Gröt Nisse

Så otroligt roligt att wilmer Tycker om gröt! Han Tycker inte om päron purén eller blåbärs purén än men förhoppningsvis snart! Så just nu får han bara banangröt och vatten till att dricka emellanåt!

Så less på dagis, så fort tuva går på dagis så smittas nått av barnen med nått skit.. Det e så otroligt tråkigt! Och det är extra jobbigt om wilmer blir dålig då det är extra svårt och stilla en bebis behov när dom är sjuk just för att dom inte kan säga vad som är fel..

Är väl inte dagis fel men hon går endast tis,ons,tors 09.00-14.00 och man se alltid nån liten unge som hostar ihjäl sig eller snorar eller vad det nu kan va! Det gick bra ett tag nör det va mest barn över 2år men nu ha dom massa småttingar igen och då märker man att det blir mer sjukdomar! SUCK


Tuva orkade iallafall bada en stund på förmiddagen tokfian min.. Men nu har hon sovit nån timme iallafall och ligger utslagen på soffan och kollar på barbie, Det e nästan för lugnt hemma då hon alltid är på topp hela tiden, mun går i ett i vanliga fall och hon e överallt och ingenstans..


Melvin har en Ny kompis från skolan hör idag och jag bloggar och undrar på vad ja ska hitta på till middagen.. Hmmm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0