Konstiga stora prickar

Melvin ha fått runt 7st stora stora bölder som ser ut som mega finnar runt om övre kroppen.. Och ja ha ingen aning om vad det kan va då dom ser stora ut med sörja i.. Nån som vet vad det är!?? Och dom e riktigt stora...


Less på Facebook videos

Nu börjar jag med att klaga igen, men fan va less ja blir på att se dessa hemska jävla videos med barn som blir misshandlade av sina föräldrar eller tex barn som blir påkörda eller om djur m.m

Jag ha ändå tyckt att världen är en rätt så fin plats men allt mer jag börjar se dessa klipp börjar man inse hur jävla hemskt många barn/djur m.m har det bakom stängda dörrar!

Det är väldigt svårt att ens förstå hur man blir efter en sån uppväxt eller i såna miljöer man får se, då man haft både en bra mamma och pappa som gett mig åter och åter kärlek och trygghet till tusen.

Alla vet att det finns onda människor och olika kulturer som man i te direkt stödjer men det är fruktansvärt och se svart på vitt på dessa filmsnuttar och då e detta bara nån minut vi ser av denna stackars unges liv som åter och åter igen får ta denna skit. Det är väl det ja tycker e så hemskt när man tänker på det att 2min av barnets liv på film gör mig så sjuk och gör att ja mår dåligt i flera dagar och denna stackars unge får uppleva denna skit hela tiden om och om igen och ja kan på nått sätt leva och gå vidare medans barnets liv fortsätter i detta helvete, och då tänker jag hela tiden på denna stackars unge som inte är stor nog att försvara sig och som måste gå hem till dessa föräldrar av rädsla och ingen vet vad som händer.

Jag lider verkligen verkligen av att se det och skulle personen i fråga stå framför mig eller ja skulle få veta vem som kan vara så grym skulle ja tortera fanskapet tills han önska han aldrig blev född och egenhändigt gå till polisen efteråt.. Det är inte barnet som bett om att få komma till världen utan det är jag som förälder som tagit på mig ansvaret att till varje pris ge all kärlek och trygghet ja kan.

Javisst finns det vissa dagar som är tyngre än andra men det är så få år av barnets liv man har chans att få vara dom extra nära och då dom är beroende av min närhet och trygghet så folk borde inte ens gnälla,

Såg tex en video igår som ja inte alls trodde hade med ondska att göra men då visade dom först en hund som vart påkörd och då kom en annan hund och försökte dra bort han från vägen trots att det va bilar som körde hela tiden..

Sen kom människans vänlighet och då va det i Kina eller typ Japan. Och då var det en mini buss som körde på en 2 årig liten tjej på gatan och dom stannade inte ens, ingen stannade utan andra bilar/mopeder fortsatte och körde på ungen och ingen kollade så hon levde ens och vägen va inte så trafikerad. Till slut va det en dam som gick fram, kollade inte pulsen eller nått utan drog bort barnet från gatan och lämnade henne på trottoaren. Och barnet hade nog klarat sig om dom stannade första gången för de såg ut som ungen rörde sig efter andra bilen/mopeden körde på henne.. Va fan e det med folk!! Och är en människa/djur så lite värd!??


Det är lika med djur som är aggressiva. Det är inte hundens fel, alla hundar är inte friska från grunden men då må man ju som ägare ta ett beslut då det fortfarande är jag som hundägare som har ansvaret för att min hund inte gör andra illa. Och det gäller även pittbull m.m! Dom är ursöta och jättefina men man får inte glömma deras ursprung och vad dom är avlad för. Vet många som har såna hundar som är bra i psyke m.m men sen kommer dom som har dom i fel syfte och det e som sagt inte hundens fel.

Men man borde införskaffa hundlicens på dessa hundar så bara vissa människor få ha dom lika med andra mer nervösa raser tex att man inte varit straffad m.m då det oftast är såna människor som skaffar dessa för ett syfte och inte för hur underbara dom kan va som familjehund och brukshund. Och givetvis gäller det inte alla straffade men till 90% är det väl såna människor!

Lika med att det kommer en lag om att man inte få ha sex med djur.. Ähh men va faaaaaan e inte det en självklarhet! Dom e lika utsatta som ett barn! Alltså det e lika bra Åhh släppa en bomb på jorden och poff e allt fanskap väck och inte en själ till kan skadas!

