Konkurs utförsäljning

Idag va jag till stan för ja skulle betala en räkning och träffade Helena, Mickis och Malin en snabbis! Då fick vi veta att det va konkursutförsäljning på babyproffsen 60% på allt!!

Så när vi kom dit vid tolv när dom öppnade va givetvis halva stans föräldrar där och många med barnvagn! Vilket försvårade allt!!

Folk va fan som galna, men jag och Helena gick till overallerna och kollade och där hittade vi varsin storlek var i didriksson till våra söner! Dock fanns det bara grön kvar då folk va som galen och rev och slet i allt.. Så normalpriset på overallen va 999:- men ja fick den för 400:- och det e jävligt billigt! Så ja va tvungen och ringa min andra hälft om lov först så klart men det va ok!! Skickar med en bild i slutet ;))

Sen va vi på Ica maxi och handlade och då såg jag overaller för 399:- och det går ju inte ens och jämföra kvalitetsmässigt.. Synd att ja inte hann riva åt mig en åt tuva när ja ändå höll på.. Men ja vet inte om hon kan ha den pela köpte förra året, men man hade ju iof fått igen det om man la ut den på köp & sälj.. Overallen va ett bra pris då ja tycker det e bäst och ha det typ när dom e till fjälls, åker skoter m.m och en vanlig dress vid skola m.m så de passa så bra att den va billig då ja aldrig hade köpt en overall så dyr då han helst vill ha två delat på skolan m.m!! Men då den kosta lika mycket som dom extra overallerna vi bruka köpa fick den följa med hem!! Jäkla synd bara att ja inte hann ta en svart hihi


Just nu är barnen ute och leker medans jag lagar lite mat och plockar lite! Idag blir det örtmarinerad kyckling med vitlök ris och currysås som barnen älskar sen blir det lite popcorn och chips framför en film med tända ljus med Mina älskade trollungar! Så stolt över dom och jag älskar dom så mycket! Varje gång jag ser dom så är det helt otroligt vad glad jag är att dom är mina! Dom är det bästa som hänt och dom är helt perfekt


Humör

Mitt humör e fortfarande si så där måste jag säga.. Men de gå väl över!


idag ska jag och barnen lägga ut kläder/leksaker m.m till försäljning och rensa upp allt som e kvar av det vi redan rensat! Vi har lagt allt som ska säljas i två stora blåa Ikea kassar och dom e mer än proppfull!!


Nyss åt vi lite mellanmål och så hann vi faktiskt baka en långpannekaka och nu e det bara och sätta igång med städningen så ja skriver väl nå mer ikväll..

Tänkte lägga in bild på tuva innan vi åkte på dagis då hon va så stolt över sina Kitty spännen i håret och sin mumin one pice!! Och sen när hon lekte på dagis och världens finaste konstverk som hon gjort till mig..


Lättretlig

Nu dom senaste dagarna har jag känt mig så otroligt lättretlig mot allt och alla.. Det ha blivit otroligt trångt för bebis och ibland när bebis rör sig så känns det som den ska trycka upp hela magsäcken eller sparka sig ut!! Men värst e bäckenet nu på slutet.. Det bränns och sticks och på nätterna tar det typ 5 min och vända håll i sängen och det gör ont att gå eller kliva upp!

Men snart e det över och det kommer bli otroligt tomt det vet ja ju sen förut! Från att man känt rörelser varje dag till att det blir tomt och tyst från magen!!


Tuva Li stor trivs verkligen att vara tillbaka på dagis, känns så skönt att hon får den stimulansen på sidan om, dock e det ju bara 15 timmar i veckan men det räcker gott och väl!!

Melvin supertrivs också och att vara tillbaka på skolan igen med alla vänner och snart börjar karaten igen och sen ska han börja spela tvärflöjt från fiolen som han spela förut och det va han jätte duktig på men han tycker det är roligt och pröva nått nytt med så varför inte!! Han spelar ju mycket gitarr hemma på fritiden och fotbollen och innebandyn ligger på is ett tag!! Det får inte bli för mycket för dom heller! Tvärflöjten är ju på skoltiden så det är bara karaten han har på fritiden..




Dagis..

Idag va det första dagen på dagis för Tuva Li efter sommar ledigheten! Hon va lite blyg först men det tog nog inte mer än 2-4 min så sprang hon iväg och lekte så vi vart inte kvar nå länge alls!

