En mycket bra dag ❤️

Idag är en bra dag ❤️💜


Skönt när värderna vill vara som jag vill ha dom ❤️💚💙💜Mammas fina hjärta 💙💚💜

Mammas fina prinsessa ❤️💚 jag önskar så att du bara kunde få bli frisk igen och vara som alla andra barn. Varit lite Si så där med blodsockret senaste veckorna då hon tjuv ätit lite och det är allt från frukt till mackor och annat.  och när doktorn frågade varför så säger hon. För att jag vill vara som alla andra. Mamma hjärtat brister. 💙💛💚 Att behöva ta dessa sprutor till mat varje gång och inte bara det så råkar hon bli för hög så måste vi ta en gång till. Eller flera extra gånger per dag. ibland gör man sitt bästa och ger rätt doser som man alltid gör men ändå så åker det upp och ner och det är fruktansvärt irriterande att jag inte känner att jag har mer kontroll fast att jag gör rätt. speciellt jobbigt när det svänger vissa nätter och måste vecka henne för att hon ska få i sig nått så blodsockret stiger och sen kan hon inte somna om. Jag tror inte ens man kan förstå hur det är om man inte har ett barn själv med sjukdomen och inte ens jag som hade en pappa med diabetes 1 har förstått fören nu hur han hade det. 💚💙💜 men vi kämpar vidare och jag hoppas så många som möjligt blir medlem på barndiabetesfonden eller swisha en slant för pengarna för forskning behöva verkligen 💚💙❤️

Att leva med ett barn med diabetes 💙❤️💜

Jag blir så arg när folk inte förstår hur mycket jobb det är med ett barn med diabetes. Alltså det är ett 24 timmars jobb och det är inte bara det att man ska kunna väga och räkna ut alla kolhydrater för att veta vad man ska ge i insulin utan så mycket mycket mer. 


Tex Vad man måste göra om hon blir låg men äter mat eller tar dextrolsol men värderna vägrar ändå stiga och man hamnar i situationen att hon kan hamna i koma fast man gör allt man ska för att hon ska gå högre upp. Nu bor vi nära sjukhuset tack gode Gud men allt går så snabbt. Bara känslan att se sitt barn krampa och faktiskt kan dö i ens famn om man inte handlar rätt i situationen. 

Utbrott och humöret som blir av att hennes kropp är trött om det varit mycket höga värden eller är höga värden. Vid allt för höga värden kan dom faktiskt till och med hallucinoera så dom ser Ormar på bordet fast det inte ens finns där. säga fula ord och även att dom själv blir ledsen för dom kan vara dum/otrevliga mot vänner/släkt utan att mena det.

 Att man aldrig kan släppa. Måste gå upp flera gånger per natt för att hålla koll då dom kan ligga bra när dom lägger sig men värdet går ner på mindre än en timme så dom hamnar i koma om man missar nått. Kolla så dom inte får ketoner i blodet och det surnar om värderna inte går ner eller när dom får magsjuka så är det fruktansvärt som både som barn och förälder för då är det inte sova alls. 

Jag har levt med min egen far som hade diabetes men trodde inte det va ett sånt jobb och nu förstår man ju mycket av hans mående ibland som va svårt och förstå då vid så ung ålder. 

Jag läser i grupperna att vissa inte sovit en hel natt på flera år och jag förstår dom. 

Jag kan i princip aldrig släppa mitt barn i någon annans händer. Allt går så snabbt och sett hur hemska saker som hänt när folk släppt iväg barnen när folk inte kan. Fruktansvärda konsekvenser. 


Jag hoppas vårat liv underlättas lite nu iallafall när hon ska få lifestyle libre imorgon. Det innebär att man sätter som en knapp "chip" i hennes arm och så scannar man istället så hon slipper ta alla dessa stick i fingrarna. Då fingrarna lätt blir sönder stuckna.  Ska skriva lite mer utförligt sen för det finns så mycket mer att skriva 💚❤️💙
Detta är verkligen den dolda/bortglömda sjukdomen 😒😢💜❤️💙


RSS 2.0