Ångest

Alltså ja få seriöst ångest, både prestations ångest inför dopet och även resan, men just med dopet för att det ska bli bra, skit nervös, ha 1000 saker och fixa tills imorgon och + att dom två minsta måste följa med, suck när man e stressad som faaaaaan och måste skynda sig in och ur olika affärer... Och sen åka iväg på kvällen för åhh duka och dekorera, som ha inte vet med vad ja ska dekorera med, funderar på tryck på servetter och kanske nått litet till..

Sen blir det hem och baka en massa och upp tidigt på lördag för åhh hinna med och servera fram och kolla att allt e ok.. Och sen när man e som mest slut, städa ihop lokalen... Suck


Nä nu må ja sova så man orkar upp!

Och från och med nästa månad kan jag ta ut fullt på föräldrapenningen då jag börjar jobba september/ början av oktober, så då ska vi dela mer så de bli jämt, och det e ju inte mer än rätt, så ja betalar halva hyran, halva elen, och själv barn/djur försäkringarna + den mesta maten till barnen!! Så de blir nå bra.. Och bättre blir de när man jobbar och kan dela upp det ändå bättre! Förstår att de e tufft och jobba och ändå räcker det inte!! Men bara ljusa tider framöver hoppas jag ;)))) ska jobba ut av helvete så man bli kvitt allt skit, nu e det bra med sånt, e ju för fan snart 30år skärpning för hela helvetet, dags åhh vakna upp från dvalan som man skulle gjort för länge sedan.. Men så länge man förbättrar sig och gör de bästa man kan så kommer allt bli bra ;))) babysteps!! Mohahaha..


Therese och sten Magne kom idag, så jäkla underbart ;))) dom e så sjukt underbara ;)))


Idag åt vi köttfärsfrestelse jag, Helena, Malin och Rikard.. Va faktiskt mysigt! Och ja tror vi kommer ha grymt kul tillsammans barnen och vi utomlands! Dock sa Therese att det hade vart 40 grader varmt förra veckan..

Men kul jävla fucking liv ;)))

Vi som åkte tidigare med för att det inte skulle va så fruktansvärt varmt!! Suck

Nä nu må jag sova .. Godnatt

Fatta, bara 19 dagar kvar.. Gaaaaah
Skumma typer

Hmm i förrgår va det hit nån polack som pratade engelska och sa att hans bil va trasig och att han behövde låna telefon för han hade inga pengar eller om han va ström lös, och va tvungen och ringa sina kompisar om hjälp, hörde inte riktigt va han sa! Sa nä tyvärr ha inga pengar på mobilen och sa att han fick gå till grannen och fråga..

De gjorde han inte, och sen vart ja nervklen, va faaaan, bli skit nojjig över sånt där.. Va ville han liksom, va iväg och kollade om det stod någon bil bakom krönet här borta, men icke.. Så vet inte vad han va ute efter, må kolla med grannarna om han lånade telefon av någon av dom!! Men ja såg inte inte det iallafall, då ja sa att grannen ovanför nog hade telefon
Hmm undra va de där va för typ ;(((Håller på att bli riktigt sjuk, så jäkla drygt, dyng tjock i halsen och febrig, just precis nu när det e dopet och jag ha 1000 saker att fixa/göra tills på lördag! Man kan ju bli irriterad för mindre ;( gaahhhh


Litte skönt att det inte blir så mycke folk nu när man känner sig dålig, imorgon ska jag iväg och få nyckeln till serveringen och koderna m.m till dörren! ;))))) och där hon visar hur allt funkar ;)) ha ju haft dop där förut, men de va ju ett jäkla pysslande med borden och sånt ;))) skönt att dom ha ett stort lekrum med massa roliga saker ;))

Dock tråkigt att man blivit sjuk och må fixa allt själv och se till att allt e iordning, sen köpa allt på fredag till dekoration, fixa borden och borddukarna på och dekorationen, duka fram, ha bakat och fixat klart allt fika och he det i dom stora kylarna så det bara e och plocka fram på lördag, SUCK.. Sen ska ja servera och se till så alla e nöjda, sen plocka bort, städa, plocka tillbaka borden, och komma ihåg hur dom va! Packa in allt som blivit över! M.m

Och detta e inte kul som sagt med feber och världens värk i kroppen, höll bara på och dö idag när ja gjorde chokladbollar och plättar till barnen då ja kände mig jätte dålig, sen iväg på fotbolls träningen till Melvin som va
1 1/2 timma!!