När jag hämtade tuva skulle hon ha med sig sina saker hem för annars skulle folk ta hennes saker.. Men gick bra när dagis fröken berättade att dom finns kvar imorgon! Det vart nog att hon sa så för hon ville ta med sig en leksak från bilen och då sa pappa att den måste du lämna annars kan någon ta den!! Så man märker vad dom tar in av det man säger.. :))))


Gud va bebis rör sig ibland det e riktigt obehagligt ibland i vissa positioner..
Börjar bli nervös av att det e så nära nu! Hmm

Idag va gudfar på besök och tuvis tycker det e så kul, lägger in en bild på det!



Melvin är så orolig eftersom ja fyller år om en vecka ca att ja inte ska få någon tårta och present! men jag sa det att vi kan vara tillsammans själv då det bara e jag och barnen åh Madde skulle eventuellt komma åh fira mig på eftermiddagen om hon kunde!! Min söta lilla prins som tänker på sin gamla kära mor ;)) fan snacka om 30 års kris ja får


Idag vart det massa hjortronsylt igen, Dock slut på dom mindre burkarna så det måste jag införskaffa tills sista omgången med sylt ja ska göra för det andra kommer jag frysa in i mindre boxar så man ha till efterrätter och så man kan ta upp och koka upp varma hjortron med glass te hösten/vintern e ju så gott..


Nä nu blir det sovdags så man orkar upp imorgon, för imorgon ringer klockan 05.45 *snark*




Bingo

Ikväll vart det en o planerad bingo på vitgården med Madde! Och som vanligt vart det ingen vinst!! Hade ju hoppats på att kunna vinna storvinsten så klart MEN ICKE..

Vart nog sista bingon för detta år antar jag och det va mest därför jag åkte med eftersom bebis kommer snart och ja ha annat och dona med också!! Men vem vet man kanske hinner en sista ;))))

Imorgon börjar tuva Li dagis, ska bli så roligt för henne och få leka och dona med sina kompisar! Så hon kommer att gå tis-ons-tors ha jag bestämt mellan 09-14!!! Hon kommer vara grymt trött imorgon efter dagis då det lär bli mycket bus!!


Skolstart

Idag börjar min älskade prins i 3an, känns helt sjukt va tiden gått snabbt! Han va lite nervös idag så klart, men det kommer gå super!

Och för att bryta förra årets mönster började jag med att göra klart allt dagen innan!! Och det vart jätte bra då jag knappt sovit, somnade sent och klev upp 05.15 och somnade av en liten stund tills klockan ringde!!

Har inte bloggat på några dagar för det vart nå knas med den förra appen tydligen!

Men nu e jag igång igen..

Skickar med en bild på Melvin på första skoldagen... Han va lite rufsig på denna bild men borstade så klart håret innan skoldags..


Barnmorskan

Idag va jag till barnmorskan och hjärtljuden låg på 146/152 så det va bra och magen låg på 34,5 så jag ligger på översta kurvan men allt ser bra ut så det känns jätte bra.. Sammanlagt har jag gått upp 9kg sen inskrivningen så det känns också rimligt med tanke på hur mycket jag gått upp med dom två andra lusarna..

Sen gick vi på kappahl och hm och kollade på lite baby kläder.. Och Gud va mycket fint det finns! Men tråkigt att av 100kvm finns det va 85% med tjejkläder och 15% med killkläder..

E det någon som har samma eller liknande problem att jag inte kan dela mer än 1-2 bilder per blogginlägg från mobilen!! Riktigt drygt e det!!!

Tacksam för svar



Städar dag

Idag ha det städats och tvättats nästan hela dagen, tvättats golv och slängt skräp!! Sen mitt på dagen tog jag upp hjortron från förra året och kokade upp mer hjortronsylt som det va slut på! Dock vart det två mindre burkar bara!
Men hoppas på att hitta mer inpå hösten så man har massor! Det e ju så gott..

Sen klurade jag länge på vad det skulle bli till middag men sen fick det bli köttfärsbiffar med potatis, lök och kantarellsås med lingonsylt.. Vart sjukt gott!!

Och för att ja hade så mycket energi just idag så passade jag på att göra en äppelpaj till efterrätt med vaniljsås..


