Bb..

Hoppla.. då hamnade ja mycke riktigt på bb, hade havandeskapsförgiftning..

ha som sagt inte mått så bra och ringde barnmorskan idag och fick tid..

Blodtrycket va på 140/85 och det ha hoppat mellan 115, 120, 130 tidigare,  men sen hade ja en 3a i äggvita i urinen eller va man säger, så då vart ja skickad på bb, me prover o en massa andra grejer, och då kom dom fram till att ja hade havandeskapsförgiftning... blodtrycket ha stigit lite, och fötterna fortsätter o svälla o svälla, käns till o med obehagligt och gå me fötterna för de e så tajt.. och självfallet blir man rädd, när dom helt plötsligt börja prata om en massa typ som ja om vi måste prioritera så e det mamman som prioriteras först, och akut snitt o en massa, så de bara snurrar o man blir helt tom och rädd faktiskt.. Nu tror ja inte det e så jäkla farligt så, men allt e ju obehagligt när man känner att man inte mår bra + att man vet att blodtrycket e högt, men just nu ha dom kontroll på den... ja men hallå. ja e ingen sjuksköterska.. vadå kontroll..

men det värsta e nog att nu när barnmorskan här på bb kollade så ha ja gått upp 15kg på 2v och det mesta e väl vatten dårå. som iof försvinner men gör just nu jävligt ont...

man blir som nojjig på en massa konstigt, fast ja tror de kommer gå bra, men e ju ändå jobbigt att man måste va här helt själv, hade ju kännts bättre må ja säga och haft sällskap så man hade kunnat pratat bort lite istället för att ligga helt själv i ett rum o höra andras barn skrika, då blir man som rädd och tänker lite, ja men tänk om de händer nått så ja inte får me mig min smurf hem.. nu mår hon bra va dom ser. men självklart snurrar tankarna om och om igen.

Men ja hoppas ja blir bättre tills imorgon och får åka hem, men nu ska ja lägga mig och titta på en film, och hoppas på förbättring..


Pöss er alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0