Överlycklig

Idag pratade jag med chefen på nya jobbet jag sökt och ska dit på torsdag på intervju.. Snacka om att vara i extas... Hoppas hoppas jag gör bra ifrån mig. Vill ha det och det vore så underbart då det e så pass bra lön! Håller alla mina tummar och tår och hoppas ni gör det med ;))))) vet att många sökt dit och inte ens fått komma dit då han tydligen e hård. Skönt och göra ifrån sig på ett cv man gjorde på 10min... Lever på rosa moln idag och hoppas verkligen det går i mål med.


Skola ;)))

I torsdags började skolan igen och nu e det full fart på måndag ;)))) idag va vi funktionärer på fotbolls cupen ;)) det va super kul att hjälpa till och titta på fin prinsen spela ;))) kl sju på morgonen va det möte för oss föräldrar som skulle hjälpa till ;))) och tror inte vi kom hem förän strax vid 18.30. Så man e lite mör i huvudet ;))))


Igår åkte jag och hjärtat på bio ;)) då kollade vi på så många kramar finns det i världen. Den va riktigt riktigt rolig och bra ;))) men samtidigt sorgligt att höra hur dom blir behandlade. Och som vanligt så va ju Moberg så underbart sexig och snygg!!! Haha

Må fixa tuvis sykel som ja så klart körde på ;(((( Gud va arg Ja va när ja märkte att det va den ja kört på. Men ska försöka fixa den. Annars få ja så lov och köpa en ny, men så tråkigt när hon fick den av farmor och farfar!!!!!!!
Sånt som inte borde hända, men nu gjorde det de tyvärr..... Morr morr


https://cdn2.cdnme.se/653506/6-3/pic_5218f9959606ee4377287153.jpg">https://cdn1.cdnme.se/653506/6-3/pic_5218f9959606ee4377287153.jpg">https://cdn2.cdnme.se/653506/6-3/pic_5218f9959606ee4377287153.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/653506/6-3/pic_5218f9959606ee4377287153.jpg">https://cdn2.cdnme.se/653506/6-3/pic_5218f9959606ee4377287153.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/653506/6-3/pic_5218f9959606ee4377287153.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/653506/6-3/pic_5218f9959606ee4377287153.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/653506/6-3/pic_5218f9959606ee4377287153.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/653506/6-3/pic_521b2886ddf2b365c99915ab.jpg" class="image">


Joelsmässan

I helgen åkte vi till Hammerdahl på Joelsmässan.. Hur kul som helst. Träffade min underbara kusin med. Hur kul som helst. Hade inte tänkt åkt men min kusin sa det nä nu kommer du hit. Ha inte träffats på jätte länge ju, men ville ju inte åka själv heller och sitta där med dom helt själv, men det löste sig. Så barnens farmor tog dom små ;))) och vi åkte ;))) så jäkla kul och så tacksam för hjälpen så ja kunde åka... ((Tack))

Vi fick åka raggarbil på "Joels tåget" med Anders, sandras kille. Sandra skulle egentligen köra men vart Anders som körde ;)) så Anders, Sandra, och nån kompis till han satt fram och jag och dom andra bak. Skit sköna säten och sen va det en sån bil som hoppa ((ja ni vet sån Amerika style hopp bil)) haha

Innan gick vi med Sandra och gick upp till hennes kille som ringde och sa att dom skulle åka såna stora uppblåsbara bollar som man kliver in i med halva kroppen, och håller i typ en sele i varje hand, och bollen når ner till knäna. Och så skulle dom knuffa varann, och fy va roligt det såg ut. Dock så gick det ju en tant runt 60 precis vid slänten med ryggen mot killen och han blir precis knuffad och åker ner mot tanten då det inte bara e och stoppa bollen.

Och alla ser vad som komma skall. Han åker på henne med bollen i jätte fart och kärringen flyger säkert 2-3 meter rakt i marken med ansiktet i marken. Fyy va hemskt det va. Men ack så kul samtidigt. De såg så otroligt roligt ut. Vet att filmen ska finnas på Facebook. Men vet inte vad tjejen heter som la ut den. För ja tro de va hennes kille som körde på tanten.


Hoppas verkligen ja får svar imorgon.. Längtar verkligen ;)) hoppas jag, så de finns plats kvar i höst för mig. Åhhhhh snälla snälla snälla låt mig. Snacka om att en stor stor sten skulle släppas från mitt bröst. Vill ha den tryggheten känner jag.


Häftigt va det när grabbarna åkte skoter på vattnet och tävlade. Va första gången ja såg en tävling och det va riktigt kul då allt verkligen kunde hända.



