.....

Kollat runt lite på internet idag på sista julklapparna.. skønt me internet ibland faktiskt..





dessa e hur gulliga som helst och finns jætte billigt på ikea.. så sånna ska ja lætt inførskaffa till tuva som ælskar och hålla på i sitt lilla mini køk och dona på...


och till dom som tjatat om bilden sen ja va som smalast.... nu kommer den




Nøjda?????



I Lørdags morse skriker melvin MMMAAAAAAAAMMMMAAAA och springer till diskhorn och spyr som en stucken gris.. stackarn, tyckte så synd om honom eftersom han skulle på ett vældigt efterlængtat kalas bara någon timme bort. ja visste inte om det skulle gå øver eller va det va først så dærfør så invæntade vi lite, men det va nog magsjuka tror jag, før han spyde flera gånger och hade så extremt ont i magen + att tuva hade vart dålig någon dag innan.. fast hon spydde bara 2 gånger så ja vet inte om det va før att hon va så extremt sjuk den dagen..

vi ha sån otur... jag ha dock typ vart sjuk riktigt 1 gång i influensan.. och då va ja riktigt riktigt dålig.
men æn så længe ha ja klarat mig från magsjukan som e i høst, och ja hoppas ja inte får den heller før det e fruktansvært och få den..

Tuva e fortfarande tussig, så de blir nog inget luciafirande før henne på morgonen som det va tænkt, utan hon får følja med på melvins på kvællen, och hemma me pappa under dagen..


ja fattar inte va problemet ha vart på slutet, haft sån extrem otur.. så sjuka som vi alla vart me småførkylningar och influensor och allt skit man kan tænka sig, ha vi åkt på, så ja hoppas alla vi klarar oss jævligt bra inpå år 2011 då alla andra kanske åker på nått skit..

Lite jobbigt me då ja fått tagit det mesta och vart hemma mycket, fast pela ha dock också vart hemma en del, men de kænns tråkigt och vara borta från jobbet.. ja får alltid så extremt ont i magen nær ja ska ringa och sæga att ja måste va hemma før man kænner sig så jævla dum som måste va hemma igen.. men som sagt så finns det inte mycket och gøra om inte pela kan ha dom och han e bortrest, då måste ju jag va hemma om ingen annan kan hjælpa till.. men som sagt, nu får de fan va bra efter detta e slut... kænns mest som det bara tar om och om igen, och nångång får man hoppas det vænder..



Om någon hittar sængklæder till spjælsæng med hellokitty motiv sæg till mig dååå, før ja hittar det ingenstans och det e bristvara så annars må ja åka på ikea och handla sængklæder nær tillfælle ges... fast det måste ja ændå iof.

Nu jobbar man  bara 1 1/2 vecka till sen e det   JUL JUL JUL JUL, længtar så fruktansvært.


Hoppas resan till egypten gick bra madde o glenn.. vart så jækla orolig først nær ja læste smset om terrorgrejset och att ni va dær strax efter... Huff hoppas de kænns bættre nu før ja ælskar er o fan om nått hænde er... ha så mysigt o roligt och allt som går, før ja kan tænka mig att det e underbart dær.. Pøssss
længtar till att se bilderna.!  (((love)))


Næe nu e klockan mycket och pela ha nyss kommit me tuvis från norge, så hon sover søtt o ja må sova
så ja orkar upp imorgon..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0