Sjuka barn

Ibland blir man så otroligt less på att ha sjuka barn :/ först att jag vart sjuk länge och så hade vi bestämt att på måndagen vart det djungelhuset och tisdag jamtli eller badet.

Men det vart inget av det då Tuva Li fick jätte hög feber i söndags kväll ;/ och de känns extra tråkigt just för att melvin har skolplikt annars och endast ledig nu och man har chansen att verkligen hitta på nått kul med varandra.

Skönt dock att få kolla upp det här med polyperna riktigt. Så kanske det blir ordning.Just nu har jag så mycket åhh tänka på och idag har vi varit och kollat på lokaler ;)) spännande ;))) och imorgon är det dags för möte med oss i styrelsen. Ska också bli spännande ;))) dock lär det ta några timmar ;)) men va gör det när man har så otroligt underbara människor vid sin sida ;))

Nä nu ska jag fortsätta skriva morgon dagens samtals punkter och lag stadgar som ska va klart tills imorgon :/ känner mig lagomt stressad ;)) hihi


Godnatt ni underbara 😜


;))) hoppas hoppas

Om ja ha världens tur nu så ha jag antagligen blivit med jobb ;))) men det e inget ja kan kan prata om just nu ;)) men ja håller mina kära tummar på att det funkar ;))) vill sååååååå gärna jobba sååååå ;)))

Och angående hjälpkassen så vore det ju super kul om det hade varit en sponsor som ringde in till mig och sa ;)) självklart kan ja sponsra med det åh det ;))) kanske har blivit med lokal med ;)))

Det e så otroligt bra feedback jag får från detta ;)) och från alla möjliga håll ;))) få se hur det går ;))) kan ju lika bra som det blir bra bli dåligt ;))) få ta det som det kommer ;))) är tävling idag om loggan vi ska ha som förenings logga och på hemsidan och som gruppbild på fejjan ;))) spännande värre. ;))))


;)) sakta men säkert framåt ;))

De går sakta men säkert framåt angående föreningen ;)) min duktiga kusin jannike håller på hjälper oss oh dona till en hemsida, dock ha ja inte riktigt bestämt hur den ska se ut. Men de kommer väl allt eftersom.

Idag ringde per mig och sa att han fixat jamtli biljetterna ;))) Ja va fräck nog och skrev och fråga om dom ville sponsra och hans chef hade sett oss i tidningen och sa ja till det ;))) så himla kul ;)) sen e det fler lite längre fram men de kan ha ju inte avslöja nu ;))))
Denna hosta verkar fasiken aldrig ge sig, fast ja tar cocilana eller hur man stavar, så ger sig inte hostan. Suck!
Blivit lite sömn sista tiden som ja skrev innan ;/ men de bli väl så att det går runt/runtGodnatt fina ni ;)))) <3


Underbar känsla ;)))

Allt runt hjälpkassen har verkligen gett mig energin tillbaka ;)) Att kunna hjälpa till och bygga upp nått som i slutändan ger så mycket till andra ;) även att kunna lägga sig och veta att man har nått in planerat dagen efter som gör skillnad för andra ;)) och att chansen finns att vi kanske blir sponsrade med löner för att göra detta och kunna hjälpa andra ;))) vore verkligen underbart roligt ;)) men man ska inte hoppa i taket än utan man får se vad som händer ;)) söker jobb under tiden så klart ;)) allt blir bra oavsett ;))
Har varit utan röst i ca 4 dagar och haft världens hosta ;( och ja känner mig så trött då hostan så klart alltid kommer på natten, och dom små har också varit sjuk mycket och vaknat mycket på nätterna när ja själv äntligen lyckats somna om , verka va nått som går då jag hört av många att det verkligen sitter i länge ;/ men nu hoppas jag att det vänder snabbast möjligt då jag ha så många eld i järnet. Och ja vill verkligen iväg till Mickis och Malin och hälsa på snart.. Så igår kokade jag ingefära och citron och drack litte på kvällen :))


Ikväll har vi möte med några som vill hjälpa till och är drivande personer ;))) ska bli spännande ;)) fått in några loggor från både firmor som jobbar med reklam och privat personer ;))) kul ;)))

Nä nu ska ja passa på att vila en stund ;))) medans mitt lilla gostroll sover ;)))

