En ny säng..

Jag ha funderat så länge på att köpa en ny säng till melvin, men frågan är bara vad o när!!

det gäller mellan dessa vad jag vet just nu men denna e nog favvisen ändå tror jag..Men man får se sen vad som skulle bli snyggast när allt är klart..

En bra Lösning..

Jag och Melvin kom överens om att vi skulle sälja bort så mycket vi bara kan av hans saker och våra saker som inte används eller behövs för att hålla det så enkelt som möjligt..

så melvin ha sålt iväg leksaker,dvd filmer, m.m och då hittade han ett fynd tyckte han...

fick detta för 450kr.. och det är ett bra pris då detta ligger på 1500 Nytt..

så ja tycker det e bra att han lär sig att man kan sälja sånt man inte vill ha kvar o hellre köpa in nya saker så de slipper ligga o skräpa!
Hopp Hopp...

Jag är fortfarande sjuk, och det är väldigt frustrerande, speciellt när det bara blir värre o värre!!
men det ordnar sig verkligen hoppas jag..

som lite plåster på såren till Melvin så ska jag Helena och våra äldsta barn åka till stockholm i Slutet av Maj på en helg bara o ha lite mysigt, o vi ha ju gratis boende på hotell så det e väl bara o köra o tuta!
ska iallafall bli jätte mysigt.. och skönt och komma iväg över en helg..

Hoppas bara jag mår bra det är ju det som är avgörande och att man kommit igång och jobbat så man har några pengar över huvud taget.. det är jätte frustrerande att ha så ont o inte kunna göra nått, och nätterna är fruktansvärda.

Nästan så man är rädd för att lägga sig o sova.. men då kan man ju iallafall leva ut smärtan för det e nått ja ha svårt med inför folk, vill absolut inte att folk ska tycka näää men stackarn ha du ont.. jävla fjollerier!! och jag har inte åkt på någon semester med melvin på länge själv, så det blir som en förtida födelsedags present. och som tur e så blir det inte så fruktansvärt dyrt som man kan tro.

vi ha pratat lite om att eventuellt gå en dag/kväll på grönan och sen en dag på slottet och bara gå runt o mysa o se vad som finns att hitta på?? några förslag??  Men har redan förvarnat Melvin om ja e som jag är nu eller blir värre så kommer det absolut inte att gå att åka. i så fall får man skjuta på det, men hoppas inte!
RSS 2.0