Hmm

Som ni förstår var det ett gammalt inlägg alltså från förra onsdagen.. Bli så jävla irriterad att man inte ska kunna lägga in nå många bilder och att bloggen vägrar lägga in mitt inlägg när ja e färdig.. Suck. Saknar min fina prins som e i Norge som sagt ;))))


Idag åkte vi till önsjön och badade lite ;)) så mysigt och passa på nu när det e finväder tänkte ja säga haha


Vaknade för en stund sedan och då slog regnet i backen ;)))))


Tivoli

Igår va vi ner på tivolit och åkte lite, dock fick ja inga kort på Ole Verner och Melvin då dom åkte dom stora och sprang själv medans vi åkte dom små!!

Wilmer fick vara hemma med momma då det va sjukt varmt och så otroligt mycket folk...


Sen skjutsa vi Ole Verner och Melvin till föllinge då dom ska till fjälls...



Haha glömsk

Glömde ju skriva så klart om självaste bröllopsdagen som Therese och Stein magne hade igår, dom kom och hälsade på så vi hade en jätte mysig kväll med lite vin och massa skoj ;)) och så hade dom så klart med sig samma champagne dom skålade med på bröllopet som va jätte fint ska ja lova ;))


Smart och skriva först bröllopsdag och sen glömma bort och skriva om det haha vims höna nr 1.. Thats meeee


Bröllopsdag

Blir så less då ja hade skrivit jätte mycket igår men nu e det borta! Suck!!

Igår var vi på badet från lunch till stängning ;))) så underbart roligt och mysigt att ha familje dagar tillsammans och hitta på nått extra kul ibland ;))))

Ole Verner kom till oss efter bingon i lördags ;))) roligt och mysigt ha det vart ;))) idag ha vi grillat älgkött och annat gött ;)))


Tråkigt och bli själv igen, lika jobbigt varje gång.. Men men, thats life antar jag ;))) kommer bli ännu jobbigare nu när jag börjar jobba snart, och bli själv periodvis.. Gillar inte



Nä nu e det sängen och en film...


Blandat kul

Vi har varit iväg på en semester tripp och det va verkligen behövligt för hjärtat och själen vill ja lova...


Borta bra men hemma bäst..


Suttit och kollat igenom dopskorten.. Säger bara omg, vilken katastrof haha!!

Jag kollade igenom listan och kläderna och allt fanns, trodde jag, nä då va det fel byxor till pela i sista sekund, va tvungen och köpa nya, men det va behövligt, jag sa att det va bäst att baka innan men pela sa det nä men lägg dig och ta det imorgon, och faaaaaan va ha skulle ha lyssnat på mig själv fast ja va trött, ja vet hur det e, stress stress stress stress, och när vi skulle åka och pela skulle ta på tuva sommar skorna, nääää då hade hon gömt dom för hon skulle då inte ha dom skorna.. Haha så hon fick ta kängor på sig, haha


Lite roligt, men va fan gör det.. Ja ha än idag inte hittat skorna, så jag undrar vart lilla monstret ha lagt skorna.. Suck hihi


Ibland går det som det går, men ligga steget före e alltid bäst och det fick ja erfara med råge då, ja va så stressad så ja grina som en tok, men själva dopet vart ju bra ändå tack och lov..

De få gå galet.. Skulle dock ha lagt dopet så pela hade hunnit vart hemma någon dag och tagit ungarna innan så man hade kunnat fixat och donat innan!! Man tycker det e så lite men som sagt de gick ju ändå...

Hann ju sitta lite på detta dop och prata lite med folket iallafall :))) så de va bra, men skit ledsen över att det inte vart familjekort...

Sen ha man väl hört viss klagande men känner mest att det ska mest hittas nått att klaga över bara för att det e jag.. Och ja gör så gott ja kan, och alla människor e duktiga på olika saker och det e dom bra sidorna man får se och lyfta fram... Dåliga har vi alla, och vem fan ha rätt att säga vad som e en bra och dålig sida!!

Och man ska faaaaaaaan inte klaga på andra om man inte e perfekt själv.. Och ingen e perfekt och vissa tycker, ja men de borde man ju kunna, ja vem säger att man måste Kunna det, alla borde kunna simma men kan alla!?? Näe,och vem säger att just alla måste kunna.. Jo den som vet bäst så klart ;)))


Nä nu ha ja fått klagat av mig för idag ;)) och idag vann jag faktiskt 1000:- på bingo ;)) går till mat och en räkning ;))) pch eventuellt bio då vi alla vill se dumma mig 2... va bra jaaaa ;))) skönt och va lite barnfri kände jag ;)))).

Nä klockan är mycket så det e väl bäst att ta och lägga sig ;)))

Godnatt

Och barnen plockade massa smultron igår i skogen och det vart en del ;)))

https://cdn1.cdnme.se/653506/6-3/pic_51e53f6cddf2b33cdf84cd74.jpg" class="image">


En lugn dag

Idag ha vi mest tagit det lugnt, först skjutsade vi gunsan till akuten då hon fått nått problem med nått diskbrock i nacken eller vad det e ;(((

Sen åkte vi till lindex och tuva fick köpa en klänning, tröja, kofta, och ett par trosor och ett dia dem till håret.. Wilmer fick en body och en tröja och ett par strumpor, Melvin fick kalsonger!!

Tuva e det klädes stopp för nu förutom ett par mer sommar skor, dock till hösten behövs det mer kläder (utekläder) dock....