Sen för åhh klaga lite extra så ha jag fått världens värk i gropen där dom drog tanden, det e riktigt smärtsamt, ha nog aldrig haft så ont förutom
När ha fött barn! Går inte ens och beskriva smärtan!

Usshhhh va negativ ja kände mig idag? Men e måttligt less ;(((


Nä nu ska ja lägga mig så kanske ja e pigg tills imorgon


Godnatt kära du ;))))


Stressad

I veckan som va började det med att jag åkte in till stan, skulle ta en 10:- hamburgare med Helena, började få jätte jätte ont som i bröst gropen, och det brändes och sved och rent av värkte av smärta! Men de kom smygandes och efter att vi åkte mot lillänge och vart där en stund och kollat va det fruktansvärt!

Jag kallsvettades och kände mig yr och värken fortsatte och va rent av sagt fruktansvärd, va tvungen att åka hem med Helena och köra hem direkt, fick be mamma hämta tuva! Så jag matade Wilmer och la ner han och va tvungen att lägga mig en stund, mamma va ute med barnen några timmar i badhusparken, och jag och Wilmer sov 3 timmar, va verkligen jätte skönt!

Dock ha jag haft ont ända tills igår, ha vart jätte jobbigt och riktigt ont..


Men det är nog för att jag haft en inre stress en lång tid, med mycke som ja inte orkar dra upp här, men de ha blivit mycket lugnare allt nu och ser ut att bli bra, hoppas kan man! Tron e väl det sista som överger en!!

Sen ha man vart stressad över allt mellan himmel och jord, nu är det dopet ja stressar ihjäl mig över och några saker till.. Kan tyckas att det inte är så mycket med ett dop, men det är det...

I natt sov Mia och alla barn över så då va vi 8 barn och två vuxna, men nu ha dom åkt hem..


Så nu ska vi äta frukost sen blir det städar dag idag vill ja lova...Reseångest

Börjar verkligen verkligen få rese ångest, mest för att lämna dom små! Gahh ja kommer längta ihjäl mig och ringa 340.00000 gånger per dag.. Vet ju att det bara är en vecka, men fatta en hel vecka, ((gahhhhh igen))... Mina små hjärtan, hade klarat mig åhh åkt typ över tors-söndag till Legoland eller nått annat kul, men ja hade ju inte haft råd med det själv heller så det hade inte gått..

Och nu e det inte så att ja inte vill iväg utan bara skrämmande och lämna Lill skrutt hemma ((mammas bebis))..


Och nu när tjej kompisarna har med sig sina barn i samma ålder blir det ju roligt för Melvin med, men sen må fasiken alla i familjen åka iväg.. Vi vill ju alla iväg väldigt gärna till Grekland ;))

Kanske är rese checkar man ska önska sig allihopa när vi fyller år. Så ha man snart till en resa.

Vi vill till Grekland ((Kreta)) på nått fint barnvänligt hotell, finns ju faktiskt fina sista minuten reser dit och bokar man under vissa tider kan man även få fina hotell till bra pris..

Men de bli i framtiden när man ha råd nångång, kanske om
3-4år ha man tur mohahaha!!
Just Grekland är dyrt just nu då det är så populärt, och de förstår jag för det e superfint verkligen ;)))
Men som sagt, inget som finns på kartan nu nej, få se hur det blir framöver när man jobbar hur allt löser sig.. Finns ju viktigare saker att slänga pengarna på just nu....!!!!


Sjuka barn

Nu är båda dom små sjuka, eller tuva är väl påbättringsvägen och Wilmer har nu hostan och febern :(( så drygt när dom e så små och sjuka.. Uff mammas lilla hjärta!

Så idag ha vi myst och gjort lite pärlplattor. Tuva gjorde en jätte fin pärlplatta med fjärilsmotiv! Wilmer ville gärna vara med och snurra runt och drog sig för åhh komma åt! ;)) uppskattades inte av tuva Li haha dom är för härliga dom små liven ;)))


Nu är det exakt 30 dagar tills vi åker, gahhh känner paniken börja komma smygandes.. Huvvvvva


Och snart e det dop som sagt och ja känner mig jätte stressad.. Drygt som attan!!

Hmm drygt denna vart inte publicerad, men är alltså gårdagens bloggande ;)))


Myskväll för mig själv ;))))

Ikväll har jag för första gången på väldigt länge en liten musik stund i ett eget rum, med hög volym..
 