Och alla jävla mördare och psykopater varför kan dom inte leta rätt på alla jävla pedofiler och tortera dom istället för alla andra oskyldiga människor.. Jaaa näe allt e felvänt här i världen!


Nu ha ja fått skrivit av mig all skit ja kände för idag.. Hihi sådeså

Flera gånger på sista tiden ha ja drömt om vargar, så förbannat less på denna dröm som inte försvinner och det e samma dröm om och om igen och den e nästan exakt lika varje gång..


Och med det säger jag godnatt!


Premiär dopp

Igår va vi som sagt på premiär doppet på badhuset med wilmer.. Dom har ju disco på badet på fredagar så det e supermysigt, dom ha släkt ner nästan all belysning och ha disco lampor och hög musik. Barnen tycker det är jätte kul ;))


Från Ovan

Varför ska alltid nått hända när man äntligen nästan fått till det!?? Bli så less less less! Hoppas ju att man skulle haft råd att resa men de e ju nått mest ja vill och inte säger att vi ska göra! Men ja vill så gärna så gärna! Men det e ju mest en önskan bara och det må man ju få ha! Men sen om de bli av e en annan historia!!Idag är vi alla på badhuset! Wilmers premiär bad på badhuset! Han Tycker det är super kul och bada!!


Shoppa

Verkar inte som det blir nå Ikea denna månad tråkigt nog! Men det får väl bli februari eller mars! Måste hinna köpa påslakanen jag velat haft i över ett år! Dom e så grymt snygga men ja ha aldrig tagit mig råd till dom, men snart må ja göra det.. Håller på och rensar och säljer ut saker vi inte använder och tänkte handla in finare saker för dom istället och spara så man ha lite sparat iallafall! Men ha otroligt mycket kvar! Det så kallade garaget e överfullt med saker, men det fixar man ju på nån dag bara man vill.. Och sälja iväg saker bruka inte va nå problem!

Nu på söndag ska jag stå på loppisen och sälja iväg lite förhoppningsvis.

Idag va Melvin på kalas hos en klasskompis så vi åkte på barnenshus, och då hade dom fyllt på kläder med 75% rea.. Och det va jätte fina kläder. Så ja köpte en overall som han kan åka pulka m.m i då den han har nu bli för tunn för sånt och blöt på en gång den kostade 500:- och ja fick den för 125:- och sen några bodys, pyjamaser, byxor för 308:- och ja tro det va nått på 900 ja fick i rabatt så det va inte illa pinkat! + att jag tog en strl större, alltså 74 som ja knappt ha nått av! Så min dag vart räddad hahaha... Sen vart vi bjuden på kinamat av mamma då Melvin va på kalas! Så de ha vart en stressig men mysig dag! + att vi lämnade katterna idag!!


Jag ha alltid sagt att jag måste ha nått Intresse och känna att ja gör nått bra så därför så anmälde jag mig frivilligt att hjälpa till på Katthemmet! Så hon vart jätte glad så ja ska träffa henne på onsdag så hon ska visa mig runt hur ja ska göra med alla katter och lister m.m!


Nu blir det fasiken träning på gymmet på allvar! Nu ha träningsvärken släppt också, gjorde ett pass ikväll hemma, men må börja med lite vikter med i omgångar! Vissa Tycker inte att man ska ha ätar dagar! Men en lördag måste man Kunna unna sig litte götta på så länge det e en dag och inte fler så man kommer i obalans och det e väldigt lätt om man börja fuska att man tänker ((ja men en dag till spelar ju ingen roll))..

Ja vill jätte gärna köra på pulver då ja vet man får i sig det man behöver och går ner i vikt men vet inte om ja pallar det just nu då det är så mycket annat runt omkring + att det kostar pengar som ja känner man kan lägga på annat för tillfället.. Dock ha jag rätt mycket pulver hemma så ja klarar mig ett tag men ja känner att ja skulle inte kunna hålla mig från mat och då e det ingen ide och börja heller! Men när ja bestämt mig ska ja skriva..