Imorgon är det dags för barnmorskan igen och kolla hjärtljud och mäta magen och försöka känna om han vänt sig! Runt den 11-14 september tror ja det var skulle jag på specialist mödravården och kolla bebis igen, hon jag pratade med idag som ringde upp igen sa att är bebis fortfarande felvänd då så får jag komma tillbaka dagen efter på förlossningen och där försöker dom vända bebisen rätt, funkar inte det får ja gå och kolla om jag ha tillräckligt stort bäcken för att föda med bebisens rumpa först, och bli det för trångt beroende på hur stort barnet är blir det kejsarsnitt!! Och det vill jag verkligen inte!! Då får man inte bära eller nått på 6 v och så fruktansvärt och behöva göra nått dyligt... Nä hoppas bebis vänder sig nu!!!


Bingo igen...

Va meningen momma skulle åka hem idag men sen bestämde vi oss för att åka på bingo med Madde på furan! Och tur va det för momma för hon vann 3000:- på Lill rövarn!! Jätte kul tycker jag att hon fick vinna ;)))

Börjar slita riktigt med bäckenet, svårt att ta mig upp eller vrida mig och det bränns och sticks! Men det är väl bara och härda ut.. Men det e tungt och ja gruvar mig för att sköta allt dom kommande två veckorna!! Men allt går bara man vill! Glad ja mår bra och ändå e pigg mot sist!! Snart e bebis ute och jag längtar så otroligt mycket!!

Tänk och få se ditt vackra ansikte, hålla om dig och pussa dig och inse att du är så underbar och "bara min", att det är du som buffat och krånglat och hållt din mor vaken på nätterna! Se en verklig bild av något som bara vart en fantasi! Snart mitt älskade barn möts vi och jag kommer älska dig för evigt!!


Bingo

Ikväll var jag som sagt på bingo med momma, men vi vann inget denna gång! Och det va super lite folk! Men man fick vara nära ofta och vi hade våra chanser! Bättre lycka nästa gång!!

Jätte kul och komma iväg lite med mommen!! Så momma sover över här då det inte går buss eller tåg hem för henne flrän om det är imorgon eller måndag! men hon ville kanske sova över till på måndag oavsett! Får väl se men det e inte många gånger per år det sker och det är mysigt med lite sov besök!!

Idag ha ja känt mig riktigt trött, känt mig på riktigt dåligt humör, sov en dupp på dagen med som en annan gammkärring!! Haha


Mysdag

I natt fick vi barnbesök igen, i natt sov Melvins kompis Ebbe över igen och då ville Ebbes syster thea också sova över som e vän med tuva Li så dom ha lekt bra hela dagen!

Vart plättar till barnen till lunch då dom önskade det.. Så vad gör man inte för dom små liven! ;))

Och efter dom ätit vart det till och göra chokladbollar som vi skulle ha på nästa äventyr!

Så Sen åkte vi iväg och badade allihopa, skickar med ett kort sen på tuva och thea då det var riktigt kallt så det vart inte så mycket badande men däremot mycket lek och sen hem för o mysa till det med goda mackor på kvällskvisten och film för barnen på Melvins och tuvas rum!!

Är inte många timmar innan momma kommer, då vi ska åka iväg på bingo! Momma vill så gärna iväg och spela och jag tycker bara det är kul så why not! så hoppas på vinst nudå ;)) e väl sista eller näst sista för i år ja kommer kunna vara med på innan bebis kommer!!

Ligger och kollar på film och funderar och funderar på allt som rör sig uppe i hjärnkontoret!!

Tycker det känns så otroligt konstigt att Melvin redan ska börja i 3e klass! Vart har tiden tagit vägen! Min älskade pojke är faktiskt 9år och världens finaste prins! Är så stolt över han och glad över att han är mitt barn!


Beställt några sydda kläder till båda barnen till dagis och skola! Fick allt ännu billigare denna gång så det är väl bara att passa på!!

Känner mig lite nervös inför nästa möte på specialist mödravården, om det blir planerat när ja ska sättas igång, vilket datum, ja allt snurrar och snurrar, idag gick jag in i v34! Så det innebär alltså att det är runt 3-4 veckor innan bebis kommer, eventuellt tidigare! Vet att ja tjatar om allt med bebis men det e så spännande och nära!!

Nä nu håller jag på att somna medans jag skriver.. Så nu blir det sova lite innan alla barnen vaknar för ja ska ju upp och hämta momma tidigt med!!

