Tapetsering

Idag va jag åh Malin och barnen ute och kollade runt på lillänge och Malin köpte tapeter så vi skulle hjälpas åt hos henne för hon hade aldrig tapetserat hon heller, det e ju inte så fruktansvärt svårt som jag trodde. Så nu blir det allt åh tapetsera.

Rusta har även så pass billiga tapeter att man lätt kan få en fondvägg med klister åh allt inräknat för 200:- åh det e billigt åh bra tapeter har dom med åh riktigt fina. skickar med en bild på resultatet.


Bra ändå

nu kommer säkert många tycka att det är dumt att skriva men man blir väldigt ledsen när folk man inte känner slänger ur sig saker när man inte förstår. va iväg på ett möte och så frågade jag om och personen i fråga är väldigt känd för att vara elak mot allt åh alla.

Personen utbrister när jag frågar igen för att jag inte uppfattade vad han sa, är du dum i huvudet eller? Ja vart så jävla förbannad så ja utbrister

Ja om det är det du kallar när man har mindre funktion i hjärnan än en normal så visst kan ja vara det bara för att ja inte förstod. ni skulle ha sett hans ansiktsuttryck. tro aldrig jag sett någon som blivit så röd i ansiktet. Haha sjukt av mig åh säga nått sånt men vart så jävla less.

Sen efter mötet frågade han vad jag menade, och jag förklarar lugnt att jag har en sjukdom och en del av min hjärna funkar inte som på andra och därför uppfattar ja inte allt och har vissa problem i mitt vardagliga liv.

Han bad om ursäkt och jag svarar tillbaka att ett handikapp behöver inte synas utanpå.


Man blir ändå ledsen för ja kämpar så hårt för att försöka vara så normal jag kan fast ja vet att det syns, eller folk tycker att jag är lat m.m istället för att jag är för stolt för att berätta.

Skulle folk leva i min kropp åh hjärna tror jag folk hade förstått och undrat hur fan ja orkar leva för det e fan inte lätt.

Men jag kämpar mer än nån kan förstå och många ser mig nog som konstig/annorlunda. Åh jaaa det är jag för allt funkar inte hos mig, men det är tråkigt att man ska behöva bli annorlunda behandlad. istället för att folk ser det som är bra med just MIG.

och ja ha gjort många dumma saker och trott att jag ska klara av det men sen ha allt blivit kaos men det är nog mest för att jag inte förstått och ja vill så gärna vara normal och att
allt ska funka fast det inte går.

Det är bara och acceptera att jag är annorlunda men jag har oavsett aldrig varit elak mot nån utan vill alla väl och
hoppas väl att man nångång ska bli accepterad för godheten jag har åh som sagt inte mina brister.

Nä sov så gott


RSS 2.0