Uppdaterade Facebook på telefon och nu funkar det ju inte ens att gå in på Facebook! Irritersamt som faaaaan frågar ni mig. Nån fler som råkat ut för det eller vet hur ja får upp det!??


Idag fick wilmer mat för första gången och då vart det potatis och majspure med efterrätt päronpure + att han fick smaka en mini bit glass på Kina! Åhh de va kallt och konstigt haha skickar med en bild från päronpuren som inte va så poppis än iallafall! Kommer absolut inte ge mat varje dag då ja tycker dom e lite för liten men sakta men säkert börja ge så magen vänjer in sig!


Nä nu blir det sova..

Godnatt


Trött

Idag är jag rätt så pigg, sovit 6 timmar så det e skönt ;)))

Och jag menade med gårdagens inlägg att det var en höst som hade kolik och inte en katt... Haha

Vill verkligen utomlands det bara skriker i kroppen att ja vill ha sol och värme och ha kul.. Ska träna som fan nu så får man se om man tar en belöning i höst under min födelsedag eller efter till Grekland, älskar Grekland, så fint och mysigt med go mat och mycket roligt och titta på , fin omgivning o kultur och även bra uteliv och barnvänligt!!

Kanske blir en sista minuten dit över födelsedagen, finns ju då för ca 1000-1500.. Vill dock åka till Kreta tro jag!!


Men man får se vad man ha råd med och inte.. Vill så gärna åka iväg med Melvin också då han tjatat och tjatat om att få åka i flera år! Och det e lika dyrt stt åka utomlands som att åka i sverige.. Kanske bli bara jag och prinsen vem vet!! Få se va man ha råd till...

Nä nu ska tuvis på dagis och ja ska kolla på ett par skor att träna i!!


Skriver mer ikväll


Katterna

Idag kastrerades Katterna! Tycker så synd om dom! Först släppte jag ut grabbarna grus och dom va ok och va rätt hungriga.. Sen skulle jag släpps ut Ferdinand och pärlan och då går hon ca 1 meter så ser jag att det rinner blod, och det va inga små droppar utan varje droppe va ett halvt kryddmått så de va rätt mycket.. Fick ju fan panik. Slängde in na i buren och skrek till morsan att köra tillbaka henne och ringde tillbaka och givetvis va det stängt så ja fick ringa till jouren på samma ställe!

Ringde dit och då svarade tjejen som nu hade jouren och hade träffat katterna vid operationen och sa att hon hade ett fall redan med en katt med kolik, jaha svarade jag och stressad som jag va frågade jag vad ja skulle göra eftersom hon blödde så mycket! Hon sa att hon skulle ringa sin kollega som också hade jour så den tjejen ringde upp mig efter ca 2 min och sa att hon befann sig i en by 6-7 imil utanför stan.. Ja sa det men ja kan inte ta med alla barn och slänga iväg nu och åka så långt ja ha ju fler ja må ha koll på här hemma! Då gav hon numret till en annan firma.

Ringde dit och berättade vad som hänt och han tyckte det va märkligt att dom
Inte kunde ta emot oss då vi vart patient innan men givetvis förstod han med att dom inte kan lämna en patient för en Annan.. Han sa att givetvis tog dom emot pärlan men eftersom detta inte är samma där dom behandlat tog dom bara på jouren att komma innanför dörrarna 2000:- och sen tillkommer allt annat, men föreslog att jag skulle ringa tillbaka till dom vi var hos och fråga om dom Stod för kostnaden eftersom dom inte var tillgänglig och ja va tvungen och ha sjukvård!

Ska pröva sa jag och ringde tillbaka till hon som hade jour längre bort, hon skulle ringa sin chef och ringa tillbaka. Efter ca 4 min ringer hon tillbaka och säger att chefen inte svarat men att hon ringde den som hade jouren och hon skulle va på kliniken om ca 20 min för hon hade blivit klar tidigare än vad hon trott för innan skulle det ta ca 1-2 timmar...

