Lättretlig

Nu dom senaste dagarna har jag känt mig så otroligt lättretlig mot allt och alla.. Det ha blivit otroligt trångt för bebis och ibland när bebis rör sig så känns det som den ska trycka upp hela magsäcken eller sparka sig ut!! Men värst e bäckenet nu på slutet.. Det bränns och sticks och på nätterna tar det typ 5 min och vända håll i sängen och det gör ont att gå eller kliva upp!

Men snart e det över och det kommer bli otroligt tomt det vet ja ju sen förut! Från att man känt rörelser varje dag till att det blir tomt och tyst från magen!!


Tuva Li stor trivs verkligen att vara tillbaka på dagis, känns så skönt att hon får den stimulansen på sidan om, dock e det ju bara 15 timmar i veckan men det räcker gott och väl!!

Melvin supertrivs också och att vara tillbaka på skolan igen med alla vänner och snart börjar karaten igen och sen ska han börja spela tvärflöjt från fiolen som han spela förut och det va han jätte duktig på men han tycker det är roligt och pröva nått nytt med så varför inte!! Han spelar ju mycket gitarr hemma på fritiden och fotbollen och innebandyn ligger på is ett tag!! Det får inte bli för mycket för dom heller! Tvärflöjten är ju på skoltiden så det är bara karaten han har på fritiden..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0