Dopskort

Nu är iallafall dopskorten klara! Har klurat och undrat hur ja skulle ha gjort dom, men petat och klurat och letat fick ja till slut till dom som jag ville, och det bästa av allt. ((Gratis)). Hade en ask med 100st foto papper hemma som ja tog med..

Lånade en dator med skrivare på en förening åt mamma för åhh klistra och klippa ihop nått bra! Tog ett bra tag och när ja skulle skriva ut, vägrade den skriva ut just foto papprets format, ringde först min kusin Erika men dom va inte hemma men hennes syster Viveka va på väg hem så ja skyndade mig och ringa henne så hon och hennes man kunde kanske svänga upp och kolla.

Dom kom men den vägra skriva ut nått annat än A4 format! Så på slutet kom vi överens om att ja skulle skicka min bild till hennes mail och så försökte hon hemma istället!! Hon tryckte bara upp bilden jag gjort och tog på kopiera så va det klart.. Och tack gode Gud att det funkade! Så nu e det bara åhh köpa kuvert och frimärken imorgon och posta ;)))


Det ända dumma med korten va att först skrev ja hela förnamnet + efternamnen men de vart gör långt så ja ändrade då det vart finast när det bara stod Wilmer!! Såg så kladdigt ut annars! Och lika bra går det ;))Börjar bli nervös inför dopet då det e 1000 saker ja ska fixa och dona med, och inte det lättaste med dom små i närheten alltid ;)))


Men de ska nog gå bra ;))


Vårstädning

Igår va jag, melvin, Helena och Ebba på vårshowen, men det va inte alls lika bra som förra året, dock för att söta Ebba va med då och det va äldre dansare och lärare med mer erfarenhet med! Men de va kul och komma iväg ;)))


Idag ha det hänt lite , Är slängt saker hit och dit som ska sorteras och vinterkläderna är ner packade och vår och sommar kläder upptagna! Lådorna i hallbyrån urplockade och ska rensas, och vantar och vår mössorna på plats, skurat ur lådorna innan vårsakerna fick sin plats.. Hängt undan vinterhjälmarna så klart och hängt fram cykel hjälmarna som va fram tagen innan men nu intaget sin plats!

Skor som är för småa ha sålts eller slängts beroende på skick, även vårkläder ska till försäljning som är för smått..

känns så skönt att man börjar komma igång, må ha ordning och reda, blir tokig på all oreda, att man inte hittar..
(( Snark))

Så allt som inte går att sälja och ska slängas ha jag i nuläget slängt in i pannrummet, så de blir väl soptippen imorgon..

Ha knappt kunnat hållt mig, men klarat det nu att göra klart ett rum i taget.. Ja e lite så att ja kan hålla på i 5 rum samtidigt och städa ur, och alla vet hur det ser ut när man storstädar ett rum, grejer Hit och dit, och när man ha det då i 5 rum helt plötsligt, vet ja inte vart jag ska börja, och så slarvar man istället!!


Så kors i taket må ja säga, dock ha jag en del kvar men e inte mycket kvar och ha nog inte vart så lite och fint i hallen sen vi flytta hit.. Skönt som fasiken ;)) dock e det ju bara en början då det e massor av rum kvar ((suck)) men sen bli det ju så mycket lättare för oss alla! Dock svårt när ja rensar, plockar i och ur och höna pönan själv ska kolla och dra ur saker msn ordnat haha!!


Nä nu ska jag snart ta och lägga mig så jag orkar upp med lille man och min höna pöna imorgon.. Melvin sover hos momma ;)))

Godnatt


Äntligen är tanden borta ;)))

Idag va en full späckad dag, först var vi iväg med Wilmer igen på barn på sjukhuset då han för någon dag sedan fick världens utslag på kroppen, på morgonen va han full av prickar och grinade totalt nästan två dygn och mådde Inge bra alls, nästan 40 graders feber och inte ens alvedonen tog så febern gick ner. Och han sov nästan inget på dom två dygnen heller då han mest skrek!

Fy för dom som haft barn med kolik, ja hade nog blivit galen, hatar när barn grinar, det skär i mamma hjärtat!!

Och vi hade tid i måndags på BVC så vi passade på då eftersom på ett dygn kom prickarna som ny och va sår skorps aktiga bara nån timme efteråt!

Ingen där kunde förstå vad det va för det stämde liksom inte in på nån barnsjukdom, så BVC sköterskan bad först sin doktor kollega som va där kolla, men inte ens hon visste vad det va! Så dom ringde och kollade om en tid på hälsocentralen men där va det fullt så då tyckte dom att vi skulle ringa 1177 och få en jour tid på akuten.