Sen undersöktes hon och då hade hon slickat och det hade gått upp lite grann och hon hade skärt nosen av järntråden så hon fått ett litet sår! Så hon tvätta och fixade och sen hade hon sagt till mamma att hon skulle tillbaka till patienten innan. Så de vart tydligen eld i baken när dom skulle betala våran vård nån Annanstans!! Dom på kliniken berömde verkligen katterna! Hon sa det att dom va så otroligt snälla och dom fick sticka utan problem och tyckte dom haft det bra hos oss då katter oftast blir mer grinig om dom är många!! 3 gånger fick vi höra samma sak från olika om hur duktiga och fina och lättsamma dom va och väldigt trygga..

Det skär verkligen i hjärtat men ja e nöjd med att dom kommer få trygga hem och är glad att jag få ha kvar flingan och Ferdinand!

Skickar med lite bilder..

Ska stå på loppis i slutet av månaden och ha fått sålt rätt mycket kläder och saker på köp och sälj sidorna! Förra veckan sålde jag iväg för ca 1000:-

Och ja ska sälja sängen till Melvin om ett tag och massa annat som bara ligger i lådor.. Sängen är för mjuk för Melvin så han får för ont i ryggen så jag tänkte åka på Ikea och inhandla en ny med sängram för dom pengarna, Ha ju även presentkortet ja fick förra året Åhh tänkte inhandla lite sängkläder och nya tallrikar då dom flesta är sönder och ja tycker Ikea ha mycke skit ibland men det finns mycket bra med me bra priser också

Men det e endast om ja får sålt det jag vill och för det priset ja begär så de hör mödan värt att åka! + att ja vill ha fulla bilen med folk så man delar på bensinen då det endast blir ca 100:- var då!!


Tränat 2 pass hemma idag och fasiken va ont ja ha i foten och vaden... Ussh men de blir väl säkert bra! Dricker en ersättnings shake på morgonen då jag annars oftast inte äter frukost utan lunch direkt.. Men ska inhandla lite andra smaker och försöka ersätta 2 mål per dag lite senare, men vill inte förhasta mig utan ta det lite lugnt från början så kroppen får hinna uppfatta alla förändringar, men sen såå ;)))

Hade tänkt tränat men då wilmer fortfarande är magsjuk så blir det svårt! Tycker så synd om han då han först började spy och nu kommer det andra vägen + att han spyr upp efter en stund han ätit.. Och tydligen kan dom va dålig länge när dom är så små! Fyyy

Och peppar peppar jag ha klarat mig!!

Lägger upp en bild på flingan och hennes stygn från kastreringen, och även ett på Ferdinand....
Näe nu må jag sova så jag orkar upp imorgon... Pöss och kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f7abddf2b3212dff480f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f7abddf2b3212dff480f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f7abddf2b3212dff480f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f7abddf2b3212dff480f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f7abddf2b3212dff480f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f7abddf2b3212dff480f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f7abddf2b3212dff480f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f7abddf2b3212dff480f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8229606ee2effb6f8b6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8229606ee2effb6f8b6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8229606ee2effb6f8b6.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8229606ee2effb6f8b6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8229606ee2effb6f8b6.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8229606ee2effb6f8b6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8229606ee2effb6f8b6.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8229606ee2effb6f8b6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8cbe087c3701cab274a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8cbe087c3701cab274a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8cbe087c3701cab274a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/653506/images/2013/pic_50f5f8cbe087c3701cab274a.jpg" class="image">


Underbara barn

Inte förän man får barn själv förstår man vad ens mamma gjort för en egentligen. Hur mycket dom skjutsat hit och dit offrat sina egna saker för att man själv skulle få ha det bra! Hur mycket kärlek dom Gett en egentligen..

Jag är så otroligt tacksam för att jag fick just min mamma, hon e helt underbar! Och när jag är med henne så är hon både min mamma och vän och absolut min bästa vän och den bästa mamman. Så jag ser Inge fel med att älska att vara med sin mamma när man har så otroligt roligt tillsammans! Nu förtiden blir det tråkigt nog inte så ofta då hon gör sitt och jag mitt...


Ikväll badade jag wilmer och tuva Li tillsammans och la i massa olja då wilmer vart väldigt torr på slutet..