((terapi för själen))
 
så jävla nice.. Just i denna stund saknar jag ibland att ha en helg helt för mig själv åh bara lyssna på musik och hitta på massa skoj, ja ni vet glömma bort vardagen litte... Vet ju att det inte är samma sak som när man va 16år och barnfri, men ibland händer det för lite roligt tycker jag... Men så är ju livet ibland..
 
 
Tänkte ja skulle föreslå för alla i gamla gänget och träffas och ta en rejäl fest och lyssna på alla gamla klassiker låtar vi lyssnade på och kanske lite karaoke som jämt va hemma i gamla lägenheten hahahaha ja de va tider det.. Men vore sjukt kul! En återträff så alla kan vara med ;))))
 
 
 
do you Wanna be My fjortisboy... Mohahahahahaha
 
 
hoppas verkligen vi kan få till en träff med alla... Nu umgås ju dom flesta och vi festar fortfarande men vore kul med just en återträff med gamla låtarna m.m ;))))
 
 
tuvis ha blivit sjuk igen, suck.. Så fort dom går på dagis så börjas det.. Och det e väl alla småttingar som börjar som drar på sig allt skit och smittar vidare.. Fyyysshhhh
 
Änä nu ska jag fortsätta planera lite till dopet gällande dekorationen, godnatt ;)))
 
 
 
 
 

Träningstips

Idag pratade jag med min kära bror, pratade om lite allt möjligt, och sen gav han mig några tips på träning och mat som ja faktiskt känner att ja skulle klara av att hålla mig till, självklart måste man vara skärpt, men må lägga upp nå schema så blir det enklare att hålla! Även fasta tider när det gäller träningen.. Blir enklare att hålla när man har fasta dagar och tider då vet man va som gäller!!

Så hade jag när jag bodde i Västerås och det funkade klockrent!! E lite sån som må ha rutiner för att det ska funka, och just nu känns det inte som att jag ha rutin på nånting, sen blir det alltid bättre när man jobbar då man vet att man måste göra vissa saker när man jobbar för åhh hinna med, just nu e det så lätt att tänka/göra, ähh ja gör det sen och sen skjuter man upp det igen, och när man jobbar må man som sagt göra allt eftersom..


Idag va vi till Malin och hälsade på en sväng, åt litte middag och det vart tacos ;)) gött!! Sen pratade vi lite om resan!
Börjar seriöst bli jävligt nervös! Usshhh!

Mest för att det kommer kännas som jag e borta en evighet, kommer längta ihjäl mig.. Fyyyy f------n!! Nästa gång blir det allihopa få ja hoppas...


Snart börjar bilbingon ;))) som
Jag längtar! Få hoppas på en eller flera storvinster i år.. Så man kanske kan göra nått roligt ihop i sommar ;)))


Ha planerat in en liten grejjjj för hela familjen, som nog kommer uppskattas och inte kostar speciellt mycket alls förutom bensin, för man kan ju ta med dig av det man ha hemma som kött m.m och annat man har och bara köpa till de man behöver.. Och Inge långt utan bara att man få göra nått tillsammans och bara vaaa.. Men få se vad tiden räcker till!! Hade tänkt och försöka jobba extra i sommar om man får nått!!


Ligger just nu och kollar på film, kollade tidigare ikväll på Sune i Grekland med barnen, och just nu kollar jag på mammas pojkar, verkar va skit som tyvärr dom flesta svenska filmer är nu för tiden.. :(((. Borde gå att göra bra mycke bättre än vad som görs idag!!


Skrivit lite i planeringsboken inför dopet ikväll, ha bjudit dom flesta som vi gjorde sist, e så svårt då dom flesta är ju släkt vi bjudit.. Och ja tycker inte man kan säga du få komma men inte du i släkten då det säkert blivit litte osämja! Och i Sverige e dom flesta dopen ganska stora idag ;))

Undrar om ja ska göra tårtorna själv för åhh hålla ner kostnaderna, blir ju kanske inte bäst bäst, men tänkte göra med sockerpasta och riktiga fyllningar!!

Men är ju så mycket annat jag ska göra inför dopet.. E som åhh planera för ett helt bröllop!! Man kan tro att det inte är så mycket men det är det!!

Lite roligt att det är så stor skillnad i Sverige/Norge, i Sverige är inte konfirmationen så stort utan mest dom närmsta som firar om ens det, och i Norge är det jätte stort! I Sverige är dopen jätte stora och man är många och det är en stor dag, inorge är det dom närmsta om ens det!! Så det skiljer lite i kultur fast vi e grannar.. Haha
Så kallat ombytta roller...


RSS 2.0