Klarade det...

Idag klarade jag uppkörningen så jävla skönt..

fick först en ivändig kontroll. o sen körde vi iväg och de roliga e att ja fick samma som ja fick för 3 år sedan när ja körde upp, fast då visste ja dock att ja inte hade en chans att klara den men hade glömt avbokat då ja inte hade hunnit kört nått... hahahaha tror ni pulsen va på 1000000000000000000000000000, tror aldrig ja vart så nervös, han e så förbannat lugn. och han sa att han inte hade nått att anmärka på utan det kunde inte gått bättre.
så de känns underbart, nu e det bara den förbannade teorin inom 2 månader som man må klara.. o hoppas på att man får sig en tid snart..







Uppföljaren till Testvinnaren!
Hösten 2010 blev Didriksons overall Tignes utsedd till Bäst i test av svenska tidningen Vi Föräldrar och norska tidningen Foreldrer&Barn. Nu presenteras Kilimanjaro Coverall, som är Didriksons uppföljare till testvinnaren Tignes. Kilimanjaro ingår i Didriksons stora barnkollektion för hösten 2011.




vart denna overall till tuvis..


så nu e det bara en dress till melvin kvar och varma skor till båda o bra underställ då det e a-o för att dom inte ska frysa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0