Bingo..

Imorse kom mormor till mig så vi drog på bingo då det va 50.000:- i högsta vinst, men icke vann jag nått! Mormor vann på väntbingon, va 7000:- i vinst men dock 7 som fick bingo men det vart ju iallafall 1000:- för henne så det va roligt tycker jag ;))))


På torsdag ska jag iväg till specialist mödravården och kolla bebis, dom gör en extra kontroll då jag hade havandeskapsförgiftning med tuva-Li och mina värden inte varit helt hundra!! Ska bli kul och kolla hur mycket bebis väger.. Melvin vägde 4250g och kom ut v 40+4 och tuva li vägde 2910 och kom v 36+1 så stannar denna kvar lär det också bli en stor bebis då tuva va 20% överviktig mot normalvikt och hade hon fått stannat kvar längre i magen hade hon också legat över fyra kg sa dom när ja vart kvar på sjukhuset!!

Så va tror ni? När kommer bebis och hur mycket kommer bebis väga???


I natt fick jag faktiskt till och sova i hela 6 timmar.. Wiii Wii.. Dock i omgångar! Hoppas på längre i natt så det blir ordning på sömnen, kommer bli jäkligt jobbigt med barnen och sen när skolan börjar för Melvin och man ska skjutsa tuva li på dagis tidigt om man ha såna här problem med sömnen, men det är ett senare problem om det ens blir så vet jag ju inte..

Vi längtar alla så otroligt mycket efter att få se vem det är som bor i magen.. Utseende, personlighet, är lite nervös hur det kommer bli att va ensam med 3 barn!! Men det går nog bra, man blir nog lite nervig innan bebis kommit och alla kommit in i sina roller och att barnen vant sig med en bebis!!

Det ända jag bestämt mig för är att jag kommer ta tag i träningen när man
Landat med allt nytt!! Iallafall ut och gå!!

Nä nu ska ja försöka sova så ja hinner få nå mer gjort imorgon!!


Godnatt kära vänner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0