Står och pratar med Ronja och så utbrister människan helt plötsligt, e du grååååhårig ;))))))) ehhhhhhhh ja tyvärr ;)) haha så nu bli det till åhh färga håret. Fyyyyy faaaaaan om det syns så väl. Ha ju ändå bara 1 hårstrå ((grått)) hoppas jag. Men ändå e inte ens 30år. Höööööävvva

De tråkiga e att inte nån tog typ nå kort alls. Skit tråkigt verkligen.

Mycket knasigt hände med.. ;(((

När ja kom hem lördag natt till stugan då ja liftade med Sandra/Anders taxi som dom skulle hem med när festen va slut. så e det nån jävel som skitit på våran stug bro. Men trevligt eller.. Jävla gris fan som gjorde det.

Finns mycket roliga historier med men orkar inte blogga mer haha. Trött som en gnuuuuuuuuu.


Tro ja ska ta med mig familjen och hälsa på kusin vitamin nån helg framöver när vi e samlad allihopa ;)))

Så underbart och vara med mina små troll ungar igen, mina fina små hjärtan.
Men va skönt och behövligt och komma bort en helg, idag ha ja städat bort massa olje dunkar och skit från garaget. Fyyyyyyy, känns som ja aldrig kommer bli klar. Men finare och mer ordning e det ju iallafall ;))) skönt de.

Ikväll sover Melvins kompis Anton över, så barnen har ätit popcorn och lite godis framför en film. Så otroligt fin liten kille de där. Somnade till en stund och vaknar och då sitter dom vaken. ((Jag)) utbrister, men nu e det sängen som gäller. Va gör ni vaken nuuu... Fick till svar. Spelar. ((Dom ska på bio imorgon ))så det e bäst ni lägger er Nuuuuu, att dom orkar. Herre Gud.

Så skönt att det börjar ta sig som ja skrev ovan i garaget, som sagt. Baby steps ;)) baby steps....


Nääää godnatt och sov så gott...



Läskigt

Ja tror helt klart på skrock, och idag känns det som konstiga saker hänt hela dagen.. Hände saker innan ja åkte på bingon ikväll och när ja stannat bilen hemma smäller det till två gånger som nån slår "knackar" två gånger på bilen, kollar runt ((ingenting)) kommer in, ger Charlie vatten och tänkte gå till Melvin och pussa han godnatt och kolla till han när han sover, precis när ja går förbi torktumlaren smäller luckan upp och det Slår högt två gånger, går tillbaka och kollar, och luckan har smällts upp och det står varning på displayen..

Ja bli fasiken nojjig... Haha och eftersom det hänt märkliga saker tidigare idag och för någon dag sedan, dagen innan Ferdinand dog, slog det också fast då lät det i hela sovrums väggen ut mot altan.. Skit skumt!!! Och då lät så högt så ja undra om nån slog nån möbel på utsidan. Men men nått konstigt e det... Men kan inte sätta fingret på det. Hundarna halv skäller och små morrar precis som om nån stod vid dörren. Kollar, ingen där....


Kanske mina fantasier haha men man bli som sagt nojjig.. Speciellt när man dom flesta kvällarna e själv nu förtiden.


Nä nu blir det film och sova ;)))))


Godnatt..


Hmm

Och detta inlägg skrev ja igår ((måndag)) ;)))


Skickar med världens finaste ordspråk ;)))))


Vilket väder ;(

Igår kväll bakade jag och barnen en blåbärs paj av det vi plockade här om dagen ;) inte alla men wilmer älskade verkligen blåbär, som han åt och plockade upp dom små bären med söt finger greppet ;)))

Va meningen vi skulle ha utflykt idag med blåbärs pajen, men det va bara och glömma ;)) för de första har både jag och tuva känt oss super varma och snoriga och inte känt oss så krya, men inte direkt sjuk. Och sen på grund av detta väder. Fyyyyyyyyyy, det ha regnat precis hela tiden ;))))


På torsdag/fredag få ja veta nått super spännande, ett svar ja av hela mitt hjärta hoppas blir positivt. Gud så glad jag skulle bli ;))))) ingen skulle förstå min glädje ;)))


Vart att vi bakade en kladdkaka till kvällsmyset.. Både tuva och wilmer tyckte om smeten ;))) dock fick wilmer bara en liten klick på en skedd. Dock på kortet ja ska lägga ut ser det ut som han ha ätit hela skålen ;))))


Madde skrev att hon skulle komma förbi så när hon kom förbi frågade ja mamma om inte hon kunde passa barnen bara medans jag och Madde gick ut och gick.

