Kamera

Ja satt och tänkte på kvälls kvisten om det va något som fattades tills bebis kommer.. Och en kamera e ju nått som verkligen skulle behövas! Första tiden är ju oförglömlig, dock ha man ju mobilen men det blir inte alls lika bra bilder!! Och både tuva Li och Melvin har ett varsitt album med bilder från bb tiden och sen e det lite blandat då ja inte lagt in alla kort men albumet ska ju uppdateras hela tiden och lika för denna lilla skrutt.. Men man får se om man får råd!! Idag e kameror jäkligt speciella mot förut är en hel djungel och få en bra kamera som tar fina kort inomhus tex!!

E ju inget som direkt prioriteras i första hand.. Så man får se till och ha mobilen laddad hela tiden så man e redo när det e dags..


Jag ha en otroligt pirrig känsla hela tiden för ja längtar så mycket tills bebis kommer, ja går o sjunger och pratar med bebis hela tiden och smeker magen, så mysigt när bebis e vaken åh rör där man smeker med handen på magen..

Tycker synd om papporna som aldrig kommer förstå kontakten och känslan till det som växer i ens mage! Den e helt otroligt magisk och underbar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0