Godnatt och tack för att ni läser! Lämna gärna ett meddelande då jag vet vem som läser.. ;))))

Pöss


Svullen och trött

Fötterna och smalbenen är fortfarande jätte svullen.. Drygt som fasiken!!

Känner att det finns 1000000 saker att göra innan bebis kommer!!

Känner mig stressad över allt som ska fixas! Det är inte så mycket egentligen utan bara att det tar lite extra tid med bäckenet..

För nu e det inte långt kvar alls!! Speciellt inte om jag får tidigare som vi inte vet! Vet iallafall två veckor innan men allt beror ju på och det e bäst och bli klar innan och kan njuta sen!! Spjälsäng, skötbord m.m ska skruvas och donas ihop! Saker ska läggas ut åh säljas!

Sen måste det köpas in lite nya saker till skol och dagis starten nästa måndag/tisdag!!

Ibland önskar man att man hade haft 20 händer!! Haha

Fast man får ta en dag i taget! Det e ju fint hemma så det är ju inte världskris om inte allt är klart då man har tid efteråt med och skruva ihop det sista till bebis!!

Idag när vi handlade fick tuva vara i lekhörnan igen!! Hon älskar att vara där och jag tycker det e skönt och få skrota själv och hon att rita och pyssla på!!

Melvin fick en kompis som sov över ikväll, så då gjorde vi plättar till middag och lite mys med ljus, film och lite chips!
Så nu ligger jag och myser med tuvis framför en film i sovrummet så jag antar dom andra intar sov position snart med ;)))






Hemma..

Idag åkte vi hem och resan gick bra! Tog ca 6 timmar och 30min!! Barnen va snäll som alltid så det va riktigt skönt! Dock svällde fötterna upp som fotbollar speciellt gas pedels foten.. Foten/fötterna är fortfarande jätte svullen så imorgon när jag vaknar blir det högläge!!


I helgen blir det nog och åka till fjälls och plocka hjortron så man kan koka lite sylt inför hösten/vintern! Är ju så gott till dessert med!! Kanske finns det massa kantareller med!!

Nu till veckan Blir det dona för nästa måndag börjar barnen skola och dagis och nu börjar det bli dags att allt e under kontroll inför bebis ankomst!!


Mys vid stranden

Igår var vi iväg till stranden och myste! Tog med fika och hade riktigt mysigt allihopa! Barnen badade och badade och hade så kul! Och det va första dagen det va fint väder och idag är det också fint väder men idag ska vi åka hem..

Har börjat fått vilat mer då det blivit värre med bäckenet, det bränns och sticks och jag ha svårt och vrida mig i liggläge och svårt att ta mig upp från låga höjder.. och går ja mycket får ja väldiga smärtor.. Men de gå rätt bra ändå!!


Igår ringde det från dolt nummer och jag svarade och det va barnmorskan som ringde och hörde hur ja mådde! Hon hade visat doktorn mina järnvärden och ville dubbelkolla så ja tog tabletterna och mådde bra då det e för lågt!!

Men än så länge mår ja rätt så bra, går inte ens och jämföra hur ja mådde med tuva Li.. Ja känner mig ändå pigg och att ja orkar med mycket!! Ibland får ja ont och då vilar ja en stund sen e det ju bara och fortsätta!!

Bifogar lite bilder på vårat mys vid stranden...


Myspys

Igår åkte jag och tuva ner till Västerås till mamma för att hämta hem Melvin! Först skjutsade vi mister och kusin till momma som bjöd på goda pannkakor och tuvis fick mata häst, klappa får och plocka jordgubbar och röda vinbär!



Så idag ha vi varit på bus borgen och lekt och det va succé ska jag lova!!

Gud vad dom kört på fattar inte att små trollen orkar.. Sen vart det en sväng på nya Ikea men det vart en osthyvel, krokodilmatta, och två ljusgrejjer som gick sammanlagt på 78:- billigt och bra hihi hade dock velat handlat massa saker så klart men men drömma får man! Haft en underbar dag med mina små gryn iallafall ;))))

Dock ha jag vart sjukt trött idag och känt mig yr och dåsig och jävligt uppsvälld i benen.. Men det va nog för ja satt och körde så långt och hade sovit dåligt!!

Killnamn som är aktuella är wilmer,imre och Liam och 2 namnet får ni veta sen :)) finns nått namn till vi pratat om men man får se när bebis kommer vad som passar.. Kanske bli nå helt annat, vem vet!!