Skickar med en bild på ett tackbrev jag fick från en vi hjälpte igår som hon ville att jag skulle dela med mig till folk på sidan ;))


Häftigt värre

Igår va jag och Sara iväg på nått jätte häftigt ;))) det e bland det mest adrenalin liknande ja upplevt, vilka människor det finns som hjälper oss med det här ;))) det e så kul ;))) när vi va klar fick vi fika ;)))) och tuva och Wilmer tyckte om dom jätte mycket ;))) så det va verkligen en helt underbar dag ;)) dock dryg resa för barnen, men eftersom mamma också e bortrest så hade vi inget annat alternativ ;)))


Pinsamt värre

Pratade ju med killen från LT nån timme innan det publicerades på nätet först, och då berättade han att det vart en första sida och en hel sida inne i tidningen, så de va ju så klart spännande, lämnar tuva Li på dagis och tänkte åka och köpa tidningen, kommer in, och då e ju vi på hela jävla fram sidan.. Så då vart det inget tidningsköp vill ja lova, så då bad ja momma handla den istället hehehe!!

Roligt att det kom in men ändå känner man lite panik inför att det blivit större än vad som va tänkt. Undrar fortfarande vem det va som tipsade...


Nä nu e det dags att skjutsa tuvis på dagis....


Barn barn barn

Hmmm barn e ju allt lite roliga, jag lägger alltid Wilmer åt ett håll i sängen och det slutar alltid med att han ligger med huvudet så klart mot motsatta sidan av sängen än vart kudden är. I natt la ja kudden mot motsatta håll mot vad jag brukar ha, och vart ligger han. Jooooo så klart åt det hållet där jag alltid annars lägger han ;/// hehe lustigt värre. Tur ibland man inte förstår hur dom tänker tror ja. Få börja med en kudde i varje enda eller alltid ha kudden vid fötterna mohahaha ;)))
Idag var vi ju som sagt med LT och fikade och vart intervjuad och fy va pinsamt ;/ ... Men hade ju Sara vid min sida så det kändes bra ;)))

Roligt nog så hamnar vi på första sidan. Känns ju så klart jätte kul så gruppen kan utvecklas och vi som sagt kan hjälpa fler.

Sen var det direkt iväg till P4 Jämtland och så klart vart det att prata i radio ;//.. Det roliga är att det inte ens låter som jag haha man må anstränga sig för att höra att det e jag ;))) hehe och mindre roligt att inte veta vad dom ska fråga och man må ha svar direkt och behöva ha näsan direkt i den så kallade "micken"...

Och så otroligt roligt att så många bara efter ikväll efter det kom ut via webben vill vara med och hjälpa oss. <3 så otroligt tacksam och glad blir jag att det fortfarande finns godhjärtat folk som vill hjälpa andra. all kärlek till er.

Och så otroligt härligt att den som blivit hjälpt av oss ville ställa upp ;))))


Positivt besked

Idag fick jag först på morgonen ett meddelande från P4 här i Jämtland på Facebook att han var intresserad av mitt "projekt" på Facebook, angående hjälpkassen och gärna ville komma i kontakt med mig.


Va en sväng till mickan på hennes jobb så ringer dom från Länstidningen, och ville absolut göra ett reportage om detta med hjälpkassen dom med.

Gudars hur nervös får man lov åhh bli.. Vilka frågor, en fråga löd hur kom du på idén om att starta hjälpkassen, ehhhhhh! För de första va ja helt stum att dom över huvud taget ringde till mig om detta och sen bara svara så där. Så imorgon ska vi träffas om detta pch sen träffa dom på P4 radio efteråt.

Jag och Sara skulle träffas och gå igenom allt gällande sidan och vem tror du inte ringer då, jooooooo öp pch ville också ha interljuv. ((Hoppla))

Och dom på P4 ville ha med en som blivit hjälpt av oss på hjälpkassen och eftersom det är jag som levererat till alla så valde jag en av dom att ringa till, hur nervöst va inte det. Men hon ställde gärna upp. Men tror bara han vill interljuva oss "privat" och inte i radio får jag hoppas och att han sen pratar om det i radion. Det e ju positivt för då kan ju vi hjälpa ännu fler.. Så nu känns det ju ännu bättre att jag startade denna sida för att hjälpa andra ;))))


Fick se dagis korten via webben på datorn på tuva Li.. Så sjukt lik mig på kortet. Hon blir bara mer o mer lik mig. ;)))) mammas Lill Fia :))))))


Hormonell

Gudars vad jag varit på dåligt humör i två dagar "PMS"... Tvär tänt. Haha stackars människa som må stå ut med mitt "PMS" humör alltså.... Jag brukar inte vara som jag e nu så ja vet inte vad det e för hormoner som spökar riktigt. Men antar att det e för att jag även varit sjuk och inte sovit igenom en hel natt på ja vet inte hur länge. Så ja e så himla trött på morgonen så ja vet inte vart jag ska ta vägen.. Men de bli väl bättre.


