Nu e det nära ;)))

Nu e det strax JUL ;)

Ska bli så himla mysigt, barnen längtar jätte mycket efter julen och att få öppna alla klappar så klart ;))

Själv hade jag velat haft en veckas resa till nått varmt ställe, känner att ja verkligen skulle behövt det för själen, bara komma bort med den som betyder mest åhh bara få va.
Få rå om varandra helt själv, händer typ aldrig. Även fast ja vet att det aldrig skulle hända, så kan man alltid önska.



Idag hade vi strumpjakt, ja slängde ut alla strumpor på golvet som inte hade en maka och gjorde en rolig lek av det, den som vann fick välja vart vi skulle äta på fredag. Resten bränns i pannan.

Idag ha jag tagit tag i alla för små kläder och lagt i kartonger och sånt som kommit fram sen sist ja rensat som det e de minsta fläck eller e trasig bränns det med. Inget åh spara på. Slängt en massa jätte gamla dvd filmer som varit repiga som jag kollat igenom på dvd spelarn, ja ha ju haft filmer sen ja va ung så det blir ju en del... Men dom åkte i soptunnan de ja hann med, men har många filmer att gå igenom ;/


Först blir det jul hemma sen dagen efter till Norge och vara där i ca 3 dagar sen blir det hem och på julbord med släkten om det går som det ska, sen blir vi nog bara hemma åh ta det lugnt, skönt det med åh bara få ta det lugnt för barnen när det e så mycket annars hela tiden..


Jag hade en liten tomte gumma på lucia ;)) dock va hon inte för nöjd på bilden och vägrade stå still eller le riktigt, men kortet duger utmärkt på min lilla prinsessa. Så underbar ;)))

Nä nu bli det sova ;))) godnatt





prata först tänka sen :/

Jag vart otroligt ledsen idag av att en jag nyss lärt känna eventuellt inte kan vara med på hjälpkassen på grund av olika själ.. Alltså inget som har med oss emellan att göra, utan större än så. Och det känns otroligt tråkigt tycker jag då det är en människa som jag har otroligt förtroende för och gillar verkligen att ha med mig i detta ;/ så ja hoppas det ordnar sig så jag får ha med mig henne på detta.. ;)))) håll tummarna ;))))



Ligger åh kollar på tv ;))
en skön avkoppling när man e trött och sätta sig åh kolla Litte ;))) just nu kollar jag på TLC (cake boss)


Såg nyss reklam av besatta tvångstankar och man slutar ju inte förvånas över vissa människor :/ ofta vid 35 sitta i spjälsäng och längta efter att få en flaska välling och få leka med lego ehhhhhh halllååååå. det e inte några jävla tvångstankar utan snarare psyket nästa TACK... det är inte ens kul att se utan snarare helt jävla sinnes att man ens vill visa världen att man är ett jävla psykfall.. Ursäkta mig, men nån måtta få det väl ändå vara på hur man förnedrar sig själv offentligt.. ((Jaja))


Förra veckan satt vi upp julgranen och donade klart de mesta av julen ;)) skönt att det mesta e klart ;)))



Nä nu blir det snart sova ;)) trött som attan..


Godnatt...


Önskelista

Hmm önske listan e lite svårare i år tror jag, wilmer älskar allt som låter åh skramlar och man kan trycka på som låter..

Tuva önskar sig nog presentkort på lindex eller kappahl så hon kan shoppa själv, lika med Melvin egentligen så dom kan gå på mellandagsrean åhh shoppa då det e så billigt.

Ja passar alltid på att köpa tex finare/dyrare tomtar m.m på mellandagsrean. 75% rea på ny priset e billigt det ;))) lika med kläder till barnen, perfekt med presentkort då båda har sin egen stil och det e billigt åh handla.


Sen börjar tvättmaskinen leva sitt eget liv så det e ju jävligt kul, ibland bli man ju bara så jäkla less ;/

Börjat samarbeta med nya Ica kvantum åh chefen Johan där e så fruktansvärt gullig och snäll, verkligen en med människa utan dess like ;))) så det e kul då han verkar vara så lättsam som person och trevlig.




Min högsta önskan e verkligen en 13 tums bärbar dator, suck va störigt att ja inte kommer kunna köpa en på väldigt länge. ;/ men men så e det


Nä nu bli det sova ;))) godnatt.


Kram på er ;)))







Hjärnsläpp

Idag när jag städade under soffan åh drog ut allt skit därifrån fick jag ett hjärnsläpp.. Allt skit ska bort, mycket e taget och borta men är mycket mer som ska bort. Och ja kan väl inte direkt erkänna att jag trivts så bra och känt mig så motiverad och absolut inte med hur det varit möblerat. Så ja fick för mig att nu skulle ja fasiken ta tag i det och göra det hem trevligt och mysigt och sluta komma på saker för åh slippa. Och de vart super super fint ;))) och inte att ja inte trivts här utan att det känts så trångt och svårt att möblera.

Barnen hjälpte till och va helt lyriska över slut resultatet ;))) dom myste direkt ner sig och tyckte det va helt underbart ;))) så det vart lyckat ;))) lägger in bilderna här istället för på Facebook eftersom vissa inte får till åh läsa min blogg ;))) må ju bli lite överraskning för gnäll burken med ;)))


Må kanske med tid åh rum ta åh skaffa en ny byrå till hallen eller egentligen vill jag ha 2stora sko skåp från Ikea men även en byrå ;))) skit snyggt blir det ;)))

Och nu när ja målat alla rivna lister så det inte syns nått så ser det fint ut åh kommer bli ännu finare sen med lite nya tapeter nångång i framtiden kanske ;)))

Börjar bli varmt och trivsamt ;))) och tuva sa hela tiden, men mamma ska du slänga allt. Japp svarade jag. Tuva upprepade gånger, men mamma, ska du verkligen slänga de där med, jag: japp.. Till slut vart hon frustrerad men mamma sluta sig japp hela tiden.

Då förklarade jag att jag orkar inte ha mycket saker för de första finns det inte plats för mycket saker då vi bor trångt och har dåligt med utrymme som vi har det, och att det blir lättare att städa och vi är inte i behov med så mycket saker. då sa tuva bara men mamma vart ska du slänga allt då. svarade på soptippen och då sa bara lilla sötnosen, tror inte dom har plats för allt.

Haha dom e för söta. Vi har faktiskt slängt mycket vi kunnat sålt, men orka sitta och vänta på allt att folk ska skriva köper, sen ska man sitta åh vänta på att dom kommer eller möta 30st olika för små kravs som knappt ger pengar till bensin. Nä dom dyrare sakerna få åka ut.


Ska till sten Magne och Therese till helgen och julshoppa Litte granna i namsos ;)) ska bli mysigt ;)) längtar ;))
Dom är så himla underbara ;)))



Nu har jag faktiskt nått till mitt första mål på vikten ;)) wiiiiiieee ;)) så nu ska vi allt fortsätta till nästa mål som ligger på -21kg ;))) låter kanske mycket men har ju nästan mist samma på detta mål ;))
Så allt går bara man vill ;))) och dit ska jag så KLART ;)))) HEJA..


Nä nu blir det sova efter att möblerat åh donat så man e aningen trött..


Godnatt

Och det syns inte lika bra på bilderna Hur fint det vart i verkligheten ;)) men e jätte mysigt ;))))


Sen e det bild på tuvas fina advent ljusstake hon gjorde ;))) mammas duktiga tjej ;)))


RSS 2.0