(( herre Gud att de ens går))

Jag la ner wilmer i badhjälpen och han va jätte glad och tuva va jätte ivrig att wilmer skulle bada med henne så hon va helt i 100, så jag tvättade av han och han skratta och så slår tuva Li på kranen helt plötsligt och han bli antagligen rädd och wilmer stor grinar och vill inte bada nå mer och tuva försöker göra allt för att han ska bli tyst och säger men wilmer det är kul. Sen lugna han ner sig rätt mycket och så börja hon skvätta vatten och skrattar och det tyckte givetvis inte lilla husmusen själv om så då vart det ett jäkla liv så då tog jag upp lilla skrikhalsen och han vart jätte nöjd och log så jag tog han till soffan och mjuk och gosig va han av all olja så när jag sen satt på blöja och smörjer in med vanlig kräm hör jag tuva, Nää mamma då tänker inte jag bada mamma, så hör jag sen pisspotta, så jag sa ursäkta vad sa du nu, dumma mamma hör jag, jag sa men så säger man väl inte, finns väl inte en prinsessa som säger såna fula ord så som dom orden.. Va inte jag de va madicken och Lotta.. Då slog det ju mig att vi sett madicken och Lotta jätte mycket på slutet och så klart snappa hon upp dom orden.. Hmmm så ja sa att men då e Lotta och madicken dum för så får man inte säga... Nääää hör jag bara!! Gullunge


Sa till Melvin häromdagen att det är så tråkigt att jag inte får ta nå mycke kort på han för de bli ju mest att man tar just nu på dom små som är hemma och runt mig hela tiden.. Men fick inget svar så ha vet inte om han uppfatta vad jag sa!

Men nu i slutet av månaden eller början av februari har jag bokat så dom ska ta syskonkort, så det ska bli kul och spännande + att wilmer och Melvin får egna kort med! fotografen skulle höra av sig i slutet av denna månad!


Jag är så otroligt tacksam för att mina barn är så otroligt snälla och duktiga på att sova hela natten..

Tuva Li lägger sig runt 18.30-20.00 och sover dom dagar hon inte har dagis till ca åtta nio på morgonen! Melvin lägger sig oftast mellan åtta nio och sover om han får då det inte är skola till ca nio!
Wilmer äter sista gången kl elva och sover oftast till åtta nio han med!
Och så klart händer det att alla krånglar vid läggdags, vaknar på natten och är pigg eller vaknar super tidigt och är pigg men dom är jätte snäll just vid sömnen för det mesta... Och det är jag tacksam för då jag är en sån person som älskar att sova speciellt på vintern då man e extra trött!

Och ni som skriver kommentar får gärna skriva erat namn då ja bli nervklen när ja inte vet vem som skriver! Och jätte kul att så många skriver!


Nä nu må jag ta och lägga mig då katterna ska kastreras imorgon! Skönt så det inte blir nå fler små missar och mera jobb! Nä nå sånt orkar ja inte och skulle flingan blivit gravid gör ja ju inte direkt abort på henne så därför ska både hon och Ferdinand knippsas och jag ska gladeligen betala ;)))) sen blir dom idemärkta och får vaccination på samma gång då det kommer bli lag på det och det kostade bara 150:- extra nu eftersom dom ändå är nersövd så givetvis passar jag på!!


Godnatt


Döfläsket

Idag kom Madde förbi så vi gick ut och gick en timmes promenad och hade 20min träningspass utan vikter, men kan lova att det känns ändå!

Känner mig så förbannat motiverad till att förändras hela jag, för det första att inte känna sig som den fulaste jäveln som existerar i ett par skor och med det menar jag röven som fan e bredare än dem största ladugårds väggen man hittar.. Vill inte va smal så utan känner mig bekväm om ja få bli mullig bara, och att jag orkar hålla igång som förr!

Det gör så stor skillnad hur man mår bara av att gå! Slänger med en osexig bild på mig när ja gick och osminkad va man ju så klart, men vem orka bry sig!!
((tänka positivt)) eller hur va det? ;))

Jag och Madde ska ha en vikt tävling och den som mist mest fett i procent så de blir rättvist, och vi ska tävla hela februari och den som vinner i slutet av februari ska bjuda ut den andra på en vinnar middag på eastern och bio! Så det e bara Åhh kämpa på för min egen skull och även för att det e lite roligt med en tävling, men mest för att sporra mig själv..På eftermiddagen började Wilmer att spy både ur näsa och mun och fick knappt nån luft så han vart helt blå/röd och ha vart faktiskt litte rädd då jag fått hört hur länge som helst att bebisar inte kan få magsjuka, så jag ringde till sjukvårds upplysningen och där fick jag bekräftat att dom kan få det även som bebisar!

