Stolt

På ca 3 månader lite mindre än det ha jag lyckats gått ner 10kg och 11,5 runt midjan som ja skrev i förra inlägget ;)) och då tänkte ja piffa till mig lite extra åhh samtidigt närvara vid en väns födelsedagsfest som va igår ;)))

Känns så Jäkla skönt ;)) 2,4 kg kvar till mitt första mål ;)))))) och ja har gått ner 30kg sen jag låg på bb med Wilmer för exakt 1år sedan ;)))) bara åhh köra på nu ;))))


Mycket just nu ;(((

För det första fick ja inte jobbet ja sökte, och sen när ja planerat in datum för att börja på jobbet jag haft under mamma ledigheten och allt började kännas väldigt bra med det, så fick ja ett samtal förra veckan om att dom skulle lägga ner i Sverige/östersund, iallafall i östersund. och bara satsa i Norge på huvudkontoret där. :///

Även andra saker med min kropp har blivit helt sjukt, och ingen vet än vad det beror på.. Men de blir väl undersökning i veckan så de bli väl bra i slutändan få ja hoppas!! Dock ha jag en obehaglig känsla av det här! Då så mycket blivit konstigt och hänt så snabbt...

Det ända positiva är väl att efter att ha mätt riktigt gått ner 11,5 cm ((trodde 15, men de va fel)) runt magen och efter att ställt mig på två olika vågor gått ner 10kg på mindre än 3 månader såg ja i noteringarna. Och det känns verkligen!


Även andra saker kommer väl hända inom några dagar.. Barnen får en liten kusin!!! Jag tror på en tjej men men vi få se..haha oavsett får dom bli glad över "bebisfärgen" ja köpt.. Åh det få ni se sen då ja vela lite på vad som kommer!!!


Gud va ja hoppas ja ha chans att få de där jobbet, ha ringt och ringt, men det svåraste är att veta vilka som har tjänsten så man kan söka dit och vissa att förstå Vilka andra företag dom säger som har tjänsten då de låter som jaaaaa japanska eller nått i mina öron då dom pratar så brett...

Men må ju söka massa olika så man kommer igång riktigt, vägrar va hemma nå länge till, då blir ja seriöst nervklen. Vill tjäna pengar och det e nu bums!!!


Ligger och kollar på den underbara filmen (the holiday) den är faktiskt helt helt underbar... Romantiskt och jätte mysig! Och snygg som attan e gubben med. Haha ;))))))


Snart åker några vänner till Turkiet, åhh man känner bara men oh My gooood ja vill också iväg ;)))) tänk va skönt,
Värme värme värme, Sol sol sol... Dock hade det ju som ja skrivit innan varit riktigt underbart att fått uppleva och åkt iväg hela familjen...

Men ja hoppas dom får super kul tillsammans och njuter av allt det gooooda. Dim cay va ju helt underbart. Snacka om livs energi denna vackra dal gav en... Helt magiskt ;))))

Idag va ja till tandläkaren och fick bukt på ena tanden, troligtvis behövde jag inte rotfylla den ;)) ((yippi)) få hoppas på det, ja hatar tandläkaren, fyyyy f-----n!!
Eller inte tandläkaren i sig men det dom gör. det e så himla obehagligt. Kanske inte om man ha nått små hål här o där, men rensa/rotfylla njaaaaa...

Bilden som kommer med e när tuva Li springer "skogs joggen" med dagis i tisdags ;))))


Nä nu blir det till åhh sova..

Godnatt där ute ;)))


Wilmer 1år

Idag e mammas fina prins 1år.. Gud så fort tiden går ;))) åhhh så jag älskar dig min lilla trollunge ;))) du e så perfekt och underbar som bara du kan bli, just du min vackre prins ;))) alltid glad och framåt och så gosig och älskvärd. Ditt leende gör mammas hjärta så underbart glad och att just få vara din mamma gör mig hel ;)))

Att få äta tårta gick verkligen hem ;))

Kanske syns på bilden ;))))


Förändring

Det är så otroligt roligt och göra förändringar hemma så man verkligen känner ÄNTLIGEN börjar allt bli på plats. Det roliga är att jag egentligen är sån som gillar tex endast svart/brunt/beige eventuellt vitt, men opraktiskt med barn! Så jag ha alltid haft för de mesta just svart/brunt/beige hemma och lite mer marockansk stil hemma.. Men sista åren vet ja inte vad jag haft för stil alls! ANTAGLIGEN JA DET SER UT SOM DET GÖR, Eller nått.

