sig! Man e inte en dålig mamma för det!

Tycker det e så svårt och veta vad man ska köpa i julklapp! Tuva e ju inte så svår för bara det e med sessa motiv eller är rosa så e ju hon glad!! Melvin dock e det ju svårare med!! Tro dock ja ska önska mig presentkort på Ikea så ja kan köpa en ny säng eller garderob till hans rum..

Nä nu ska jag iväg och panta lite burkar och slänga lite skräp...


Underbart

Känns så skönt att barnens rum nästan e klara! E bara tapetseringen och lite målning kvar sen så e deras rum helt klara!! Så skönt att ha slängt så mycket och fått ordning på det mesta! En stor börda som släppts för oss alla!! Så mycket enklare allt blir!! Och så mycket bättre allt runt omkring blivit!! Idag ha jag fortsatt så allt ska va klart till jul! Jobbigast e att gå igenom pappas kartonger! Men de måste ju göras!!

Ska ta och använda bio korten ja Ha kvar sen ja jobba på gul!! Så jag och tuva Li ska ta och ha en dotter och mamma kväll på bio och mc donalds för hon vill ju såklart se tingeling som e på bio nu!!

Flera som frågat vad barnen önskar sig och det finns massor dom behöver till sina nya rum!! Tuva Li vill så klart ha allt med prinsessor eller hello Kitty men e mycket Princess saker hon önskar/med Princess motiven... Och Melvin e inne på starwars fortfarande mest. Men är det nått ni undrar över fråga gärna så de inte blir köpt dubbelt!!

Wilmer växer och växer och tiden går så fort.. Han e så lättsam och snäll! Alla mina barn ha vart duktig just på att inte vakna mer än 1-2 gånger per natt!! Men ibland e det slitsamt med då man ändå måste upp tidigt med dom andra!! Har vart sjukt trött nu när det e så sjukt mörkt ute tidigt...


Måste ju på bio snarast och se den nya twilight filmen som kommit ut!! Helt galet så mycket jag längtar!! Tro den kommer va grym


Skickar med en ego bild som inte kommer allt för ofta.. Haha


RSS 2.0