Idag kom min efterlängtade efterlängtade lilla pärla... Känner mig faktiskt stolt över den ;))) glad som attttttan e jag ;))))Rensning... Fy fasiken vad saker det e, ingen idé man rensar "känner mig negativ just nu haha" fast det e ju som sagt inte konstigt när det e från tre hem i ett.. ((Suck)) men mindre och mer organiserat/snyggt bli det som sagt eftersom ;))) huvudsaken e det...


;))) alla andra snarkar så gott runt mig så det e väl bäst jag med lägger mig..

Godnatt världen och tack för denna underbara dag ;))))
Vattenlös

Nästan en vecka ha vi alla varit vattenlösa, Gud så tacksam man är då för att ha vatten i kranen efteråt. Fått åkt till vänner och släkt för att duscha och få vatten och kunna ge barnen vid behov.

Bara att inte kunna diska, tvätta, ta en hink med varm vatten för att skura golven ;/ så de va ett bra stort berg när vattnet kom tillbaka. Va tydligen vattenpumpen som va helt slut, han fick komma tillbaka en gång för att trycket va jätte dåligt och det va då luft i tanken "systemet"... Och det förstod han inte ens hur det kunnat bli ;(( men nu e trycket på vattnet dåligt igen. Så de bli väl till åhh ringa igen ;(((


Nä mu måste ja försöka sova ;/ sovit ca 3 timmar och snart vaknar barnen och jag ha möte sen..

Byta bil, e med sorg i hjärtat att he bort bilen, men ha man inte råd ha man inte. Men tittade på en jätte fin ikväll som ja vill ha. Rätt bra pris och jätte fin och billig i försäkring och skatt och det bästa av allt slippa flera tusen i avbetalning i månaden som man kan göra annat roligt för istället. Så det e bara positivt ;))) fast som sagt, ändå lite ned sorg i hjärtat...


Gud va Melvin ha kämpat på idag, först jumpa på skolan, sen. Parkor träning från 15,30 efter skolan till 17.00 sen 17,30 börjar akrobatiken till ca 19,15. En hård dag alltså. Innan akrobatiken fick han 3 kyckling klubbor, risifrutti och lite frukt och massa vatten.. Somnade fort vill ja lova ;)) och imorgon eller idag blir det väl har han karate.
Måste sova nu ((känner hur ögonen åker ihop av trötthet snart))

Skickar med en litte rolig bild tycker jag;)) påhittig den som gjort det ;)))
Godnatt


Funkar iallafall för mig...

Äntligen har jag hittat en metod som funkar just för mig... Att ta bort tex, potatis, ris, pasta trodde jag skulle vara extremt svårt då jag verkligen älskar det! Det e ju fruktansvärt gott.. Men de går faktiskt super bra ;)) har alltid blomkåls mos eller broccoli till köttet istället, dock ibland kan ja tjuva lite pasta eller nått av det andra men då e det aldrig över 1dl av det! Och det ha ju fortfarande gett resultat så jag e nöjd :)))

Hoppas bara att ja går ner mer fort, så ja kan börja handla snyggare kläder!

Men som sagt ;))) ett steg i taget! Har fortfarande nått kilo kvar till mitt första mål är avklarat. Sen kommer nästa och då ska jag lätt va under 3 siffrigt.. Men att ha gått ner bara 30kg själv på ett år utan operation eller biggest loser e fasiken bra det... Men man tappar verkligen motivationen när man står stilla (morr).. Men tänk om ja hade börjat rört mig eller köra 1 timmes promenad strikt varje dag vad det kunnat gett resultat ;))) men svårt åhh få till en timme varje dag. Eller... Egentligen inte, men de få heta så för stunden ;))))

Kort på mig åhh världens bästa kickan <3


RSS 2.0