Tjejnamn som är aktuella är Tilde, Nova, och sen finns det nått till som inte kommer avslöjas då det e sjukt bra men som ingen får sno ;))))


Bebis

Idag va jag till specialist mödravården och kollade på bebis.. Och så klart så är bebis felvänd! Så nu måste jag tillbaka v 36 för och kolla om bebis vänt sig rätt om inte så försöker dom på plats och vända..

Han tyckte att moderkakan verkade ligga för långt ner, så han undrade om bebis kunde vända sig eller inte! Men han skulle kolla närmare på det v36! Det va väldigt svårt och se om det va så! Och han tyckte ja skulle bli igångsatt tidigast 37 och senast 38 om det inte uppstod nått under vägen då jag får väldigt stora barn för Åhh underlätta för bäckenet..

Fick smått panik för det betyder att det är ändå mindre tid innan bebis kommer..

Men han är riktigt underbar Thomas som är läkare på bb!!

Och tuva Li var jätte duktig och satt tyst och kollade på bebis!!


Filmtajm..

Ligger och kollar på twilight och ja älskar fortfarande hans mystiska roll!! Så förbannat sensuell,romantisk och även mystisk så där så man inte riktigt vet vad han tycker och känner.. Helt underbart!! Filmerna e underbara! Längtar tills nästa film kommer ut!! Är inte direkt nå favvis filmer men just hans karaktär gör filmerna så bra!!

Måste ha med mig min älsklings pingla imorgon till doktorn, inget ja va direkt sugen på, men hoppas hon sköter sig då det lär va extremt tråkigt för henne!

Idag va vi på Ica maxi och handlade frukt och då frågade jag henne om hon ville leka i lekstugan dom har där medans jag handlade! Och det ville hon! Hon sa bara hej då och gick och lekte! När ja handlat klart och lämnat nummer
brickan på att jag lämnat in henne, så ville hon så klart stanna, men tjejen som hade hand om alla barn sa du får komma hit igen nästa gång mamma ska handla! Så tog hon av sig sin nummer väst och kom snällt ut och sa tack mamma att ja fick leka åh titta film!

Mitt älskade hjärtegryn, skönt åh leka istället för Åhh gå runt på affären med mamma!! Dock vart det ju inte längre än högst tio minuter men kul och veta att det går bra nästa gång man ska storhandla!! ;)))


Hämta min prins

På torsdag ska jag ju på specialistmödravården på extra kontroll på ultraljuds undersökning som ja skrev tidigare.. Och ja tänkte passa på och kolla om ja inte får ta socker belastningen då med så ja slipper ta den på fredag!

Jag och tuva åker till Västerås och hämtar hem Melvin och tänkte sova där under helgen.. Så ja tänkte ta barnen på Sveriges största "djungelhus".. Va ashäftigt förut så bli spännande och se hur det e nu!!

Egentligen va det meningen Melvin skulle ta tåget hem, men han ville verkligen inte så ja åker och hämtar min prins!!

Sen är det eventuellt så att det e ett bondpar som ska ta två av katterna där nere, och ja hoppas det blir så, så slipper man avliva dom!! Men dom skulle höra av sig, och ja håller tummarna verkligen för att dom bestämmer sig för dessa ;))))


Jag fick ett roligt meddelande om vad jag hade kvar och köpa och vad jag hade köpt.. och om vi skulle på Ikea tillsammans och inhandla till våra bebisar i magen...


Men ja tar Ikea nu när jag åker och hämtar Melvin..

Jag ha inte så mycket att handla då ja väntar med mycket tills efter ja fått barn, köper mest det första nu som e bra att ha hemma!!

Förstår att det inte e så lätt för dig när det är första gången för dig att veta vad som ska handlas in.. Knappt så jag vet och då e det ändå 3e haha!! Skriver det jag kommer på!! Haha

Så det jag inhandlat förutom kläder är:

- 2 paket libero för nyfödda
- babypuder och baby lotion
- baby olja och baby shampo
- 2 nappar
- operfymerade tvättservetter
- gosefilt


Och sen e det nog inte så mycket annat då ja ha kvar baby kam och nagelsax m.m från tuva Li.. Och skulle nått dyka upp sen får man väl ta det sen!! Man behöver inte så mycket innan! Man får ju lite prover och saker på bb med!!