Denna kräksjuka va tydligen så att man e dålig en dag och sen frisk nån dag sen kommer den tillbaka, så det låter ju Inge vidare må ja säga, vet om en tjej som åkt på magsjukan för sjätte gången lika så pojkvän och barn!! Och han har säkert spytt 7 gånger om inte mer. Fyy va det e tungt sånna här dagar att vara själv utan hjälp!

Tuva spydde ju ner bilen härom dagen så det va jätte trevligt och torka upp eller näe!! Så det e antagligen hon som smittat wilmer då hon springer och pussar och pratar med han hela tiden fast ja säger ifrån, hoppas hon inte bli dålig igen bara... Ja ha känt mig illa mående men Inge mer så ja hoppas ha klarar mig fast ja pössat på båda barnen!


Nu ska jag ta och läsa fortsättningen på en tjejs berättelse om hur hon blev misshandlad av sin pojkvän för ett antal år sen i yngre dagar! Är fruktansvärt Åhh läsa! Ok om nån e svartsjuk eller kontrollerande men fan slå nån så som tuppar av var och varannan dag! Och med det menar ja inte att det är ok det heller för man ska vara gosig och rädd om varandra! Blir nog inte så kul för killen och hans mamma att läsa sen men hon borde ju ha fattat! Ja ja bok ska det tydligen bli av detta och ja ser framemot och köpa den då hon verkligen griper tag i en i sitt skrivande!!


Godnatt världen ;))))


Böcker

Nu säger jag inte att det är så men många av nära och bekanta som haft föräldrar som inte läst för dom som små älskar böcker och dom som jag som haft en mamma som lusläst böcker för mig varje dag/kväll tills ja jag vet inte hur länge hatar böcker, inte hatar men ja ha bara ingen kärlek till böcker, fakta böcker m.m är väldigt intressant som tex,religion m.m m.m
Och det är ett flertal det faktiskt stämmer in på som för mig, men sen ha det väl även med intresse och göra.

men av 20 personer ja känner som haft föräldrar som läst mycket så Tycker dom mer om filmer tex! Kanske handlar det om att man alltid fått böcker läst för sig så filmer har man mer förståelse för! Vad vet jag, men det stämmer iallafall in på väldigt många!


Hela mitt liv har alltid handlat om filmer och musik, det är mitt sätt att koppla bort världen för ett ögonblick och mitt sätt att hitta ro i själen och bearbeta saker! Jag blir ofta väldigt förälskad i texterna och lyssnar oftast på musik efter humör eller hur jag känner! Men är absolut en allätare inom musik!Nu när jag slutat med dricka och onyttigheter har jag fått sån energi, ja vet som inte ens vart jag ska ta vägen på grund av all energi, och bara på några månader ha jag förändrats jätte mycket som människa!

Förut hade ja lite väl lätt att vräka ur mig lite väl mycket om andra och dom ja Tycker om och ja ha sagt nått om har jag bett om ursäkt till personligen och bara det är starkt Tycker jag personligen, men ska jag kunna bli mitt nya jag måste jag be om ursäkt, och varför jag gjorde det va väl mest för att jag inte vart nöjd med mig själv och vissa ha ja pratat skit om bara för att dom ska ogilla mig för att dom väcker för mycket konstigt i mig! Dumt och säga det till dom mest skvaller kärringarna i stan men då kommer det iallafall till rätta personerna! Dock ha mycket vart ljug om mig också men det e liksom skit samma! Tro folk på allt dom hör utan och fatta är det tyvärr inte mitt problem! Jag älskar iallafall livet på ett sätt jag inte gjort sen min pappa gick bort och ja började gå upp i vikt.

Och många kilon ska bort ett efter ett! Jag känner det att man har bara ett liv och det måste man ta vara på till varje pris! Ja orkar inte med nå mer skit snack så fort man umgås längre då jag så klart också ha gjort det "MASSVIS" men fan orka man e snart 30 år och alla har vi lika mycket brister men på olika saker!!