Ringde 1177 men dom ville ringa till barn direkt och dom på barn ville att vi kom, så vi åkte dit och först kom en sköterska, sen kom första doktorn och kollade men hon kunde inte säga vad det va då inget stämde in, sen ringde hon in överläkarn så han och en annan kom, men ingen av dom hade sett nått liknande förut, så en BVC sköterska + en doktor från hc kunde inte avgöra. En sköterska och 3 doktorer på barn kunde inte avgöra, överläkaren idag kunde inte heller säga vad det är, utan att det må va nån slags virus eller liknande!!!!!!


Suck, som mamma vill man ju veta vad som e fel med sitt barn och veta hur man kan hjälpa, suck, och nu är det över benen med, och han mår mycket bättre nu än förut.. Hoppas det vänder!Idag hade jag tid hos tandläkarn,fick kostnads förslag och gick egenom alla tänder, och sen sa han, jag ha tid över till att dra visdomstanden som du plågas med! Jag sa till han att när ja va på jour i Järpen sa den tandläkarn att den va tvungen och opereras ut för roten va jätte sne!!


Vart super nervös och han sa, nej då den där tanden kan jag ta! Och sen drog han ur den. Kände inte ett smack!! Jätte skönt!! Dock ha ja haft ont efteråt! Men men


Jäkligt stolt över mig själv!!


Nä nu håller ja på och somnar


Skriver mer immmimo


Påskägg

Brukar ju dela och gilla olika saker på Facebook och trodde väl som sagt aldrig att jag skulle vinna! Men till slut vann jag.. Haha ett stort påskägg med godis ((7kg)) hihi typ de minsta som passar! Dock vart ju barnen glada!
Och det e ju huvudsaken! Så igår landade påskägget i vår ägo! ((Mums))Vet att ja tjatar men faaaaaan va ja längtar till åhh börja jobba! Få det bättre ekonomiskt! Ska bli så skönt så skönt!!
Tur man laddat upp batterierna tills dess och kan köra stenhårt och ge allt man har!


Vet inte riktigt hur jag ska göra med det jobb jag har nu, mestadels gällande att det inte finns nån grundlön.. sen finns det vissa där som rent och bent mobbar ut nya.. Hört det från flera som börjat och blivit jätte fundersam på vad som e fel med dom och inte kunnat koncentrerat sig på vad dom gör där! Och kan man inte koncentrera sig på att lära sig produkten och inte säljer så kan man ju helt enkelt inte vara kvar! Och så vill vissa ha det som inte tål konkurans på jobbar kompisarna eller att det går bra för andra!

Och detta är ju givetvis bakom ryggen på dom som jobbar som är högra än dom som säljer, oftast när dom e själv med dom nya!! tex att sitta och prata skit om företaget och säga massa som tex att ja här tjänar man inte mycket, går ju bra om man inte har barn m.m!! Bara ett exempel av mycket ja hört av andra!! Tex att ja säljer du inte snart kommer du inte få va kvar! och hur ska man då kunna ge allt.. Men kan ju bara va dom som uppfattat det så med.. Ja ha inte märkt av det på det sättet! Vet inte heller om det e många nya där, va då ingen när ja va där!! Kanske nån av dom nyare säljarna som e rädd om nån säljer, va vet jag...


Det e en underbar arbetsplats coacherna är underbara, även chefen! Finns nog inga bättre jag mött under mitt arbetsliv! Självaste bossen själv är skit frän och går alltid att prata med! Älskar hans "adhd" gogo stilen mohahaha, alltid så på och energifull, glad och positiv.. Även coucherna ger allt för åhh hjälpa en och har humöret i behåll jämt konstigt nog.. Haha dom gör det bra ;))))

Det dumma är just att det inte är en viss grundlön.. Och de skulle ju bli konstigt att ha det då ingen ligger på samma nivå i försäljningen!! Men man skulle nog sålt bättre om man visste att man hade 12.000 i grundlön + provision!

Det är ju ett väldigt roligt jobb med jätte gulliga arbetskamrater där man får hjälp med sina kunder om man undrar nått eller behöver hjälp!!


Jag ha haft säljar jobb sen jag började jobba när jag va 16år och aldrig haft så bra coucher som e på och verkligen finns för en...


De ända negativa e den där "jävla" avlyssningen.. Varje gång ja såg dom gick in i rummet för avlyssning eller visste att dom skulle avlyssna samtal.. Vart ja helt off!! Och det gör absolut inget att nån avlyssnar mina samtal då dom gör det med alla och det e ju bara positivt, men just att veta att lyssnar han på mig live nu, de va skit jobbigt, fick rent och bent panik av tanken!! Alla jobb ja ha haft lyssnar dom av samtalen!! Skit bra men som sagt, vill inte se, veta eller ens höra ordet lyssna av under tiden ja säljer någonsin..