Jo det finns en sak ja ha kvar, operfymerat tvättmedel och sköljmedel

Och på Ikea ska ja köpa dra på lakan till spjälsängen och ett påslakan och en liten mobil och ha ovanför skötbordet som dom ha där för 39:-!! Så de bli inte ens 250:-

Så nu förstår du kanske ;)))

Och på blöjor gillar ja mest libero och nappar och flaskor nam eller va dom heter, på tuttarna ska det va dom genom genomskinliga napparna, silikon tro ja det e och märket nam!!


Du ser det e en hel värd och alla tycker olika.. Detta e vad jag tycker om och ha lärt mig tycka om!! Vet många som tycker om ICAs blöjor eller pampers!!



Skickar med en bild ja snodde från en bekant på fejjan för ja tyckte den va kung bilden...


Underbar

Idag vaknade jag runt 06.15 så då vart det mys frukost framför TVn! Lill hjärtat sover än! Somnade rätt sent i natt, men det är så underbart och ligga och se på nån man älskar så mycket innan man somnar!!

Igår var vi förbi kickan och hälsade på för och titta in deras lilla nykläckta Jessika som kommit till världen! Skit söt, tuva tyckte hon va jätte söt, och hon va otroligt fascinerad över hur små fötter hon hade!

Tuva ville pussa på henne och mysa och strök försiktigt flera gånger på hennes kropp! Så det känns bra att hon eventuellt är försiktig med bebis som kommer! Men de tror jag oavsett! Lär nog bli så att hon ska gosa och hjälpa till hela tiden känner jag henne rätt!!

Nä nu må min lilla sessa vakna så man kan hitta på nått kul... Skickar med en bild på lilla Jessika som vi hälsade på!


Kamera

Ja satt och tänkte på kvälls kvisten om det va något som fattades tills bebis kommer.. Och en kamera e ju nått som verkligen skulle behövas! Första tiden är ju oförglömlig, dock ha man ju mobilen men det blir inte alls lika bra bilder!! Och både tuva Li och Melvin har ett varsitt album med bilder från bb tiden och sen e det lite blandat då ja inte lagt in alla kort men albumet ska ju uppdateras hela tiden och lika för denna lilla skrutt.. Men man får se om man får råd!! Idag e kameror jäkligt speciella mot förut är en hel djungel och få en bra kamera som tar fina kort inomhus tex!!

E ju inget som direkt prioriteras i första hand.. Så man får se till och ha mobilen laddad hela tiden så man e redo när det e dags..


Jag ha en otroligt pirrig känsla hela tiden för ja längtar så mycket tills bebis kommer, ja går o sjunger och pratar med bebis hela tiden och smeker magen, så mysigt när bebis e vaken åh rör där man smeker med handen på magen..

Tycker synd om papporna som aldrig kommer förstå kontakten och känslan till det som växer i ens mage! Den e helt otroligt magisk och underbar.


Höstkläder

Jag ha beställt lite nya höstkläder till tuva av en ja vet som syr.. Roligare när man får välja själv hur kläderna ska se ut!! Iallafall tyget och mudden!!

På första bilden beställde jag allt!! E lite feg så jag tog svart mudd på allt.. Hihi och på andra bilden har jag första byxan med svart mudd och sen djungelbyxan till bebis!! Så det vart två par byxor till bebis och 3 till tuva + klänningen!! Den på bilden e inte min men lika dan nästan! Och för allt det fick jag betala 500:- alltså knappt en hundring per plagg och då har jag fått valt tyg själv!!

Jag älskar mjuka byxor till dagis! Tycker inte om åtsittande jeans m.m utan ja kör på mjukisbyxor stilen med snygga tyger istället då det ska va bekvämt o springa runt och leka!! Det e trots allt barn och inga mini modeller! Ibland kan det va kul och klä upp lite extra så klart ...!!

Jag sydde mycket förr och e bra sugen och börja då det e både kul och roligt och göra barnens kläder själv!! Men det va så länge sedan så ja minns knappt, men sätter man sig framför igen ploppar det väl upp igen sakta men säkert kanske haha ;)))

Kommer bli så att ja kan blogga flera gånger per dag framöver då det som sagt e drygt o blogga från mobilen så ja fördelar lite istället..


Bingo..