Jag älskar verkligen mina barn så otroligt mycket, och det är på grund av dom jag känner att jag måste förändra mig själv, jag är inte 18år längre och absolut inte felfri nånstans men förbättra sig kan alla bara man vill.. Och som sagt babysteps då man inte förändrar världen/sig själv över en natt!


Nä nu må jag sova bara lilla wilmer som brukar sova nu vill va vaken och mysa med mamma vill sova en liten dupp! Men det e ju så mysigt med dom små!Tvätta

Alltså vart fasiken tar strumporna vägen, ja blir fan i mig galen när man tvättar, tycker ja lägger in parvis men det e då alltid omaka par... Tvättmaskinen äter strumpor, och eftersom ja nu mera alltid hänger tvätt förutom lakan/påslakan/handdukar så ha ja mer koll på vad jag tar ut eftersom ja hänger upp det direkt...

Åhh köpa strumpor e ju inte direkt billigt heller så nu blir det till att familjen få he in strumporna i varann så ja inte missar nån eller va det nu kan vaaa!! Må slänga massa omaka strumpor imorgon då jag spart tills ja hitta den andra men nu få det fasiken vaaaa, dom ha vart där länge och ha ja inte hittat dom hittills e dom borta... Och då det e jag som tvättar 98% av gångerna så ha ja ingen annan och skylla på förutom tvättmaskinen...Träning

Imorgon blir det träning en stund, ska bli så skönt! Ska försöka påbörja pulver och ersätta ett mål per dag med som ja ha kvar sen förut...


Ja e så motiverad och glad nu förtiden, vet inte vad det e med mig! Kanske att allt börjar se ljust ut som gör mig motiverad till och hitta tillbaka till den jag är..


Just nu har jag 3 fulla kartonger med barnkläder som e för smått för barnen som ja plockat ihop bara i veckan så e nog dags för tradera och loppis snart!

Börjat rensat och tvättat ur garderoberna i sovrummet och vips va min garderob = med tom! Tråkigt men bara Åhh inse att man måste ta tag i det nu... Jag hatar att jag ha blivit lat då jag egentligen inte är lat... Så ha jag inte gått ner 20-30 kg till oktober detta år ser jag nog bara operation som ända lösningen ;))) dock e det endast om jag får det med ring för jag tänker inte kapa nått..

Så finns det nån som vill köpa kläder till billig peng säg till... Har alla möjliga strl även xs sen ja va tunn som e super snygga....

Mamma har haft barnen och idag innan hon skulle skjutsa dom till mig så hade tuva Li målat mammas två väggar med olje kritor så de gick inte bort och va riktigt mycket!! Haha
Tuva Li tyckte det va fint för det va ju en drake .. Full fian min ;))))


Förändring

Jag känner bara mer och mer hur jag följer det liv jag vill ha och hur jag vill ha det och bli som människa! Mer nöjd med mig själv än på länge. Inte för att jag är perfekt för som sagt det e inget man blir över en natt eller något ja någonsin kommer bli då ingen är perfekt men som ja skrev tidigare så ska man älska sig själv!

Jag ångrar så mycket man gjort, tänk om man fick det ogjort va Mycket hade varit annorlunda, hmmm jaja det som e gjort e gjort, man kan bara göra det bästa av situationen...Längtar så mycket till Åhh börja jobba igen och det är underbart och va hemma med wilmer och kommer va det ett tag till, dom flesta är hemma ca 1,5år men ja kommer börja heltid strax efter 1år när han kan gå iallafall då dom gärna vill det! Känns skönt och ha två barn på samma avd! hade gärna börjat jobba om ca 2-4 månader redan men det blir svårt med det jobbet jag har just nu då ja inte kan jobba 2v och va hemma 2v på grund av kund kontakten man har med kunderna!

Jag hoppas detta blir ett bra år som tillför massa bra! Jag har 3 nyårs löften!

- komma i tid
- planera inhandling istället för inpuls köp ;)))))
- snusa mindre

Hoppas alla haft en underbar jul/nyår vi hade det jätte mysigt och allt va perfekt. Älskar julen! ;))) så tacksam för den fina familj jag har ;))) wilmer va ursöt på nyår ;))))) skickar med en bild! Ha det bäst


RSS 2.0