Semester

Ja tro fasiken att till jul blir det att önska sig presentkort på resebyrå.. Tex ticknet eller resia i stan som har olika bolag... Så man kommer iväg nångång!

Inom 2år borde vi ta oss iväg hela familjen förhoppningsvis, Och det blir absolut Grekland i 2v vill vi iallafall! Det ha vi pratat om dom senaste 9 åren!! Suck men en dag och då kommer det njutas till Max med all inklusive och ett ställe med barn klubb kanske! Vem vet.. Bara man ha barnpool och varandra kommer man långt haha ;)))))


Men än så länge e det ju inte ens en tanke på det så utan bara nått ja vill så extremt mycket... Tänk va underbart 2 hela veckor i Grekland med min underbara familj ;)))))




Idag vart det till åhh kliva upp tidigt då det va fotbolls matcher idag igen, så igår kväll bakade jag en plåt med kärleks muffins och bryggde massa kaffe i en stor kaffe pump termos...

Så då stod vi och sålde festis, korv, saker vi bakat, kaffe och lite annat gott!
Något drygt när man hade med sig alla 3.. Men det gick jätte bra, dom va så duktiga så med tanke på att Wilmer är jätte snorig och vart febrig, även tuva ha vart varm fast dock täppt istället...

Tro inte vi va hemma förän vid 3-4 tiden! Så de kändes ju lagomt kul ((not))

Men va ju fint väder och härligt åhh va till nytta ;))))


Nä nu blir det sova!!! Godnatt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0