Imorse kom mormor till mig så vi drog på bingo då det va 50.000:- i högsta vinst, men icke vann jag nått! Mormor vann på väntbingon, va 7000:- i vinst men dock 7 som fick bingo men det vart ju iallafall 1000:- för henne så det va roligt tycker jag ;))))


På torsdag ska jag iväg till specialist mödravården och kolla bebis, dom gör en extra kontroll då jag hade havandeskapsförgiftning med tuva-Li och mina värden inte varit helt hundra!! Ska bli kul och kolla hur mycket bebis väger.. Melvin vägde 4250g och kom ut v 40+4 och tuva li vägde 2910 och kom v 36+1 så stannar denna kvar lär det också bli en stor bebis då tuva va 20% överviktig mot normalvikt och hade hon fått stannat kvar längre i magen hade hon också legat över fyra kg sa dom när ja vart kvar på sjukhuset!!

Så va tror ni? När kommer bebis och hur mycket kommer bebis väga???


I natt fick jag faktiskt till och sova i hela 6 timmar.. Wiii Wii.. Dock i omgångar! Hoppas på längre i natt så det blir ordning på sömnen, kommer bli jäkligt jobbigt med barnen och sen när skolan börjar för Melvin och man ska skjutsa tuva li på dagis tidigt om man ha såna här problem med sömnen, men det är ett senare problem om det ens blir så vet jag ju inte..

Vi längtar alla så otroligt mycket efter att få se vem det är som bor i magen.. Utseende, personlighet, är lite nervös hur det kommer bli att va ensam med 3 barn!! Men det går nog bra, man blir nog lite nervig innan bebis kommit och alla kommit in i sina roller och att barnen vant sig med en bebis!!

Det ända jag bestämt mig för är att jag kommer ta tag i träningen när man
Landat med allt nytt!! Iallafall ut och gå!!

Nä nu ska ja försöka sova så ja hinner få nå mer gjort imorgon!!


Godnatt kära vänner


Börjar närma sig

Börjar seriöst och känna lite panik, tror allt e klart förutom spjälsängen och ena däcket till Melvins vagn..

Man börjar känna att det går för fort nu på slutet, ja ha massa ja ska hinna med, och man ha som haft tid på sig med men tyckt man ha massa tid för sånt, men alla kläder m.m e klart iallafall, dock inte packat någon bebis väska än, fast ja egentligen borde då ja va iväg med tuva på koll och fick aldrig åka hem igen och inte visste andra hälften vad som skulle packas.. Så det kan ju va bra den e i ordning..


Men nu är jag helt Barnfri några dagar och ja ha mest legat som ett kolli då ja inte får till och sova.. Sover som mest 4 timmar per natt, antingen uppstötningar eller att bebis trycker upp benen så de känns som man bara väntar på att vattnet ska gå...så de bli skönt när bebis e ute så man slipper få upp syra i lungerna åh kan sova riktigt då gavisconen knappt hjälper längre!!

Kanske lägger in lite bilder senare ikväll


Kärt återseende!

Hejsan.. Det var ett tag sedan jag bloggade och det beror på att jag inte har någon dator för jag tycker det är sjukt jobbigt att blogga med mobilen. Men lär ju bli en del iallafall framöver tills jag har råd att köpa en dator!!

Kommer lägga ut mycket kort på gamla bilddagboken och där kommer jag ha lösenords skyddat för dom jag inte är vän med, men det är bara och fråga efter det så får du det om du vill följa lite extra!!

Dom flesta bitar har börjat falla på plats igen så det känns otroligt skönt!! Men det är en bit kvar!!

Nu i oktober kommer bebis nummer 3 så det kommer bli mycket framöver och stå i, men det kommer nog allt gå bra! Längtar otroligt mycket efter denna lilla lus.. Och nu är det snart bara 8v kvar!! Känns som tiden gått för fort på slutet!
Har inte fått någon havandeskapsförgiftning än och ja ha vart livrädd för att få det eftersom det va fruktansvärt och tog lång tid innan jag vart ok efter!! Nu är det endast blodvärdet som vart lågt! I normala fall ligger man på ca 125 och till normal gränsen 110, ja ligger dock bara på 93 och det e tydligen väldigt lågt då man är två som delar på det!! Men äter nu järn tabletter så det bli nog ok

Skickar med en bild som jag fick idag av farmor för tuva hade fått fisk med sitt spö som hon fick i födelsedagspresent, något stolt.. Älskade barn


RSS 2.0