Ångest

Håller på och säljer iväg massa kläder som barnen växt ut så man slipper stå och spara på massa skrot! Och allt som vi säljer för åker till resekassan så det e den som avgör vart vi åker till sommarn/hösten! Givetvis lägger man till lite själv men de finns nog en slant att tjäna hoppas jag!

Sålde tuvas bilbarnstol i förrgår för samma pris jag köpte in den själv för så då ha ja haft den gratis kan man säga ;))

Men får fasiken ångest när det gäller och sälja iväg tuvas små underbara kläder som ja mestadels köpte nytt och ser fortfarande oanvänt ut, just bebis kläderna iallafall.. Och ja Skulle gärna kunnat tänkt mig en liten tjej till i framtiden när man jobbat ett bra tag så om kanske 2-3år om inte längre!


Jag och en vän satt och pratade rätt länge igår om just aborter, och idag hade jag nog aldrig kunnat gjort en abort faktiskt oavsett hur situationen såg ut.. Men det är ju upp till en själv/båda att se till att den situationen aldrig uppstår! Och de må ju va värst för dom som inte har ett fast förhållande att hamna i denna situation!

Hmm nu ska vi äta lite lunch! Igår tog wilmer sina fötter hela tiden för första gången och drog av strumporna flera gånger.. Busunge

Och tuva ha feber så hon är hemma hon med idag..

Denna hade inte gått in så detta skrev jag igår inte idag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0