Tycker det e svårt att hitta till grabbarna, Wilmer hittade jag ju så klart massor till nu bara för att ja inte ha så mycket pengar.. Dom andra kläderna ja köpte idag va det rea på!! Billigt och bra vart det idag ;))


Sen bestämde vi träff med tante och åkte på Kina och åt ;)) gott va det ;))))
Trevligt och mysigt ;)))

Nu få tantes bebis komma ut så jag får skämma bort henne.. Då tuva e ända tjejen än så vill vi så klart ha en tjej till ;))))

Det e så roligt och se alla som blir gravid att alla vill köpa nytt.. Hehe tro de där e mer en tjej grej att man vill ha nytt, för vi ha ju både vagn, bilstol m.m ;)) men de ger sig efter desto fler man får, jag ha ju haft samma vagn i 10 år till mina 3.. Men nu e det nog dags att sälja den vidare då det ändå inte blir några fler barn på många år om det ens blir fler!!

Pratade med en vän idag som kände en som kände en.. Haha de vanliga, men den tjejen hade gjort typ 10 aborter, och som ni sett i tidigare inlägg fattar ja inte varför man inte skyddar sig när man vet vad som komma kan.. Grrr

Och har man inte ens ett förhållande och inte ens vill ha barn så e det väl ännu viktigare att man skyddar sig..

Har man tex. P piller och blir gravid ändå som faktiskt händer rätt ofta och man har en fast partner så förstår ja att man kanske inte har så mycket val ibland om inte tiden är inne för man har ju ändå skyddat sig.. Men som ja sagt tidigare hade då aldrig jag gjort det, ibland blir man gravid när det inte e läge men ha jag som sagt en partner, ALDRIG...

Dock hoppas jag aldrig att jag hamnar i en sån situation någonsin i mitt liv, ska ja nånsin ha fler barn vill man ju att det ska vara ett gemensamt beslut så klart!

Och många ha sagt att dom skaffat en till för att rädda förhållandet, men då må man ju för fan vara slut i huvvvve för det gör det ju absolut inte... Ja hade då aldrig vågat chansat på att bli ensam, fyyy va hemskt..

Nä de där pratat lämnar vi nu ussshh




Melvin och Sondre åkte på badet själv idag och badade.. Tror dom hade jäkligt kul!! Melvin älskar att vara med han ;)) kul för honom tycker jag ;))) dom hittar ju på lite bus ibland, men vilka pojkar gör inte det ;)))


Kan inte fatta att Melvin blir 10 på lördag.. Min stor prins!! Han ska få nått han önskar sig över allt, och han kommer bli helt lyrisk då han vet att det inte finns pengar till en sån, men ack sån mor han har som hittade en sån till ett så pass bra pris att han ska få den!
Gjorde verkligen ett klipp ;)))


Nä nu ska jag sova ;))) godnatt


Och idag ska jag lägga mig och sova med ett leende på läpparna ;)))) de ni








Studsmatta

Idag ha vi haft en underbar dag tillsammans, mitt på dagen kom. Melvins kompis Anton på besök, och han e ju så otroligt gullig och snäll, tuva verkligen avgudar Anton och ska gosa och kramas, haha tror dock inte han uppskattar det som tuva gör, Anton skyddar tuva om Melvin tex säger, kan du gå ut ur rummet, och det ha tuva lärt sig att då går man till Anton.. Haha

Fast sen sa Anton att han bråkar med sin lillebror med och att det e lite kul ibland..

Och det tycker nog alla att det e lite små kul och jävlas ibland med syskonen ;))) även tuva e en riktig ret sticka vill ja lova ;))). Sen spelade jag, Anton och Melvin dragon vale ;))) och Anton e ju så otroligt gullig för han sätter sig bredvid mig och frågar och pratar och även lär mig saker och kommer alltid och pratar och tar kontakt o e glad o trevlig ;))))

Och alltid när ja frågat dom Vad vill ni ha till middag ha Anton sagt.. Tacos och så världens breeedaste flin ;))) och denna gång fick han så klart tacos! Jag älskar också tacos och barnen tycker om det ibland...

Sen skulle Anton och hans familj iväg på invigningen av storsjöcupen så då gick jag ut och studsade studsmatta och lekte kasta gris i studs mattan ;))) vi hade faktiskt jätte kul ;))) va nästan där i två timmar och lekte på kvälls kvisten ;))))

Sen när dom små barnen somnat, vaknar ju så klart Wilmer efter en timme som annars lägger sig vid 7-8 beroende på hur länge han sovit innan så klart och somnade nyss med en flaska välling som ja typ hade slutat med för länge sedan, men tyckte det va för sent för gröt nuuu, Ha alltid slutat med ersättningen vid 7-9 månaders ålder då ja tycker dom e för stor då och att börja med välling e bara nå dum heter enligt mig, finns ingen anledning..

Vid 1 års ålder e absolut senast för välling tycker jag då det e bättre med kvälls fika, tycker många använder vällingen istället för att slippa bråka vid nattningen för att många somnar vid flaskan, men det e bara min åsikt, och ja dömer absolut inte andra med min åsikt utan bara hur ja tycker det funkar bäst för mig och mina barn ;)))))

Och det e ju så skönt att slippa tänka, ha jag flaska, pulver ja name it om man åker bort!!


Igår kväll och natten som vaaaa hann jag med och tvätta alla kuddar och idag alla täcken så idag har alla ny tvättat i sängen gällande allt ;))) Så skönt ;)))


Nä nu e ja trött som attan och dagens lärdom e, dammsug och tvätta golven efter barnen ätit tacos ;)))) vart dubbel göra ;(((



Pössss <3 <3 <3


Skickar med ett kort från studsmattan <3 (( älskar er Mina små troll))


RSS 2.0