Jäkla Fästingar...

Igår när jag kom hem från jobbet så hade ju så klart katten en fästing på sig, jag som trodde det va en miss när
hunden hade den på sig, men tydligen inte, dom finns, trodde inte dom fanns så pass nära stan. ((Ussshhhhh))
och så här såg den ut, tog kort me mobilen med, men får inte in det kortet för ögonblicket..




Katten jama till när ja ryckte ut den, Melvint yckte det va lite hemskt, men det va nog mest bara lite obehagligt för katten, sen råkade man säkert rycka med nått litet katthår,hihi stackars katt, måste skaffa en fästingsnara... alltså seriöst dom e så sjukt snuskiga, fast den melvin hade på sig va inte lika snuskig i färgen.. ((fyyyssshhhh)), och sen satt denna mycke mycke lösare än den på melvin för den satt fast sjukt hårt. Hoppas ja aldrig mer får se en fästing hemma HOS OSS IGEN nä nog pratat om detta..

Jag hittar fortfarande inga stövlar till min lilla prinsessa, Hon måste ju ha det på Dagis. Hmm finns ganska lite av strl 20, hittade ju så klart jätte fina bamse stövlar på Lindex, men där hade dom fått skickat tillbaks alla skor för de hade blivit nå fel i kvaliten.. så som tur va gick ja inte dit några dagar innan och kollade efter stövlarna.
men mockasiner ha jag hittat, men inte köpt än, hade jätte söta på lindex.

Melvin började ju som sagt igår i första klass och det gick jätte bra. Dom på nya fritids berömde Melvin jätte mycket på att han va duktig på att leka med andra och sen även leka ensam, sen att han va en mycket lugn kille.

Tuva Li har också fått beröm på Nya dagiset för att hon är en lugn tjej som dock vet va hon vill, hehe, dagisfröken sa det eftersom hon inte riktigt kan gå själv än så va hon otroligt duktig och tidig på mycket annat.
och självklart blir det ju så, hon kan ju gå själv me saker, men inte själv, hon e lite feg, men det försöker ja träna bort, men hon vägrar och sätter sig direkt på rumpan.

Nä nu ska ja försöka jobba lite...




Pösssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0