En vacker ute dag ;))

Idag ha det vart en extremt vacker och varm dag ;))) är så otroligt glad för att jag älskar att vara ute på ett helt annat sätt med mina barn nu ;))) det e ju så underbart ;))) så i vinter ska det göras massa snö grotter och annat kul ;)))

Idag ha vi varit i en lekpark och lekt massor ;))) Wilmer älskar att gunga och sitta och smaka på gruset som inte jag uppskattar lika mycket ;)) och att röra fötterna i sanden e nå favvisen tro ja ;)) Melvin och tuva Li lekte och sprang runt mina små troll ;)))Älskar verkligen dom nya tvätt korgarna ;))) känns så otroligt skönt att ta ena tvättkorgen direkt, tvätta, hänga, slänga ner i korgen och gå till rummet korgen ska, vika och he in direkt, istället som förut som ja skrev att behöva ta en stor korg med 5 pers kläder, tvätta sortera färger och allt vad det nu kan va ;)))


Och dra på trissor så äter inte tvättmaskinen lika mycket strumpor längre ;))) göttttt


Kasta macka vid sjön...

Haft en jätte mysig dag med massa bus och prat om drömmar i framtiden ;)) drömjobb m.m, finns inget som gör mig så otroligt levnadsglad som när ja ser hur glada mina barn är och hör deras framtids drömmar och se deras underbara leenden när dom strålar av lycka ;)))


Idag ha vi varit nere vid sjön och kastat sten " så kallat kasta macka" och vi tog med oss saga en stund också ;)) sen hälsa vi på mami en sväng med och sen stannade Melvin över där ;))) och de va tänkt vi skulle åkt till Norge och hälsat på med men eftersom tuva vart febrig och hostig idag väntar vi nån dag och avvaktar, tro dom hade semester i veckan med och i så fall blir det en sväng dit nu till veckan eller nästa vecka!!


Ha verkligen på börjat mitt så kallade nya jag BRA...eller ja va väl så förut med, men kommit ur balans jaaa, Lite drygt och jobbigt ibland, men baby steps, baby steps!!

Alla kan förändras bara man ger sig faaaaan på det... ;))) men det e lika lätt att falla tillbaka på dåliga saker igen, därför föredrar jag babysteps istället ;))

Nä imorgon blir det nya äventyr så bäst man lägger sig så man orkar upp ;)))


Godnatt <3 <3

Badhuset

Igår va vi på badhuset, jag och troll ungarna, det gick jätte bra och vi hade jätte kul verkligen.. Älskar att ha egen tid med dom ;))) bara jag och barnen ;)) så mysigt ;))). Wilmer sov inte en endaste gång under dom 7 timmarna vi va där ;))) utan han skulle allt bada ;)) dock på slutet när vi klev upp började han pira lite, men tvålade och duschade av han och klädde på han och la han i bil stolen så sov han inom 1 minut.. ;)) de kommer vi absolut göra om ;)))


funderar på att besöka jamtli nån dag ;))) en hel dag på jamtli då det finns så otroligt mycket att göra där ;))) dock må man ju ta med eget fika då det e så extremt dyrt att äta där tråkigt nog.. Så lunch och lite fika nånstans sv alla Gina ställen att sitta på blir fin fint ;))))

Må köpa årskort dit då det nästan kostar som ett besök ;)) och det lär nog bli några gånger i sommar man åker dit ;)))


Vad vore livet utan mina troll ungar


Midsommar

Vi har tagit det mest lugnt och umgåtts och och sorterat och sorterat och sorterat OCH SORTERAT...

Så nu så börjar det sakta men säkert bli riktigt bra på riktigt.. Skönt och få bort allt jävla rat!!! Blir ju så mycket enklare och städa och hålla undan då..


Va även effektiv idag och tog och dammsög Lill Opeln, så nu e även den fin inför sommarn!!

Det går undan bara man ger sig fan på det...Grillat karré idag med hemma gjord Klyftpotatis, men de tog en stund innan grillen ville tända riktigt så ja höll på och bli galen...


Imorgon e det ju den årliga bingon som vi alla ska iväg på, blir kul.. Och eftersom tuvis fyller år på måndag så kommer farmor, farfar, gonkel, och tante med sambo hit och så ska vi grilla och ha det trevligt innan bingon!!!
Blir kul jaaa ;))))


Så skönt att både det ena och det andra börjar rulla på och snart närmar det sig som sagt jobb.. Börjar smått gruva mig för ja ha glömt så mycket, men det kommer sig väl snabbt får ja hoppas!!
Så i år har det vart från det ena till det andra en lugn och harmoniskt underbar dag med min fina familj...

Det e lycka det!!