Vi gick nästan en timme i rätt så rask takt iallafall ;))) ha ju vart ute mycket på slutet så nu har man ett annat tempo än förr även fast det så klart kan bli bättre ;)))

Vi hittade en mini groda ;))) skit sööööt, vi hade tänkt och pussat den och kollat om det vart en prins, meeeeen nääää vi ha det så bra som vi har det ;)) så den fick gå till en annan ;)))

Gud vad wilmer e snabb nu ;))) så jäkla sööööööt älskade unge ;)))))


Och jag och min underbara prinsessa har målat prinsessor, byggt pärlplattor och rensat hennes leklådor ;))

Nä nu bli det sängen;))))


godnatt och pöss på er 😘😜😜😜


Suck

Förra inlägget om tuva va alltså inte idag utan för om det va 3 dagar sedan ca ;((( blir så lessssss så lesssss på att vissa bilder inte går att ladda in...

Hmmm iallafall så var vi i skogen bort emot lugnvik vid gamla militär området och plockade blåbär igår.. De va rätt segt först att hitta men på slutet hittade vi ett riktigt blåbärs ställe och som tur e går det fort när man ha själva bärs räfsan och plocka med ;))) fick drygt 5-6 liter tillsammans... Sen såg Melvin björnspår och att han hade ätit massa bär där han gick och plockade.. Brrr ja ha vart så nervös just för de där med björnar, och helst inte velat gått så långt in i skogen, men
Känner väl att man inte kan hindras från nått man
Tycker e kul heller för att man e rädd för nått ja troligtvis aldrig kommer se ens!!
Men respekt för dom ha jag ska ja lova ;))) men ja ha varit ute mycket och plockat förut och aldrig sett då heller så det e bara åhh lägga åt sidan...

Idag va wilmer super busig ;))) kröp runt och drog ut alla påsar ;))) och det va ju så klart ännu roligare när mamma säger nääää fyyyyy och stoppar tillbaka dom ;)))

Höll på och dammsög efter middagen tog av själva skaftet för ja skulle dammsuga själva listerna och wilmer tyckte det va kul och sitta och dra dammsugs slangen när den va kort så ja gick och plockade bort dom sista sakerna medans bredvid och då hör ja ett litet gnäll och då ha han stoppat den mot munnen så den sög sig fast på läppen hihi ;)))) fyyyy bubblan så söt han va ;)))

Som tur va så va påsen näst intill full så den hade inte full sugkraft så han
Fick bort den själv... ;))) Lill skrutten ;))
Men va nog inte så farligt då han tänkte göra det igen men då va det färdig lekt jaaaa ;)))))


Gud va ja vill börja jobba igen, tänk bara ekonomiskt, så skönt, dock måste nån kolla på elen, de går faaaaaaaan inte åhh betala så mycket, måste va kopplat fel nånstans. Fyyyyyy va less man blir.


Nä klockan är mycket och ja må försöka sova så ja orkar upp imorgon med mina små skruttar ;))))) godnatt



En stor dag ;)))

Har hänt en hel del bra saker idag.. ;))

För det första så sov tuva utan blöja och inte en droppe utanför, självklart har hon prövat förut, men då ha det blivit i sängen ändå. Så nu har jag en stor tjej vill ja lova ;))))))

Och inte bara det utan nu säger hon äntligen MELVIN istället för vivvvvi..

Blir så stolt ;))))



Idag ha vi byggt pärlplattor och hälften låg sen på golvet ((vart mindre glad)) bara åhhhh plocka upp det mesta men sen kom dammsugarn fram vill ja lova.


Roligt åhhhh pyssla med barnen, sånt som dom tycker e kul ;)) och imorgon ville tuva göra egna "toalett rulls dockor"

Få se vad dagen erbjuder..

Hade idée torka på vad jag skulle göra till middag idag och tog det ja hade hemma så det vart en as god krämig broccoli och bacon gratäng med fyllning.. Så det va en hitt för dom små ;))


Rensning & Städning

Idag hade ja en del och rensa ur, må bli klar innan man börjar jobba, får panik nu innan jag börjar jobba och då går det lite undan iallafall ;))) annars känner man ähh tar det imorgon och så drygar man det ;))) men skönt att min garderob e klar, ska bara hänga in resten imorgon som e på tork ställningen ;)))


Och sko grejen vet ja inte om ja ska ha kvar då ja knappt äger några skor, kanske 6-7 par med gummi stövlarna haha om ens så mycket skor..

Va på rean och hittade faktiskt 3st tröjor och en kjol till mig själv för 250:- som egentligen skulle ha kostat 1500:- så jätte kul att ja hittade nått som passade mig ;)))) ha som sagt inte mycket kläder alls


RSS 2.0