Må prata med dom på jobbet, ha känt mig så skuldbelagd då ja vart sjukskriven så ja ha tyckt det vart jobbigt när chefen tryckt på och velat vetat varför, dom skrev inte ner allt på sjukskrivningen då ja inte ville allt skulle stå, så de kanske e svårt och förstå då!!


Men nu e ja frisk som en nötkärna och vill bara iväg och jobba jobba jobba jobba...

Nu ha ja klagat och även berömt lite för idag ;)))


Godnatt

Påskägget kanske ser liten ut på bilden. Men det e de största ja sett! ;)))


Febrig liten kille...

Igår va vi först till Ullis då ängla fyllde 6år och hade kalas, sen åkte vi till Malin och åt tacos med hennes familj och mickis familj, jätte mysigt tyckte jag! Melvin stannade hos Ullis då hennes son Emil va där så dom spelade mine craft online med varandra!!Wilmer ha haft typ slemhosta nån dag, och igår när vi va till Malin tyckte ha han va lite extremt gnällig för Åhh va wilmer!

Nör vi kom hem fortsatte han och gallskrika och sen somna om sen gallskrek igen och så fortsatte det! Då ja precis hade somnat så tog ja upp han och rapade han och då kom det en stor rap, men han fortsatte så ja fortsatte med att masers magen och försöka skumpa upp en rap till.. De kom till slut så då maskerade ja hans mage nån minut till sen sov han tills imorse..

Dock tyckte jag att han va börja bli varm, och senare utöver dagen kollade jag tempen och få hade han runt 39,2 och sen ett tag drygt vid 40 grader! Stackars älskling! Kan ju va en blandning på att tänderna kommer med en förkylning..

Hoppas verkligen tänderna kommer snart... Ja älskar dom första mini bissarna, dock va tuva rätt sen med tänderna hon med!! Melvin fick dom också lite senare än vanligt men kom rätt tidigt mot dom här seg bissarna. Kom igen nu mammas små bissar ;))))


Skickar med ett litet supertips på köpet ;))) utan farliga ämnen, kan de bli bättre ;))))


Oh myyy....

Har verkligen bestämt att allt måste förändras, ja vill inte va hindrad till saker ja tycker e kul på grund av min vikt!

Så skönt att man börjat träna! Ja känner själv jätte stor skillnad på hur jag mår både fysiskt och psykiskt ;)))) det är jätte bra tycker jag!


Har gjort klar nästan hela tvättrummet nu och slängt sånt som inte ska vara kvar ;))) dom lär nog bli bra less då det e 3e gången denna vecka! Vet inte om man får slänga hur som helst!?? Nån som vet!??? Skönt att altanen och tvättrummet e bort flitt och att den mesta tvätten e tvättad som va i tvättrummet inför våren ;)))


Idag matade barnen myrorna med sockerbitar... De tyckte dom va gott!
Och barnen tyckte det va ett vårtecken när myrorna kommit fram!!


Vi hade jätte mysigt i påsk ;)))
Synd det inte va fler dagar! Tiden går så fruktansvärt fooooort tyvärr!!


Snart e det dags att börja jobba och allt kommer bli så mycket bättre! Men känns lite overkligt och konstigt att lämna mitt lilla hjärta! Men tur han kommer växa på sig under sommaren ;))) nu sitter Lill prinsen helt själv hela tiden :)) så duktig sååå ;))


Va till läkaren igår angående wilmers huvudform på barn på sjukhuset då BVC läkaren ville kolla! Allt såg bra ut och sa att det växer till sig men kan ta nått år! Men inget man tänker på längre om man inte direkt glor!!


Idag ha jag och tuvis bakat en plåt med kladdkaka och melvins kompis Alex ska sova över ;))

Tråkigt nog ha wilmer åkt på tuvas hosta, även jag ha gått runt och hostat hela dagen och retats i halsen! SuckFöräldrafika

Förra veckan på onsdagen var det föräldrafika, så då serverade tuva oss en tårtbit och saft/kaffe.. Jätte mysigt! Sen visade tuva oss hennes saker och Melvin och tuva lekte en stund!!

Sen fick vi ta hem ett jätte fint påskägg och påsk kvist som tuva gjort..


Grillade också nån dag förra veckan och det va jätte jätte mysigt... Grillade en massa götta och barnen lekte en massa...RSS 2.0