Trollfest

Tuvas dagis hade trollfest och så var dom troll och sjung sånger och hade troll utställning och grillfest. Jätte mysigt var det åh barnen blåste blås bubblor m.m!


Flätor

Världens finaste prinsessa kunde äntligen ha flätor 😘 som hon längtat att håret ska växa ut så hon kan ha det som hennes dagis kompis Helga brukar ha . Och sen fick hon ju välja kläder och då valde hon så klart den nya klänningen ❤ tyckte den skulle passa henne så fruktansvärt bra åh det gjorde den.

Idag har vi haft en underbar dag jag och barnen 😘 har suttit och sjungit och dansat och sen vart spagetti och baconsås till middag och dom små la sig vid 18.45 ikväll för sen vart det läx läsning med Melvin 😍😘❤ älskar mina fina troll ungar 😍 vad hade livet varit utan dom.


Lärorik dag

Idag har vi haft en jätte mysig dag 😃hunnit med massor 😃 hudkliniken med Wilmer och sen kul och bus och fika med små trollen 😃

Tror Wilmer tyckte cirkusen (kul o bus) va roligast idag 😃 som han sprang runt och rulla och höll på Lill prinsen 😃 måste försöka få över alla bilder på datorn så jag kan ta mer kort. Men både Melvin, tuva och Wilmer balanserade på stor cirkus boll, gick på lina 😃 gjorde rock rings hus m.m 😜 tuva har gått där ca 1år nu tror jag att det e om ja inte minns fel 😃 och det va super bra idag 😃

Efter hud kliniken gick vi och fikade åhhhh det va super mysigt åh iväg åh fika med mina små troll 😃

Ringde mamma nyss och hörde med henne om hon visste hur mycket det kostade att gå in på vår marknaden i helgen på Jamtli men hon visste inte . Någon som vet? tacksam för svar. Nä nu måste jag lägga mig. Godnatt ❤


Magsjuka

Vi har allihopa legat i magsjuka och fy fan va dålig jag har varit, fy tror aldrig jag mått så fruktansvärt i hela mitt liv. höll på och tuppa av 3 gånger och det e ju jävligt lätt när man e dålig samtidigt. Nä fy. Så Wilmer och jag e dom som haft det jobbigast denna gång.


Men sen har vi haft det rätt mysigt och lugnt, tänkte jag skulle lägga in en bild på mitt lilla mystroll ❤ så himla kul nu när han börjar hänga med på ett helt annat sätt.


RSS 2.0