En framtid

Operationen på Liam gick fin fint och personalen var helt underbara. Allt gick så bra och han var så pigg direkt efteråt och ville ut direkt och springa. Inte visat nått större fel med att han har ont. Så skönt att det gick bra. 


Mammas lilla krigare 💕

 Det verkar bara som allt ser ljust ut framöver 😊 jag hoppas på ett jobb som skulle innebära stora möjligheter för oss och våran framtid. Allt skulle bli så sjukt bra. Dom tyckte jag hade stora erfarenheter inom det området dom söker folk på, så det är väl bara åh hoppas man får det. Dock är bolaget i Sthlm så man måste dit ibland och redovisa. Men vad gör det med goda förmåner. Jag håller mina tummar och all tankekraft jag äger till att jag ska få detta. Det är ett drömjobb. 

Så håll gärna era tummar för min skull. 👍🏻Min älskade skatt

Snart bär det av till Uppsala och jag tycker det är fruktansvärt jobbigt. Att jag inte får ha kontrollen över mitt lilla troll. Att han är i läkarnas händer i hela tre timmar och jag får inte gå in. Jag kommer va hyper och hysterisk innan dom kommer och säger att allt gått bra. Självklart är jag glad att han får gå igenom operationen och jag vet att läkarna där gör dessa operationer ofta. Men det är ändå mitt barn och då lika med en ny patient för dom. 

Men det är ju bättre att göra det nu när han endast är ett år än senare i livet när det kanske är mer känsligt. 

Mitt lilla troll 😍 jag är så glad att du är min 💕 du är så fin och underbar. 💕

Leka

Tänkte vi skulle passa på och hitta på nått mer roligt så i fredags tog vi och åkte på nya lekhuset. 


Liam tyckte det var jätte roligt och klev in i bollhavet hela tiden. Dock vart han väldigt arg när han inte tog sig ur det då det var lite svårare 😂😊

Fick inte så många bilder på dom andra barnen då dom sprang omkring hela tiden och var svår och få på bild. 

Wilmer fick åka gokart en gång och herregud va duktig han är. Han förstod backen och det utan att nån ens visat och tog sig bakåt och sen la in så han kunde åka framåt igen. Till och med dom som jobbade sa att det var helt otroligt hur duktig han var och med tanke på första gången med. 

Har film på det men nu var det så länge sedan ja höll på med bloggen så jag har glömt hur man visade filmklipp tyvärr. 

Idag börjar vardagen igen och det var rätt segt och kliva upp tidigt igen tyckte både jag och barnen. Men ändå skönt med rutiner i vardagen igen. 

Snart åker vi upp till Uppsala och Liam ska operera sig och jag är hyper redan nu. Hur ska jag kunna gå tre timmar utanför operation åh bara vänta åh vänta och inte ha kontroll över mitt lilla troll. 😩 Huvvva. 
RSS 2.0