Mammas små hjärtegryn

Jag har världens finaste och mest underbara barn man kan få 😃 dom är så himla mysiga och älskvärda precis som dom är.

Hade aldrig bytt ut dom för allt i världen ❤ dom är mitt allt och jag är så otroligt glad för att just dessa tre små varelser är just mina 😃

Mammas små hjärtegryn ❤❤❤


Underbar DAG

Vilken dag det har varit idag ;) helt underbart med sol och barnen har lekt ute och haft så kul. Dock så slog wilmer sin söta lilla näsa så han är uppskrapad och uppsvälld dock så söt och glad ändå ;)

Melvins kompis Anton kom igår och ska sova här tills på söndag ;) och idag kom två tjej kompisar till dom som
Bor en bit bort. Så idag har vi grillat massa gott och så vart det äppelpaj till efterrätt ;) känns faktiskt skönt att det börjar bli sol och varmt.

dock gick det lite för snabbt då vi äntligen hade tänkt vi skulle ha hunnit eldat all gammal gräs. men men så bli det ibland.

Nä nu blir det sova. Är så fruktansvärt trött då tuva vaknade 05.30 imorse och så somnade hon om efter ett tag och så klart vaknade Lill skrutten en stund efteråt älskade Lill trollet när ja precis somnat till.


godnatt


Påsken

Påsken har som ni såg innan varit jätte mysig stundvis. det är alltid skönt när solen lyser och det är varmt 😄 och grilla vart det och det är ju aldrig fel.

Dock hatar jag när det är vatten på isen 😣 speciellt när ja ha dom små med. Huvvva

Men tror dom små hade jätte mysig och rolig påsk och ja tyckte också den va rätt så bra.


Påsk mys

Vi har haft en jätte mysig dag idag 😃 barnen har grillat och myst. Va sol ute men blåste en aning kallt. men va verkligen jätte mysigt. Min telefon krånglade med batteriet som vanligt så de vart inte så mycket kort men några han jag med. Imorgon ska vi nog åka skoter upp till fjället och grilla och mysa där hela dagen beroende på vädret.


Wiii

Nu har det gått 5 dagar sedan tuva opererades och första dagarna hade hon jätte problem med smärta. Men nu har det mesta av värken gått över och hon verkar faktiskt må bättre och bättre och pratet har blivit jätte bra tycker jag ;)

Tycker det är stor skillnad på hur hon uttalar tex Wilmers bara även fast det inte sägs korrekt 😄 känns jätte skönt att det äntligen är gjort och att hon redan gjort framsteg då det kunde ta upp till två veckor innan man hörde någon skillnad. dock kan det växa tillbaka tydligen men det gåvor verkligen inte hoppas.

Skickar med två bilder till sen uppvaket.


Lill hjärtat mammas

Operationen gick rätt så bra. När tuva va ute i operations salen så hörde jag henne börja skrika och då sa dom när dom kom ut med henne att dom väckt henne. men när hon kom ut va hon helt borta men ändå vaken. Det va faktiskt otroligt jobbigt åh sitta där själv först med henne när hon kom från operationen för dom fick hålla i henne och dom va 3st. sen skulle hon ut från sängen igen så hon kravla på golvet och somnade så mot väggen 😃sen efter en stund vaknade hon till och då ville hon vara i sängen. Hon va så arg och grinig men ändå inte kontaktbar. Men läkarn sa att 2/3 barn tar narkos negativt för att det är svårare för deras kropp att ta emot medicinen,så det tog ett tag sen innan hon vaknade till, men ja tro kanske hon varit vaken ca 4 timmar sen hon opererades i onsdags. Sen har hon haft ont i halsen och haft mellan 38,7-40,5 graders feber och haft jätte ont i halsen säger hon. Tycker så himla synd om henne. Men de låter som det är bättre i näsan iallafall men det tig upp till 2v ibland innan det blir skillnad.

Skickar med en bild innan hon skulke opereras och sen somnade mot väggen efter operationen 😃


Operation

Imorgon ska min lilla prinsessa opereras. Hon ska ta bort polyperna bakom näsan som gör att hon jämt är täppt och det påverkar både hennes tal och sömn. Hon sover hela nätter men sover oroligt då hon inte kan andas riktigt via näsan så hon blir så himla över aktiv hela tiden då hon blir över trött. Men doktorn sa att det kommer bli en helt annan tjej när hon kan sova riktigt. Men nervöst e det.


Halsfluss

Varit dålig nån dag åh haft hög feber och jätte ont i halsen. Igår kollade jag halsen i spegeln åh såg att hela halsen va typ vit. Då förstod ja att det var halsfluss eller liknande och ringde om en jourtid till doktorn och fick bekräftat att det var streptokocker (halsfluss) eller hur det stavas haha.. men nu ha jag fått antibiotika så nu hoppas jag att det går över fort.

igår åkte alla iväg till Norge och skulle mysa och ja ha tvättat upp massa kläder skönt nog hos mamma i hennes tvättstuga då våran tvättmaskin varit sönder några veckor. känns skönt att få umgås en dag med mamma utan barn också 😃 och sen bara få vila upp sig.


Mammas lilla HJÄRTA

Igår tog Wilmer vaccin Lill skrutten, det gick faktiskt jätte bra och denna gång var det ju endast i armen, tycker det ser så hemskt ut och köra två sprutor i benen när dom är mindre 😳..

Liten börjar bli för stor och igår va inskolningen klar så idag va första dagen för Wilmer helt själv på dagis.

Han brydde sig inte ens om mig när jag sa hej då utan sprang direkt till kompisarna i samma ålder. så det kändes jätte bra. han trivs verkligen där det märks så tydligt 😃


RSS 2.0