Kom på mig själv idag faktisk -- jäkligt intressant ((själv lärning på hög nivå))
Skulle handla några små saker då jag ser kvinnan framför mig i kassan när hon lägger upp sakerna på bandet, och tänkte åhh Gud va snyggt, precis min stil, tänker på vad ja precis tänkte för mig själv, kollar på det ja precis köpt och tänker, HALLÅ THERESE, varför köper du det du precis ska lägga på bandet!?? Är det din stil egentligen!?? Nääää inte alls, varför köper du det om det inte e din stil..

Jo de ska ja tala om, onödigt köpande på hög nivå, hållt på och små fixat och sålt nån grej idag och funderat på varför ja i hela HELVETET egentligen köper saker ja helhjärtat egentligen inte vill ha!

Ska försöka göra mitt bästa så ni förstår: jag söker tex en svart rund brödkorg för det e de som passar hos mig och jag vet precis hur den ska se ut, LETAR, hittar den men kostar alldeles för mycket, men då hittar jag en blå som e fin för den finns ju precis framför mig och ja behövde ju faktiskt en brödkorg (betydligt billigare), KÖPER... ((Passar inte alls in))

Kommer hem, får lite ångest för att ja inte köpt det ja egentligen ville ha, mumlar och tänker, ja men du behövde ju faktiskt en brödkorg, och den va ju faktiskt mycket mycket billigare, för åhh dämpa ångest köpet kanske ((vad vet jag))..

Så istället för att vänta tills ja får råd med brödkorgen ja vill ha och som faktiskt är den som passar in och är min stil så köper jag nått jag egentligen inte vill ha och som inte ens passar in hemma för att ja inte kan vänta på att köpa kanske dyrare men nått ja vill ha, även om färgen ja vill ha på saken inte finns i lager så köper ja en annan färg istället för att vänta på det som passar kommer in och köper "saken" då! Och då blir det ju bara massa olika färger och inget matchar och ja känner mig less!

många tycker säkert varför skriver hon så där, jo för att ja e faktiskt stolt över mig själv att jag tänker efter på saker jag vet är ett dåligt beteende, att ja funderat varför ja gör som ja gör när ja kom på mig själv i kön tex, att rannsaka mitt dåliga beteende till att INTE fortsätta som ja gjort, ta tag i saken för att förbättra mig själv som människa!


Jag ha så otroligt mycket ja SKA/MÅSTE/försöker förändra, men det e fasiken inte lätt att bara ändra vissa starka beteenden/rutiner, det ska gudarna veta!
Men jag tycker att jag gör det bra som försöker göra mitt bästa iallafall. Och ja siktar inte på att om 4 månader ska jag vara som ja vill utan som ha skrivit tidigare så kör ja på babysteps nivån.. Sakta men säkert förändra små saker hela tiden så allt till slut blir rutin och sen nästa ((babystep)) och plötsligt i MÅL.. Förhoppningsvis haha


Kollade även runt hemma och tänkte jag har massa massa ljusa möbler, ((VARFÖR, VARFÖR, VARFÖR)) dock börjar det bli rätt trivsamt ändå.. Men att köpa som sagt i en annan färg istället för att vänta på att hitta det man vill ha...
Nä ja e inte klok på en fläck!!

JAG VET.... TRO MIG

Tror denna dagen har varit en (TÄNKAR) dag.. På vägen hem tänkte jag, JAG e seriöst inte duktig på nånting BRA.. Satt åh tänkte åh tänkte, men fortfarande kan ja inte komma på en ända sak jag är duktig på, vill göra så mycket men ja vågar bara inte prova, ja blir så arg på mig själv att jag inte fortsatte och drev på mig själv som ung..utan om nån tittade lite konstigt på en trodde man att man va dålig och slutade med det man älskade... Ibland önskar jag verkligen att jag kunde gå tillbaka och ändra på allt.. Va ju ändå så självsäker på så otroligt mycket och framåt, och helt plötsligt ((poff)) borta!! Så istället lät man folk "vinna" som kanske inte ens tyckte nått dumt om en utan det va bara nått man trodde.. Gahh kan inte ens skriva mer om det för ja blir så jävla irriterad, och mina VUXNA misstag ska vi inte ens prata om.. Hur fan i hela helvetet tänkte jag, förstört hur mycket som helst av att inte använda hjärnan och fatta att det e nått det blir konsekvenser av.. IDIOT


Därför vill ja så gärna ha de där norska jobbet, man är borta 2v och hemma1 månad.. Där finns min chans till att förändra allt! Till nått bra, att göra rätt för mig, att även ge mina barn en bra framtid, Försöker klura hur ja ska göra med barnen, vem ska hjälpa mig 1v till 1 1/2 v var fjärde vecka! Suck..