Underbara barn

Jag är så fruktansvärt glad för mina barn, älskar deras personligheter och vi har så otroligt mysigt/roligt och underbart tillsammans! Givetvis e inte alltid humöret på topp jämthos nån av oss, men det e det nog inte hos någon!


Funkar super hittills med tvättkorgarna för Melvin och tuva Li och så mycket skönare det va idag när jag skulle tvätta och slippa sortera ut tvättkorgen från 5st som slängt till en tvätt och istället bara ta tuvas korg och tvätta där allt finns! Tänk så mycket lättare allt vart! Skönt!
Så mycket lättare och hitta dessa jäkla strumpor ;)))))

igår kom
Malin hit och grillade till lunch med oss och alla barn utom söta lilla Kelly ;)))
Så Johannes stannade och ska vara kvar här tills imorgon ;)) så vi ha fått rått om söt Johannes i nästan 3 dagar ;)))

Idag vart det också grillning, revbensspjäll och korv och till efterrätt gjorde jag en äppelpaj ;)) gött va det!

Dom små sover, och grabbarna kollar på avengers och ska snart knoppa till sängs ;)) jag sitter med grabbarna just nu och vilar efter att sorterat papper och räknat ut månadens räkningar!!

Så klart e det bil service denna månad så jag bokade tid tills på tisdag nästa vecka när ja får pengar så då e det bara och pejjja upp.. Men skönt och ha det gjort!!

I lördags ville jag Melvin och tuvis fiska, vi letade och letade efter fiske spöna men så klart va 2 fiskespön i Norge.. När vi äntligen tänkte oss iväg och fiska! Tur sommarn e lång!! Bli mycke grillning och fisking i sommar...

Nä nu ska jag ta och gå ut med söta lilla saga, må fan få kondis, märkte det i Turkiet att man fan inte ligger på topp, inte för att ja inte orkar så utan mest för att det trycker på! ;(( men nu ha man ju verkligen en motivation till det ;)))


Tvätt korgarna

Igår införskaffade jag dom så kallade tvättkorgarna till barnen.. Och det va nog en hitt för dom älskar dom ;)) och älskar att slänga ner kläderna dit ;)))

Dock den lilla som e wilmers som står på sopkorgen står ju dock inte där nu utan va bara för åhh visa. ;)))


Turkiet...

Vi har åkt på semester ;)))) och det bästa av allt e att ja inte betalt resan ;)))

Vi har det underbart och njuter varje sekund ;))))

Melvin trivs som fisken i vattnet och barnen kommer super bra överens ;)))

Dock saknar jag Mina troll så otroligt mycket ;))) ha inte ringt än för de ha alltid vart nått, och sen blivit försent för åhh ringa ;))) och nu måste ja prata med dom innan ja blir galen ;))))

Kommer inte lämna bort dom så här länge på jävligt länge, stenvägrar!


Har börjat mitt nya liv här, plockat undan direkt då ja alltid e sån som alltid väntar och tänker ähh ja gör det sen, och sen blir det så mycket istället så man vet inte vart man ska börja..


Vart en riktig lat gris, dock finns det anledningar till det som ja inte behöver ta upp här, men även för att ja vart lat, less och kommit ur mina rutiner rejält!!

Men men de ska bli ändring på det från och med denna semester! Bli ju less själv på att inte ha rutiner ;))) höööövvva hur man hållt på ;)) borde fan skämmas och de gör jaaaa, vill ja lova!


Ska köpa 3 mindre tvättkorgar till barnen som dom få ha sin tvätt i, så blir det enklare och bara ta en tvättkorg och tvätta när det blir fullt ;))) då tuva mest har ljusa kläder och byter ofta, Melvin ha mest mörka och mycket träningskläder med lera och gräs fläckar och Wilmers kläder ha ju mest mat fläckar och må köras med vanish då och då! Finns även ett annat alternativ vi kollat på från Ikea som skulle passa även bättre ;))) men man få se ;)) ska fixa upp allt skit som blivit, så jävla onödigt..

Ja e ju duktig bara ja sätter den sidan till och de må ja göra både för min och barnens skull ;))

De ja gruvar mig mest för e tvättstugan men mamma skulle boka en tid till mig så ja kan tvätta upp allt där ;)) finns ju tre stora tvättmaskiner där som tar 10kg st så sen e man klar, istället för att tvätta en tvätt och sen hinner man knappt tvätta den så e det mer igen så man aldrig blir klar ;)) ha redan fixat 4 kartonger med barnkläder som ska bort, mer finns det dock ;)))))


Nä nu ska vi sova så vi orkar upp till cleopatra beachen imorgon och busa lite med barnen ;)))))

Idag va vi till dim cay och det va helt suveränt underbart ;)))) skickat med nån bild därifrån ;)))

Godnatt


RSS 2.0