Besviken...

Fan va trött man blir på sig själv när man ställt till det så jävligt.. Men äntligen kanske man ser ett litet ljus på himlen.. E bara och ta tag i saken och skärpa sig!! Ja ha egentligen väldigt stort kontroll behov på att saker ska vara iordning, men sen pappa dog föll allt.. Ja brydde mig inte om nått och ja känner bara att ja kan inte leva såå längre, ha tar kål på mig själv genom att ligga efter i allt och inte införskaffa rutiner..

Det e så sjukt att det kan gå så fort i beteende men därför tror ja det går att förändras sakta men säkert med!!

Har iallafall tro ja bestämt mig för Länsförsäkringar kring försäkringar så man får allt på samma och på autogiro! Då ha man djur, person försäkring, hem, barn och fordons försäkring på samma!!

Men ska träffa en och höra vilken man tjänar på när man ha många i samma!!

Går bra med wilmer, han e så otroligt snäll, däremot mitt lilla mumin troll tuva Li har kommit in i 3 års trotset! Och ja ha alltid tyckt att just den trots perioden e den värsta! Snacka om att testa mig till Max!! Den e fruktansvärd och me råge så ha man en bebis som kräver mycket av ens tid!! Men som tur är e det ju inte trots hela tiden ;)) ha ju världens bästa barn så klart.. Älskar er mina små troll ungar..


Wilmer börjar bli så stor! Måste ha strl 2 på blöjor nu! Skickar med nån bild ;))


Sen ha jag massor till försäljning bara och komma och köpa! Filmer, kläder och annat skrot! Allt rat ska bort!! Och i slutet av månaden ha vi bara en katt kvar och det känns så befriande så ingen kan förstå ;))))


12 v till jul

Tänk att det bara är 12v kvar till jul.. Det e ju helt sjukt vad tiden går fort ;))

Eftersom wilmer har kommit till världen så blir första julen nog hemma! Va meningen vi skulle fira i Norge men vi lär nog åka direkt efter jul nästan och fira nyår och dom flesta mellan dagarna där då det e så mysigt där vid jul tiderna! Få se vilka som kommer hit och firar wilmers första jul.. Mysigt och fira första julen hemma med dom små!! Det e ju som lite speciellt med första julen!!

Jag vet fortfarande inte vad jag ska inhandla, dock ska jag va ute i tid denna gång, hoppas jag iallafall så man slipper va ute i sista minuten!!

Det kommer inte bli nå överdrivet i år då det känns som att nu när man börjar komma iordning behöver man ju inte sätta sig med massa onödiga saker som kostar en massa! Utan bara att fira julen med varandra e mysigt och eventuellt kanske med övrig familj!!


RSS 2.0