Det e ju inte så att man ger ansvaret till vem som helst, det e ju mina älskade små hjärtan ((mitt allt))..många tycker säkert, men vadå åka bort 2v utan barnen... Då tänker ja så här, du kliver upp med barnet, dom äter frukost borta, lunch borta, äter middag hemma, lite mys sen måste dom sova för att orka upp. Samma i en vecka. Kvalitets tid, mycket liten, sen har du en lördag/söndag per vecka att umgås med barnet/barnen. Alltså sammanlagt 8 dagar + 1 timme per morgon på veckorna om ens det, och 2-4 timmar på kvällen. Jag får en hel månad sen med mina små, lediga till att göra vad vi vill.. Ingen stress på morgonen och mys med bara mamma en hel månad och bra mycket mer pengar så att man faktiskt kan hitta på saker och få kvalitetstid, även bli ((skuldfri))
Även det gynnar barnets framtid.. Det e ju inget jobb man behöver ha flera år! Utan det kanske är nått man måste om man får möjligheten.. Och givetvis är det Inge fel på ett vanligt jobb, det är så vi alla måste göra, men tänker bara på hur ja inte vill att det ska vara, just så lite tid tillsammans...

Det e ett svårt jobb att få, men vore hur fantastiskt kul som helst då det skulle förändra PRECIS ALLT..


Men de blir väl bara en drööööm tråkigt nog...


Nä klockan är mycket och mycket ska fixas tills imorgon, då jag ska göra barba tårta heheGodnatt pösssssssSemester

Ja tro fasiken att till jul blir det att önska sig presentkort på resebyrå.. Tex ticknet eller resia i stan som har olika bolag... Så man kommer iväg nångång!

Inom 2år borde vi ta oss iväg hela familjen förhoppningsvis, Och det blir absolut Grekland i 2v vill vi iallafall! Det ha vi pratat om dom senaste 9 åren!! Suck men en dag och då kommer det njutas till Max med all inklusive och ett ställe med barn klubb kanske! Vem vet.. Bara man ha barnpool och varandra kommer man långt haha ;)))))


Men än så länge e det ju inte ens en tanke på det så utan bara nått ja vill så extremt mycket... Tänk va underbart 2 hela veckor i Grekland med min underbara familj ;)))))
Idag vart det till åhh kliva upp tidigt då det va fotbolls matcher idag igen, så igår kväll bakade jag en plåt med kärleks muffins och bryggde massa kaffe i en stor kaffe pump termos...

Så då stod vi och sålde festis, korv, saker vi bakat, kaffe och lite annat gott!
Något drygt när man hade med sig alla 3.. Men det gick jätte bra, dom va så duktiga så med tanke på att Wilmer är jätte snorig och vart febrig, även tuva ha vart varm fast dock täppt istället...

Tro inte vi va hemma förän vid 3-4 tiden! Så de kändes ju lagomt kul ((not))

Men va ju fint väder och härligt åhh va till nytta ;))))


Nä nu blir det sova!!! GodnattInskolning (tuvis)

Idag va tuva Li på dagis för första gången sen typ i slutet av juni.. Så det vart en snabb inskolning idag ;)))

Igår va hon så glad och upp i hejsan så tror inte hon somna förän vid 22 tiden.

Imorse vaknade tuva 06.30 och skulle börja fixa sig inför dagis ;))
((mammas lilla hjärta))

När vi kom på dagis va tuvas tjejkompisar redan där (då 15 Tim barn börjar kl 9) och dom såg henne inifrån fönstret på dagis och skrek TUVA LI och sprang sedan till dörren och kramade tuva och ville helst att hon skulle vara avklädd och redo för åhh leka innan vi ens hunnit innanför dörren!

