Planering..

Nu håller ja på en massa me att försöka fia ihop de sista gällande dopet..
e ju mer än man tror.. ska ju prata me sandra som ska sjungá, bestämma låtarna, vem som ska
spela me henne i kyrkan, psalmer, fika, tårta, dekoration.. ja allt mer som man ska planera.!!

kommer skriva allt mer ofta nu, hoppas på en gång per dag, men de e rätt fullt upp på dagarna så ibland kan de ta nån dag emellanåt...

Ha vart jätte trött nu på slutet efter denna jäkla förkylning.. ussshhhh och fy!

Får se nästa vecka om de blir nå nytt för mig, hoppas ja e beredd på detta bara så ja inte gör nått ja kommer ångra, men ja hoppas verkligen inte det, men vet ju inte än hur de blir.. så man må ju se först!

sökt massa jobb idag, finns ett jobb ja verkligen hoppas ja kommer kunna få, är några få timmar i veckan, men som sagt så passar ju de så länge man e mammaledig, men e jäkligt svårt åh tufft me jobb nu i stan.idag åt vi blåbärspaj, och det va smaskens..


nu sitter ja åh kollar på idol, e lite kul o se vilka sm kommer vidare..


sen blir de åhh mata sessan sen sova
SORRY

Ha tyvärr inte kunnat bloggat då jag vart sjuk och inte haft tid heller för den delen att blogga.
kommer nu till veckan när ja ska få till lite kort, och berätta lite ny heter sm hänt och kommer ske.. *ler*!!


pöss på alla tål modiga


Badtime...

Nu ha mina små troll vuxit otroligt mycket på kort tid, men mest tuvis.. hon flinar hela tiden nu, och finns det nått mer underbart än att vakna brevid en liten godluktande bebis som ler glatt av att se en.. sen mammas prins som kommer hem från skolan och berätta massa kul och om hans kompisar m.m!!

Tex, igår när Melvin kom hem från skolan, berättade han att han och en klasskompis hade pratat om djur, melvin hade berättat att han hade vart dum mot hunden ibland när han bet han hela tiden, och att han hade satt fast hunden i koppel, och det tyckte inte charlie om! men han fick inte säga det till någon, för då hade melvins kompis också berättat att han hade åkt fyrhjuling på sin gård, själv, och då hade han råkat kört på familjens katt såå den hade dött... ehhhh. legister redan????

vilket blåsväder det är idag, va ut en sväng me hunden och tuvis imorse efter att taxin kom och hämtade melvin. höll ju på att blåsa bort "ler"

känns skönt nu och kliva upp tidigt och ha rutiner, kliver upp mellan 05.30 - 06.30 varje morgon + 1-2 gånger per natt då beroende på tuvis, men ibland sover hon hela nätter med.. och det e ju alltid skönt och få sova riktigt på natten.

Mammas Älskling på väg på skolan.. (Mammas älskade prins) stolt e JAG... (LOVE YOU)
Upp i luften jag svingar (Hjääälp)...


 

Älskar och BADA...

 Mammas lilla prinsessa.. (LOVE YOU)
Längtar sjukt mycket efter julen nu, ska bli så kul, (Längtar längtar längtar)

Sen längtar ja till dopet med så det blir överstökat, vart lite hit o dit me dopet hur vi ska göra eftersom det e lite olika kulturer på dop i norge/sverige.. men nu bestämde vi för att döpa i sverige och då blir det som man gör i sverige.. dom e bara vana med dom närmsta, men i sverige bjuder man ju både släkt o vänner.. och därför när jag e van att det e s¨å skulle de ju kännas konstigt om det inte vore så och tvärtom för han.. Eftersom hon kommer ha hans efternamn fick ja ha dopet som ja ville... en bra deal ehhh jaaaa!!  (skrattar)..

Sen kommer ju Sandra sjunga.. och de kommer bli så nice.. vet inte bara vad den sista låten ska vara än!!

sen håller jag på med inbjudningskorten, hoppas de blir bra bara..
Hade tänkt åkt ner på staden idag, men orka (NEJ).. Melvin behöver fingervantar och dyligt. Men får ta det en annan dag. för ja håller på och tvättar alla täcken och kuddar, och fasiken va nice sen när allt e klart och man får lägga sig i en nybäddad säng (så nicccce)...

näe nu ska ja fortsätta stöka på. Längtar tills på Söndag så ja får åka på loppis och fynda lite mer barnkläder!!Känns konstigt att Melvin med ska döpas, han e ju så stor..men ja tror han tycker de ska bli kul med, tror han e mest rädd han inte ska få några dopgåvor utan att lillasyster bara ska få.. he he men lillprinsen då!! (jag fick säga det att man får ju gåvor när man döper sig) gick tydligen bra då. så då får båda döpas samtidigt.


hej svejs så länge


Lämna gärna en kommentar

 


RSS 2.0