Dom e bra söööööta barn, så klart skyndade hon sig att klä av sig och sprang in i så kallade dock rummet och lekte direkt.. Jag tog med Wilmer till ett annat Rum så han fick leka med dom mindre, så vi satt där ca 1 timme och lekte, och Wilmer tyckte det va super kul ;))) och mamma existerade knappt när de fanns så mycket saker och kompisar ;))) kommer nog gå bra nu när han snart kommer att skolas in ;)))

Sen sa vi hej då till tuva, och tuva sa, men mamma ska du inte lämna Wilmer, (jag) nä inte än, är en liten stund kvar innan han börjar, ok sa hon, gav mig en pöss och sa Syns sen mamma, och fortsatte leka med kompisarna!!

Hon va något slut efter all lek med kompisarna och alla "nya" intryck igen ;))) somnade direkt i bilen ;)) hann knappt ur parkeringen så sov hon ;))

Kändes otroligt skönt att ha lite "egen" tid utan att behöva stressa, utan veta att man har nån timme själv och bara ha Lill skrutten ;)) men han e inte så bara bara han heller och ha med sig om man ska in i nån affär!! Så tung och släpa runt på och blir ju så fort less.

Snart fyller jag och Wilmer år och till Wilmer tänkte jag faktiskt önska en Bobby car, ha alltid velat haft en sån till alla barnen.. Så nu köper ja själv eller önskar en Bobby car med släp!! Tycker ju dom svarta nya Bobby bilarna e så snygga och det e ju faktiskt saker som håller och e i bra kvalitet och sånt man kan ha kvar tills man få barnbarn!! Såna saker gillar jag ;))))

Och många ha undrat vad ja önskar mig och det e nog presentkort på kläder eller pengar till kläder, då det vore kul med lite nytt innan man börjar jobba! Då jag hår tillbaka på jobbet jag e anställd på om ja inte får det nya!!!! E ju inte direkt ofta man köper till sig själv, tråkigt nog ;))))

Idag hade även Melvin akrobatik.. Hade med alla barnen och det gick jätte bra ;))) han va super duktig ;))) min fina fina prins....


Nä nu blir det sova så man orkar upp,ha känt mig febrig och jätte konstig idag, så hoppas på att man vaknar och e pigg och glad som en lärka imorgon ;)))


Godnatt & sov gott


Mina hjärtan...

Börjar som sagt att ta sig med allt hemma, dock blir man lite irriterad när vissa inte ens märker hur mycket man tagit bort.. Jaja få väl ta bort det i mitten också så de blir bra.

Köpte en säng gavel när ja fick pengar, egentligen vill ja ju helst av allt ha en som e både nere och uppe, en hel sängram, men det e för dyrt just nu, men nu köpte jag en som bara e vid huvud endan för ja fick den för endast 500:- men det vart fint och blir väl ännu finare när man pyntat och fått bort allt annat som man plockade bort när detta skulle upp. Lägger väl upp bild när det e klart. ;))))


Gud va Wilmer växer ;))) haft sån tur nu så jag hittat massa fina kläder inför dagis för ca 350:-.... En helt ny garderob för det e bra. Men tycker om loppisar ;))) som sagt den det e svårt att hitta begagnat till e till Melvin. Fast Melvin använder ju sin strl länge nu som tur e.. Dock ha han blivit så lång så må inhandla en del till honom.


Gud vad jag älskar mina barn, alltså ibland får ja nästan panik om man tänker på hur mycket som kan hända dom, hur skör kroppen egentligen är. Och dum som man e så ser man ju alla dessa program om sjukdomar och saker som kan hända. Nä sånt må man sluta och kolla på och även läsa.


Idag va vi på Percy Jackson på bio, tyckte den va bra faktiskt, och så va det förhandsvisningen på smurfarna 2 och den e ju bara ett måste!!! Hade ju velat sett den med, men premiären börjar ju nästa vecka ;))) så få vänta tills alla e hemma och se den ;)))))


Snart fyller ju jag och Wilmer år, hövvvvvva vad tiden går fort. Och snart kommer ju en liten bebis som vi väntar och väntar på... Kom nu Lill tjejen så vi få goooooosa och sytttttta bebis.. E bebis sjuk ;))))) kan tro pela blir stolt när bebis kommer.


I veckan va jag på intervjun på det nya jag sökte, va nervös men på nått sätt kändes det ändå bra. Men ja kan inte säga alls om dom vill ha mig, vet ju att det e svårt att komma in och så, men man kan ju alltid hoppas. Ja gjorde ju mitt bästa iallafall!!! Det som räknas. Men ja hoppas ju att jag får det.


RSS 2.0